• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odama bakın

SerHatice

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
1.623
30
108
kızlar bu yatak odasının bugün siparişini vereceğiz.nasıl güzel mi?:34:

Eklentiler

• $FO,23203,47,retto-modern-yatak-odasi-modern-yatak-odalari-307.webp
    $FO,23203,47,retto-modern-yatak-odasi-modern-yatak-odalari-307.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 258
  • $2.webp
    $2.webp
    10 KB · Görüntüleme: 240
  • $3.webp
    $3.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 252
Son düzenleme:
orda kullanılan gibi gri shaggy halı kullanabilirsin bence perde de ben mekanizmalı perde seviyorum hem pratik :6: ya da şu ip ip perdeler var y aondan da olabilir simli o lanlardan

orda kullanılan gibi gri shaggy halı kullanabilirsin bence perde de ben mekanizmalı perde seviyorum hem pratik :6: ya da şu ip ip perdeler var y aondan da olabilir simli o lanlardan

mekanizmalılar çok şık ama benim yatak odamda tek pencere var ve bir balkon kapısı ve bu ikisinin arasında da duvar var ... olur mu ki ya da nsıl yaptırmalıyım?

canım güzelmiş güle güle kullan.benimki de hemen hemen bu renklerde ama şimdiki aklım olsa açık renk tercih ederdim daha ferah oluyor çünkü
ben yatak odamda halı kullanmıyorum çünkü çok toz oluyor ama kullansaydım ince bi kilim tercih ederdim sanırım:26:

Canım ben zaten daha önce beğendiğimi söylemiştim, sanırım siparişi de vermişsiniz :34: hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın inşallah, mutlulukla :69: :nazar:

evet canım beğenmiştin.bana koyu gelmesinden korktum da azcık :26: bir de damla sakızı duvar boya nasıl olur sence?

evet canım beğenmiştin.bana koyu gelmesinden korktum da azcık :26: bir de damla sakızı duvar boya nasıl olur sence?
bence yerlerin rengi, duvar rengi, perdelerin ve yatak örtün açık renk olursa çok güzel olur. :16: mesela benim yatak odamın rengini biliyorsun sen, cappucino rengi, ama halım beyaz, tülüm beyaz, yatak örtüm beyaz, o yüzden ferah duruyor.
Sanırım damla sakızı da açık renktir, o yüzden güzel olur bence :34:

bence yerlerin rengi, duvar rengi, perdelerin ve yatak örtün açık renk olursa çok güzel olur. :16: mesela benim yatak odamın rengini biliyorsun sen, cappucino rengi, ama halım beyaz, tülüm beyaz, yatak örtüm beyaz, o yüzden ferah duruyor.
Sanırım damla sakızı da açık renktir, o yüzden güzel olur bence :34:

ben de aynen böyle düşündüm canım beyazla çok güzel olacaktır :34:

evet cnm haftasonu gelecek ?

ben bu konuyu önceden görsem alma derdim ,takım kötü değil güzel ama daha güzelleri var ,şekil olarak sevmedim ben ,sanki yatak odan hep dağınık gözükecek gibi bir hava oluştu gözümün önünde ,yinede hayırlı olsun canım ..

ben bu konuyu önceden görsem alma derdim ,takım kötü değil güzel ama daha güzelleri var ,şekil olarak sevmedim ben ,sanki yatak odan hep dağınık gözükecek gibi bir hava oluştu gözümün önünde ,yinede hayırlı olsun canım ..

öyle mi dersin ..vallah canım küçük yerdeyim hiiç denecek kadar az seçeneğim vardı .bu model hem daha modern hem de dolabı falan güzel ve fiyatı uygundu.sade ve beyaz istedim inanki yoktu.hem bu renk de model de 2013 modelmiş.ilerde soğur muyum bilemem ama :31:

canım nasıl aksesuarlar kullanmalıyım?

ilginç bi tasarım ve farklı,hoş..
farklı olmak güzeldir :34: sevdim
güle güle mutluluk ve huzurla eskitin...

Back
X