- 13 Aralık 2011
- 1.623
- 30
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orda kullanılan gibi gri shaggy halı kullanabilirsin bence perde de ben mekanizmalı perde seviyorum hem pratikya da şu ip ip perdeler var y aondan da olabilir simli o lanlardan
Canım ben zaten daha önce beğendiğimi söylemiştim, sanırım siparişi de vermişsinizkızlar bu yatak odasının bugün siparişini vereceğiz.nasıl güzel mi?![]()
Canım ben zaten daha önce beğendiğimi söylemiştim, sanırım siparişi de vermişsinizhayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın inşallah, mutlulukla
![]()
![]()
bence yerlerin rengi, duvar rengi, perdelerin ve yatak örtün açık renk olursa çok güzel olur.evet canım beğenmiştin.bana koyu gelmesinden korktum da azcık :26: bir de damla sakızı duvar boya nasıl olur sence?
bence yerlerin rengi, duvar rengi, perdelerin ve yatak örtün açık renk olursa çok güzel olur.mesela benim yatak odamın rengini biliyorsun sen, cappucino rengi, ama halım beyaz, tülüm beyaz, yatak örtüm beyaz, o yüzden ferah duruyor.
Sanırım damla sakızı da açık renktir, o yüzden güzel olur bence![]()
kızlar bu yatak odasının bugün siparişini vereceğiz.nasıl güzel mi?![]()
evet cnm haftasonu gelecek ?hatice bu takımı aldın mı canım ,yorumum ona göre olacak
evet cnm haftasonu gelecek ?
ben bu konuyu önceden görsem alma derdim ,takım kötü değil güzel ama daha güzelleri var ,şekil olarak sevmedim ben ,sanki yatak odan hep dağınık gözükecek gibi bir hava oluştu gözümün önünde ,yinede hayırlı olsun canım ..
ben bu konuyu önceden görsem alma derdim ,takım kötü değil güzel ama daha güzelleri var ,şekil olarak sevmedim ben ,sanki yatak odan hep dağınık gözükecek gibi bir hava oluştu gözümün önünde ,yinede hayırlı olsun canım ..
ilginç bi tasarım ve farklı,hoş..
farklı olmak güzeldirsevdim
güle güle mutluluk ve huzurla eskitin...