- Konu Sahibi Lovedreams
-
Asla kabul etmedi ne demek milletin benım özel yatagımda ne işi var öyle bi saçmalıkmı varmıs yer yatagı ne güne duruyor veya koltuk kesınlıkle haklısın sakın yatırmaSelam KK hatunları yeni bir konu ile karşı karşıyayız. Size bir şey sormak istiyorum haksızsam haksızsın deyin lütfen.
Konum şöyle eşimin yakın arkadaşları 1 günlüğüne bize gelip kalacaklar karı koca ve 1 küçük kuzu.
Eşim misafir gelince yatağımızı onlara veririz dedi, ben şok oldum hayır kesinlikle kabul etmiyorum dedim tartışmadık ama o kıvama geldik. Orası özel bir alan sonuçta haksızmıyım tepki vermekte.
Eşim ayıp olacağını düşünüyor, diyorum misafir için yatağım var benim çok şükür koltuklar var onlarda yatırırız dedim konu öyle kapandı ama ısrarla yatak odasın da yatsınlar diyor.
Ben mi yanlış düşünüyorum acaba. Hayır eşim titiz takıntılı biri önce ki konumdan da bilenler biliyor. Bu teklifle gelmesi bende şok etkisi yaşattı. Siz olsanız yerimde kabul edip verir misiniz yatağınızı? Yoksa asla kabul etmez misiniz?
Not: Evlendigimizden beri kardeşim dışında ilk yatılı misafirimiz bu çift olacak. Kardeşim bekar 2 3 haftada 1 işi gereği 1 gece kalıp sabah çok erkenden geri gidiyor.
Aynen yatak yorgan var zaten ayrı nevresimlerim bile var misafir için adamı çıplak yerde yataksiz yatıracak halim yok ya misafire hürmeti severim ama yatağımı verecek kadar uzun boylu değilBenim eşimde bir kere teklif etti kıyameti kopardim ne münasebet diye .
Annesinden babasından öyle görmüş hürmet sayılırmış. Yatak yorgan varsa gerekli bunda hizmet hürmet olmaz düşüncesindeyim
Ne alakasi var..burasi bir derdin varmi platformu degilmi??? Banada cok dert degil gibi geldi..ne bu tepki tmm birada birbirinizi kolluyorsunuz anladim da iki kisye birden tek kisi olmam da abes degilmi su anda...tabiki esinizle ilgili kotu giden sex hayatiniz da bazi bilimsel yardimlar yapilabilir.. Fakat gercekten burada yapilamaz diye dusunuyorum..fazla bir dert degil hayirr diyin oluversin..cinsinden..Kocamla seks hayatımı yazsam daha mı dikkatini çekerdi yani yatak deyince ilk aklınıza yatmak sevişmek geliyorsa o benim suçum mu ayrıca 4000 kusur msj in neredeyse tamamı bdv da yazılmadı diyet grupları vs gurupları yazıyorum daha çok o yüzden ne sen yorul ne de ben uzatma beğenmezsen yazma ya da yazarsan da yaz ya çokta şey yapma yani umursanıyormuş sayma
Tek kişi olmanız saçma sapan yaptığınız tepki .Ne alakasi var..burasi bir derdin varmi platformu degilmi??? Banada cok dert degil gibi geldi..ne bu tepki tmm birada birbirinizi kolluyorsunuz anladim da iki kisye birden tek kisi olmam da abes degilmi su anda...
Hanimefendi bazi yerletde gelin haydi bakalim dertleselim diye acilan kendi bunyelerin de grup olmus insanlar dahilin de platformlar vardir o zmn byle bir yerde toplanip gunluk kocamin utulusunu yaptim begenmedi kocam bugun su yemegi begenmedi kocam sac remgimi begenmedi yere catal dustu hehetytt diye bagirdi diye bir butunluk saglayip grupsal konu acacksiniz gunluk ne diyeyyim baska bizlerde oralara yaklasamicaz..Tek kişi olmanız saçma sapan yaptığınız tepki .
Senin için dert değil ama benim için dert bunlar görecelidir. Ayrıca ben arkadaşıma gel benimle yaz demiyorum o kendi düşüncesini yazıyor ben kendi düşünce mi herkesin derdi kendine kimsenin derdini küçümsemek ya da aman bu da dert mi simdi deme lüksü vermiyor size he çok rahatsizsan KİB diye bir tuş var bas oraya anladın mı canım.Ne alakasi var..burasi bir derdin varmi platformu degilmi??? Banada cok dert degil gibi geldi..ne bu tepki tmm birada birbirinizi kolluyorsunuz anladim da iki kisye birden tek kisi olmam da abes degilmi su anda...tabiki esinizle ilgili kotu giden sex hayatiniz da bazi bilimsel yardimlar yapilabilir.. Fakat gercekten burada yapilamaz diye dusunuyorum..fazla bir dert degil hayirr diyin oluversin..cinsinden..
Tamam da diyorum ki bende gereksiz buluyorsaniz halen neden yazıyorsunuz. istemiyorsanız yazmayın yani . Burda gereksiz ne gerek var diye yorum yapmanın bi amacı yok yani .eğer uygun değilse yöneticiler tarafından konu kapatılır veya taşınır.Hanimefendi bazi yerletde gelin haydi bakalim dertleselim diye acilan kendi bunyelerin de grup olmus insanlar dahilin de platformlar vardir o zmn byle bir yerde toplanip gunluk kocamin utulusunu yaptim begenmedi kocam bugun su yemegi begenmedi kocam sac remgimi begenmedi yere catal dustu hehetytt diye bagirdi diye bir butunluk saglayip grupsal konu acacksiniz gunluk ne diyeyyim baska bizlerde oralara yaklasamicaz..
İyi de canım sen bölüm kurallarını okudun mu herkes dini siyasi vs olmadıkça kendi için dert olan konuyu buraya açabilir bu sizi niye bu kadar rahatsız etti neden yani yönetici misiniz platformun sahibi misiniz nesiniz anlamadım düşünceni yaz saygı duyarım ama bu da dert mi simdi ne alaka BDV la dersen orada dur derim sana.Hanimefendi bazi yerletde gelin haydi bakalim dertleselim diye acilan kendi bunyelerin de grup olmus insanlar dahilin de platformlar vardir o zmn byle bir yerde toplanip gunluk kocamin utulusunu yaptim begenmedi kocam bugun su yemegi begenmedi kocam sac remgimi begenmedi yere catal dustu hehetytt diye bagirdi diye bir butunluk saglayip grupsal konu acacksiniz gunluk ne diyeyyim baska bizlerde oralara yaklasamicaz..
Ben konu sahibine fikrimi belirttim..sen gelip beni alintilayip yazdin ne alaka..senin yaptigin diye sormaxlarmi..bana konu sahibi degisik geliyor diye ona karsi acik olup yazdim sen ne gibi bir rahatsizlik icerisindesin onu algilayamadim..taa bir kapatilan konusun dan beri dikkatimi cekti konu sahibi..hatta subliminal mesjlar da var dedim..degisik geliyor bana olamazmi??Tamam da diyorum ki bende gereksiz buluyorsaniz halen neden yazıyorsunuz. istemiyorsanız yazmayın yani . Burs gereksiz ne gerek var diye yorum yapmanın bi amacı yok yani .eğer uygun değilse yöneticiler tarafından konu kapatılır veya taşınır.
Senin kadar veremem ben o dediğin subliminal msjları emin ol. Burada bu kadar kadın yorum yaptı da bir sen mi rahatsız oldun sebep!!!! Ben çoğunluğa baktım da demek ki bu kadar saçma bir sen düşünüyorsun.Ben konu sahibine fikrimi belirttim..sen gelip beni alintilayip yazdin ne alaka..senin yaptigin diye sormaxlarmi..bana konu sahibi degisik geliyor diye ona karsi acik olup yazdim sen ne gibi bir rahatsizlik icerisindesin onu algilayamadim..taa bir kapatilan konusun dan beri dikkatimi cekti konu sahibi..hatta subliminal mesjlar da var dedim..degisik geliyor bana olamazmi??
Amin,, çok saol :)Daha düşünmüyoruz canım. Ekimde 2 senelik evli olacağız seneye kısmet bakalım. Sen de güle güle büyüt inşallah
Elimde nesiyle nasil yanii kimi asagilamisim ben benim boyle bir tavrim olamaz..olmadi diye biliyorum hatta konunuzn birinde size yazdim kadinsal hormonel bozukluk yasabilirz dogaldir yazmistim hani siz icten ice birini kucumsemissnzya orada yardim bile etmek istedim ..neyse daha fazla alintilsmayalim cunku iki kisi birden olunca zor oluyor hemde polemik oluyor mutlu gunler..Senin kadar veremem ben o dediğin subliminal msjları emin ol. Burada bu kadar kadın yorum yaptı da bir sen mi rahatsız oldun sebep!!!! Ben çoğunluğa baktım da demek ki bu kadar saçma bir sen düşünüyorsun.
Ayrıca benim üstümden o "güne gidip elinde elisiyle o şöyle bu böyle diye" yazdığınız yorum resmen o insanları küçümseyip asagılamanizida unutmayalım. Subliminalin en büyüğünü sen yapıyorsun farkında değilsin.
Bu konuya bir sürü kişi yazdı ama tek sen gereksiz konu dedinBen konu sahibine fikrimi belirttim..sen gelip beni alintilayip yazdin ne alaka..senin yaptigin diye sormaxlarmi..bana konu sahibi degisik geliyor diye ona karsi acik olup yazdim sen ne gibi bir rahatsizlik icerisindesin onu algilayamadim..taa bir kapatilan konusun dan beri dikkatimi cekti konu sahibi..hatta subliminal mesjlar da var dedim..degisik geliyor bana olamazmi??
Tamam oyle olsun mutlu mutlu yazisin..ama hayir..diyin lutfen:)) yardimim dokunursa bir alintiniza bakar hersey..Bu konuya bir sürü kişi yazdı ama tek sen gereksiz konu dedinkendisiyle uzun zamandır konuşuyorum ve bütün konularını okurum bu güne kadar subliminal mesajını görmedim:) kendi hayal dunyanizda yaşıyorsunuz bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?