Yatak mevzusu

Ben cok gerildim gercekten sende bnm arkadasim olurmusun valla bi yorum yaptim kac kisyle muhatap oldum yaa yoruldum bezdim beni kollarmisin:)) allahim yaa vedaydi bu aslinda geyiksel subliminal mesaj iceriyor bu dunyada arkan saglam olacak ..
boşver olur böyle şeyler. :)

Ben cok gerildim gercekten sende bnm arkadasim olurmusun valla bi yorum yaptim kac kisyle muhatap oldum yaa yoruldum bezdim beni kollarmisin:)) allahim yaa vedaydi bu aslinda geyiksel subliminal mesaj iceriyor bu dunyada arkan saglam olacak ..
Yani halen laf vuruyorsunuz. Şunu anlamıyorsunuz benim sizinle hiçbir derdim yok. Sadece bazı bdv böyle tepki gösteren grup var . Kim ne yazarsa yazsın banane der geçersin. Gelip burda iftara atıp kotulemekle olmaz . Bazı şeyleri görmezden gelin bence. Bu kadar yorulmazsınız

Bu erkek analari gelinlere surekli kulp takacagina ogullarini yetistirseler ne guzel olurdu.annesi esinize ogretmemismi yataga yabanci kimsenin yatmayacagini birak yatmayi yatagin ustune oturulamayacagini bile.

Yapamiyorum cnm napayim bende bpyleyim iste ferrarisini satan bilge gibi ortalrdayimm gecen hafta tv yi kaldirdim bitun kariyerime bir cirpida son verdim..sadece o carkin icinde yer almamak icin..ben oyle olamiyorum insanlarin tutarsiz davranislarin da neresi olirsa olsun bosveremiyorm. Ama beni alintilamssaniz konusmassaniz girmem mesela..

Sen gereken cevabı almışındır inşallah kuzum ♡☆♡☆♡☆♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…