• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak mevzusu

Elimde nesiyle nasil yanii kimi asagilamisim ben benim boyle bir tavrim olamaz..olmadi diye biliyorum hatta konunuzn birinde size yazdim kadinsal hormonel bozukluk yasabilirz dogaldir yazmistim hani siz icten ice birini kucumsemissnzya orada yardim bile etmek istedim ..neyse daha fazla alintilsmayalim cunku iki kisi birden olunca zor oluyor hemde polemik oluyor mutlu gunler..
Sana da mutlu günler canım.

Selam KK hatunları yeni bir konu ile karşı karşıyayız. Size bir şey sormak istiyorum haksızsam haksızsın deyin lütfen.

Konum şöyle eşimin yakın arkadaşları 1 günlüğüne bize gelip kalacaklar karı koca ve 1 küçük kuzu.
Eşim misafir gelince yatağımızı onlara veririz dedi, ben şok oldum hayır kesinlikle kabul etmiyorum dedim tartışmadık ama o kıvama geldik. Orası özel bir alan sonuçta haksızmıyım tepki vermekte.

Eşim ayıp olacağını düşünüyor, diyorum misafir için yatağım var benim çok şükür koltuklar var onlarda yatırırız dedim konu öyle kapandı ama ısrarla yatak odasın da yatsınlar diyor.

Ben mi yanlış düşünüyorum acaba. Hayır eşim titiz takıntılı biri önce ki konumdan da bilenler biliyor. Bu teklifle gelmesi bende şok etkisi yaşattı. Siz olsanız yerimde kabul edip verir misiniz yatağınızı? Yoksa asla kabul etmez misiniz?

Not: Evlendigimizden beri kardeşim dışında ilk yatılı misafirimiz bu çift olacak. Kardeşim bekar 2 3 haftada 1 işi gereği 1 gece kalıp sabah çok erkenden geri gidiyor.
Öyle şey mi olur ben yatak odama kimsenin girmesine dahi tahammul edemiyorum mahrem alanim orasi benim nolursa olsun kabul etme

Aynen yatak yorgan var zaten ayrı nevresimlerim bile var misafir için adamı çıplak yerde yataksiz yatıracak halim yok ya misafire hürmeti severim ama yatağımı verecek kadar uzun boylu değil
Katılıyorum canim sen bildiğini yap . Birak kavga etsin surat assın. Ama en azından sen çizgini korumuş olursun bundan sonraki misafirler için.

asla kabul etmem..
yatmaya geliyorsa yatagımda yatmayı düşünerek gelmiyor sonuçta.

Nikahli ve dugunum olmamisken esim yoktu is nedeniyle annem babam geldi odami verdim orasi seninle esinin odasi yatmayiz dediler annemi zorla aldim yanima beraber uyuduk.. bence verilmez bi kamyon makyaj malzemen ozel esyam var degil uyutmak kimseyi sokmak bile istemem odama... bekar evimdr arkadasima verdim odami rujlarik kirik bulduk yeminliyik annem babam haric ozel oda isteyene bedava hayat yok otele gitsinler

Bu erkeklerin beyninde bir sıkıntimı var acaba
Madem titiz neden baslasini kendi odasinda yatiracakmis
Hade yatirdi bakalim onlar yatacakmi
Iyyyyy iğrenc bir durum
Ona soyle
Sacmasapanseylerden tartismasin

Küçük bebeğim var, olmasa gelen misafire ki bir de bebekliyse kesinlikle yatağımı verirdim. Bebekleriyle rahat ederler. ''Evim, yatağım''olayı çok saçma geliyor bana. Mezara götürmeyeceğiz sonuçta eşyaları. Mahrem olayına gelince , odada yatarken sizin hayalinizi kuracak halleri yok.

Sanki kraliyet yatağı. Yatsınlar yani ne olacak? Bu kadar kafaya takmayın eşyayı, evi, püsürü. Deprem oldu mu yerle bir hepsi.

Selam KK hatunları yeni bir konu ile karşı karşıyayız. Size bir şey sormak istiyorum haksızsam haksızsın deyin lütfen.

Konum şöyle eşimin yakın arkadaşları 1 günlüğüne bize gelip kalacaklar karı koca ve 1 küçük kuzu.
Eşim misafir gelince yatağımızı onlara veririz dedi, ben şok oldum hayır kesinlikle kabul etmiyorum dedim tartışmadık ama o kıvama geldik. Orası özel bir alan sonuçta haksızmıyım tepki vermekte.

Eşim ayıp olacağını düşünüyor, diyorum misafir için yatağım var benim çok şükür koltuklar var onlarda yatırırız dedim konu öyle kapandı ama ısrarla yatak odasın da yatsınlar diyor.

Ben mi yanlış düşünüyorum acaba. Hayır eşim titiz takıntılı biri önce ki konumdan da bilenler biliyor. Bu teklifle gelmesi bende şok etkisi yaşattı. Siz olsanız yerimde kabul edip verir misiniz yatağınızı? Yoksa asla kabul etmez misiniz?

Not: Evlendigimizden beri kardeşim dışında ilk yatılı misafirimiz bu çift olacak. Kardeşim bekar 2 3 haftada 1 işi gereği 1 gece kalıp sabah çok erkenden geri gidiyor.

Gördüğüm en ama en saçma şeylerden. Misafir olabilir, memnun etmek isteyebilir eşin anlarım.
Ama kendi yatağınızda yatmaları ne demek? Üstelik rızan yokken.
Kabul edilebilir gibi değil.

Kesinlikle vermem ne munasebet. Bence normal bir kadinsa o da kabul etmez. Bu arada esiniz bayaa genismis.

Kendilerini tatmin ediyorlar galiba yani herkes aynı düşüncede olsa dünya daha farklı olurdu burada bu kadar kadın yorum yapıp fikir veriyor garipsemiyor bir ona ne oluyorsa bu kadar üstüne vazife gibi birde beni subliminalci ilan etti :D
Insanlari anlamak zor dogrusu burya yazan kişi zaten cikmazda diye yaziyor ayni fikirde olunmayabilir ama acimasizca eleştiri yapilmasini anlamıyorum dogrusu

Kesinlikle vermem ne munasebet. Bence normal bir kadinsa o da kabul etmez. Bu arada esiniz bayaa genismis.
Kesinlikle benim gibi düşündüğünü düşünüyorum çünkü konuşuyoruz mesela kafa yapımız aynı kadınla seviyorum kendisini böyle bir teklif sunsam o bile şok olur

Daha oncelerde de 582626 sayfa ayni konu tartisildi hatta ustune kavga bile cikti tabikiii millet kendi fikrini karsi tarafa benimseticem derken :D

Daha oncelerde de 582626 sayfa ayni konu tartisildi hatta ustune kavga bile cikti tabikiii millet kendi fikrini karsi tarafa benimseticem derken :KK70:
Zaten sıkıntı bura da saygı duyacağım ama birde üstüne subliminal mesaj veriyor diyor bunun üstüne ben nasıl susayım ki herkesin derdi kendine ben burada kedime hangi mamayı almam gerekir yada şuramda ağrıyor hangi doktora gitmem gerekir diye de konu açabilirim belki ona gereksiz gelir ama benim için dert ettiğim bir konu ah Allahım ah

Back