• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak mevzusu

Ben cok gerildim gercekten sende bnm arkadasim olurmusun valla bi yorum yaptim kac kisyle muhatap oldum yaa yoruldum bezdim beni kollarmisin:)) allahim yaa vedaydi bu aslinda geyiksel subliminal mesaj iceriyor bu dunyada arkan saglam olacak ..
boşver olur böyle şeyler. :)

Ben cok gerildim gercekten sende bnm arkadasim olurmusun valla bi yorum yaptim kac kisyle muhatap oldum yaa yoruldum bezdim beni kollarmisin:)) allahim yaa vedaydi bu aslinda geyiksel subliminal mesaj iceriyor bu dunyada arkan saglam olacak ..
Yani halen laf vuruyorsunuz. Şunu anlamıyorsunuz benim sizinle hiçbir derdim yok. Sadece bazı bdv böyle tepki gösteren grup var . Kim ne yazarsa yazsın banane der geçersin. Gelip burda iftara atıp kotulemekle olmaz . Bazı şeyleri görmezden gelin bence. Bu kadar yorulmazsınız

Selam KK hatunları yeni bir konu ile karşı karşıyayız. Size bir şey sormak istiyorum haksızsam haksızsın deyin lütfen.

Konum şöyle eşimin yakın arkadaşları 1 günlüğüne bize gelip kalacaklar karı koca ve 1 küçük kuzu.
Eşim misafir gelince yatağımızı onlara veririz dedi, ben şok oldum hayır kesinlikle kabul etmiyorum dedim tartışmadık ama o kıvama geldik. Orası özel bir alan sonuçta haksızmıyım tepki vermekte.

Eşim ayıp olacağını düşünüyor, diyorum misafir için yatağım var benim çok şükür koltuklar var onlarda yatırırız dedim konu öyle kapandı ama ısrarla yatak odasın da yatsınlar diyor.

Ben mi yanlış düşünüyorum acaba. Hayır eşim titiz takıntılı biri önce ki konumdan da bilenler biliyor. Bu teklifle gelmesi bende şok etkisi yaşattı. Siz olsanız yerimde kabul edip verir misiniz yatağınızı? Yoksa asla kabul etmez misiniz?

Not: Evlendigimizden beri kardeşim dışında ilk yatılı misafirimiz bu çift olacak. Kardeşim bekar 2 3 haftada 1 işi gereği 1 gece kalıp sabah çok erkenden geri gidiyor.
Bu erkek analari gelinlere surekli kulp takacagina ogullarini yetistirseler ne guzel olurdu.annesi esinize ogretmemismi yataga yabanci kimsenin yatmayacagini birak yatmayi yatagin ustune oturulamayacagini bile.

Yani halen laf vuruyorsunuz. Şunu anlamıyorsunuz benim sizinle hiçbir derdim yok. Sadece bazı bdv böyle tepki gösteren grup var . Kim ne yazarsa yazsın banane der geçersin. Gelip burda iftara atıp kotulemekle olmaz . Bazı şeyleri görmezden gelin bence. Bu kadar yorulmazsınız
Yapamiyorum cnm napayim bende bpyleyim iste ferrarisini satan bilge gibi ortalrdayimm gecen hafta tv yi kaldirdim bitun kariyerime bir cirpida son verdim..sadece o carkin icinde yer almamak icin..ben oyle olamiyorum insanlarin tutarsiz davranislarin da neresi olirsa olsun bosveremiyorm. Ama beni alintilamssaniz konusmassaniz girmem mesela..

Mune Mune ablacım konum her zaman ki gibi saptı yine. Sordum cevabımı aldım yazan yazmayan iyi kötü saolsun konum kapansın istiyorum.
nisankralicesi nisankralicesi canım teşekkür ederim her ne kadar yanlış anlasilsakta :)
Sen gereken cevabı almışındır inşallah kuzum ♡☆♡☆♡☆♡

Back