Yatak mevzusu

En son kaldık otelde misal giderken soktuğunuz çarşafı pikeyi aynı şekilde yerine serdik yatağa koyulan banyo havlularını kullanmadık onlarında götürüyorum çünkü dolaba kaldırmıştım onları aynı şekilde yerine koydum hatta wc yi banyoyu bile yıkayıp öyle çıkmıştık odadan

aslında sizin yaptığınız doğru heryer mikrop fakat çocukları da bu kadar mikroptan uzak yetiştirmek doğru değil diye duymuştum bünyelerinin alışması gerekiyormuş :)
Evet çok abartmamak lazım. Bağışıklık kazanmaları gerek. Bulaşıcı hastalıklar zaten nihayetinde okulda da bulaşıyor. Ama yenidoğanda çok dikkat etmek şart tabi; onlarda ilaç kullanma şansı yok çünkü. Bir de şimdi şehirde yaşarken,, parktı bahçeydi oyun alanıydı derken zaten ister istemez fazlasıyla mikroba maruz kalıyorlar; o yüzden en azından yaşam alanlarında mümkün olduğunca steril yaşasınlar hem de biraz öğrensinler istiyorum... tabi bizim evimizde bunları yapan biri var,, yani imkan olduğu için daha çok yapılıyor. Ama kimsenin de evine gidip kınamam evi tozlu mutfak dağınık camı pis vs diye... kendi evimizin içinde öyle yaşarız sadece... sizin ne zaman bebek?

Sen sanki gun e gitmissin el isini alip ayy su soyle bu boyle diye konusan birisi gibisin..icinden ciklmayacak bir sorun yok hayir yatrmam dersn yatmazlar o yatsinlar der yatarlar burada ne gibi bir akil almak istiyorsun onu merak ediyorum ben..onceki konun dada yazmistim..

Annem :))))) o önceden ayakkabıyla bile sokturmazdı bizi :) valla o kadarını yapamamakla beraber yapabileni de gerçekten çok takdir edip özeniyorum :)) eline sağlık :))

Yardım edilecek bir konu yoksa neden kızın konusuna gelip yazıyorsunuz =/

eskiden verilirmis yatak odası artık kalmadı oyle adetler ancak anne babaya gidilince onlar veriyor yatagını..koltuklarım yatılmayacak durumdadır rahatsızdır asırı ozaman verirdim ayıp olmasın diye ama oyle bir durum olmadıgından kardesimde gelse vermem yatagımı

Benim sıkıntım seni niye bu kadar rahatsız etti hayır bölüm kurallarinda böyle birşey yazıyor da ben mi bilmiyorum bu benim derdim beğenmiyorsan yazmazsın

Sen buranın yeni bekcisisin galiba ayrıca el işiyle güne giden kadınları da küçümsüyor gibi bi tavır gördüm sende

Tabiki haklısın , ya bu erkeklerin bu işlere saçma sapan karışmalarını anlamıyorum gerçekten. Sadece senin için değil misafir için de son derece rahatsızlık verici bir durum. Ben misafir yerinde olsam da rahatsız olurum yatağınızda yatmaktan. Kanepeler ne için var?

Kesinlikle haklısınız. Ne demek yatağınızda yatırmak çok saçma.

Ben asla izim vermezdim. Bence eşinizle konuşun gayette koltukta yatabilirler.

Yardım edilecek bir konu yoksa neden kızın konusuna gelip yazıyorsunuz =/
Yatak konusu diyin ce dikkatimi cekti onemli bir mevzu sandim neden? Yorum yapamazmiyim..gercekten komik ne gibi bir akil istiyor diye dusunebilirim.. Verilecek akil stabil ya yatir yada yatirma hani bir dert edilecek olay gibi gozukmedi bana bekci derken kendisi 4 bin kusur ketelk yorum yapmis acilan oturumlara tesrif etmis birde beni elestiri de nedemekmis..arkadasiniza yazdigimi iletirsiniz...iki defa yazmayayim

Daha düşünmüyoruz canım. Ekimde 2 senelik evli olacağız seneye kısmet bakalım. Sen de güle güle büyüt inşallah

Bdv o kadar saçma konular açılıyor ki . Bu konuya gereksiz demeniz çok itici .isteyen istediği konuyu açabilir. Uygun olunmayan konular yönetim tarafından taşınır veya kapatılır sizin buraya gelip gereksiz konu diyip konuyu acaba saldirmaniza gerek yok . Hem gereksiz bir konu diyorsunuz ama halen yorum yapıyorsunuz.

Kocamla seks hayatımı yazsam daha mı dikkatini çekerdi yani yatak deyince ilk aklınıza yatmak sevişmek geliyorsa o benim suçum mu ayrıca 4000 kusur msj in neredeyse tamamı bdv da yazılmadı diyet grupları vs gurupları yazıyorum daha çok o yüzden ne sen yorul ne de ben uzatma beğenmezsen yazma ya da yazarsan da yaz ya çokta şey yapma yani umursanıyormuş sayma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…