- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
- Konu Sahibi Lovedreams
-
En son kaldık otelde misal giderken soktuğunuz çarşafı pikeyi aynı şekilde yerine serdik yatağa koyulan banyo havlularını kullanmadık onlarında götürüyorum çünkü dolaba kaldırmıştım onları aynı şekilde yerine koydum hatta wc yi banyoyu bile yıkayıp öyle çıkmıştık odadanHaklısın :) Benim yengem yıllar önce bizim yazlığa gelmişti. Çocuktuk daha... hayran kalmıştım. Kadın çarşaflarını havlularını herşeyini getirmişti. (Biz tekstilciyiz,, havlu çarşaf vs de satıyoruz,, açılmamış bile olur evimizde çoğu zaman ve onlar da bilir.) aileden kimileri yadırgadı ama annem de ben de o zaman kadının genel halini ve iyi niyetini de bildiğimiz için ne kadar titiz ve ne kadar düşünceli diye düşündük sadece. Her zaman da mis gibi kokan jilet gibi giyinen bi kadındır. Annem ısrar ettiği halde orada yıkamamıza bile izin vermedi,,, yanında uygun poşetler getirmiş, topladı paketledi ayrı bi çantaya koyup geri götürdü giderken... özetle çok şık bulduk o hareketini... kimi insan da vardır ki eve de gitse otele de gitse arkasında enkaz bırakır dönerken :) siz de kesin derleyip toplayıp arkanızda iş bırakmadan dönüyosunuzdur otelden bile :)
Evet çok abartmamak lazım. Bağışıklık kazanmaları gerek. Bulaşıcı hastalıklar zaten nihayetinde okulda da bulaşıyor. Ama yenidoğanda çok dikkat etmek şart tabi; onlarda ilaç kullanma şansı yok çünkü. Bir de şimdi şehirde yaşarken,, parktı bahçeydi oyun alanıydı derken zaten ister istemez fazlasıyla mikroba maruz kalıyorlar; o yüzden en azından yaşam alanlarında mümkün olduğunca steril yaşasınlar hem de biraz öğrensinler istiyorum... tabi bizim evimizde bunları yapan biri var,, yani imkan olduğu için daha çok yapılıyor. Ama kimsenin de evine gidip kınamam evi tozlu mutfak dağınık camı pis vs diye... kendi evimizin içinde öyle yaşarız sadece... sizin ne zaman bebek?aslında sizin yaptığınız doğru heryer mikrop fakat çocukları da bu kadar mikroptan uzak yetiştirmek doğru değil diye duymuştum bünyelerinin alışması gerekiyormuş :)
Sen sanki gun e gitmissin el isini alip ayy su soyle bu boyle diye konusan birisi gibisin..icinden ciklmayacak bir sorun yok hayir yatrmam dersn yatmazlar o yatsinlar der yatarlar burada ne gibi bir akil almak istiyorsun onu merak ediyorum ben..onceki konun dada yazmistim..Subliminal mi :) ben mutluyum yani mutsuz olsamda ne olur ki adam değişmiyor kabullendikce daha kolay oluyor hayat benim için. Ama bende isterdim eşim benim işime karışmayan aile içinde herseyin bir sınırının olduğunu anlayan biri olsun ama maalesef olanla yetiniyorum.
Annem :))))) o önceden ayakkabıyla bile sokturmazdı bizi :) valla o kadarını yapamamakla beraber yapabileni de gerçekten çok takdir edip özeniyorum :)) eline sağlık :))En son kaldık otelde misal giderken soktuğunuz çarşafı pikeyi aynı şekilde yerine serdik yatağa koyulan banyo havlularını kullanmadık onlarında götürüyorum çünkü dolaba kaldırmıştım onları aynı şekilde yerine koydum hatta wc yi banyoyu bile yıkayıp öyle çıkmıştık odadan
Yardım edilecek bir konu yoksa neden kızın konusuna gelip yazıyorsunuz =/Sen sanki gun e gitmissin el isini alip ayy su soyle bu boyle diye konusan birisi gibisin..icinden ciklmayacak bir sorun yok hayir yatrmam dersn yatmazlar o yatsinlar der yatarlar burada ne gibi bir akil almak istiyorsun onu merak ediyorum ben..onceki konun dada yazmistim..
Evet var uygun 2 ayrı oda 3 ayrı koltuk isterlerse 1 yer yatağım hatta kuzu için bile yer yatağım var ama eşim olmaz sen teklif et ayıp olmasın diyoruygun yer varsa ve rahat edebileceklerse yatak odasına gerek yok.
Benim sıkıntım seni niye bu kadar rahatsız etti hayır bölüm kurallarinda böyle birşey yazıyor da ben mi bilmiyorum bu benim derdim beğenmiyorsan yazmazsınSen sanki gun e gitmissin el isini alip ayy su soyle bu boyle diye konusan birisi gibisin..icinden ciklmayacak bir sorun yok hayir yatrmam dersn yatmazlar o yatsinlar der yatarlar burada ne gibi bir akil almak istiyorsun onu merak ediyorum ben..onceki konun dada yazmistim..
Yardım edilecek bir konu yoksa neden kızın konusuna gelip yazıyorsunuz =/
Yorum yapmana bile gerek yok kuzum ♡♡Hep benim konuma denk geliyor galiba böylesi
Kesinlikle haklısınız. Ne demek yatağınızda yatırmak çok saçma.Selam KK hatunları yeni bir konu ile karşı karşıyayız. Size bir şey sormak istiyorum haksızsam haksızsın deyin lütfen.
Konum şöyle eşimin yakın arkadaşları 1 günlüğüne bize gelip kalacaklar karı koca ve 1 küçük kuzu.
Eşim misafir gelince yatağımızı onlara veririz dedi, ben şok oldum hayır kesinlikle kabul etmiyorum dedim tartışmadık ama o kıvama geldik. Orası özel bir alan sonuçta haksızmıyım tepki vermekte.
Eşim ayıp olacağını düşünüyor, diyorum misafir için yatağım var benim çok şükür koltuklar var onlarda yatırırız dedim konu öyle kapandı ama ısrarla yatak odasın da yatsınlar diyor.
Ben mi yanlış düşünüyorum acaba. Hayır eşim titiz takıntılı biri önce ki konumdan da bilenler biliyor. Bu teklifle gelmesi bende şok etkisi yaşattı. Siz olsanız yerimde kabul edip verir misiniz yatağınızı? Yoksa asla kabul etmez misiniz?
Not: Evlendigimizden beri kardeşim dışında ilk yatılı misafirimiz bu çift olacak. Kardeşim bekar 2 3 haftada 1 işi gereği 1 gece kalıp sabah çok erkenden geri gidiyor.
Yatak konusu diyin ce dikkatimi cekti onemli bir mevzu sandim neden? Yorum yapamazmiyim..gercekten komik ne gibi bir akil istiyor diye dusunebilirim.. Verilecek akil stabil ya yatir yada yatirma hani bir dert edilecek olay gibi gozukmedi bana bekci derken kendisi 4 bin kusur ketelk yorum yapmis acilan oturumlara tesrif etmis birde beni elestiri de nedemekmis..arkadasiniza yazdigimi iletirsiniz...iki defa yazmayayimYardım edilecek bir konu yoksa neden kızın konusuna gelip yazıyorsunuz =/
Evet çok abartmamak lazım. Bağışıklık kazanmaları gerek. Bulaşıcı hastalıklar zaten nihayetinde okulda da bulaşıyor. Ama yenidoğanda çok dikkat etmek şart tabi; onlarda ilaç kullanma şansı yok çünkü. Bir de şimdi şehirde yaşarken,, parktı bahçeydi oyun alanıydı derken zaten ister istemez fazlasıyla mikroba maruz kalıyorlar; o yüzden en azından yaşam alanlarında mümkün olduğunca steril yaşasınlar hem de biraz öğrensinler istiyorum... tabi bizim evimizde bunları yapan biri var,, yani imkan olduğu için daha çok yapılıyor. Ama kimsenin de evine gidip kınamam evi tozlu mutfak dağınık camı pis vs diye... kendi evimizin içinde öyle yaşarız sadece... sizin ne zaman bebek?
Bdv o kadar saçma konular açılıyor ki . Bu konuya gereksiz demeniz çok itici .isteyen istediği konuyu açabilir. Uygun olunmayan konular yönetim tarafından taşınır veya kapatılır sizin buraya gelip gereksiz konu diyip konuyu acaba saldirmaniza gerek yok . Hem gereksiz bir konu diyorsunuz ama halen yorum yapıyorsunuz.Yatak konusu diyin ce dikkatimi cekti onemli bir mevzu sandim neden? Yorum yapamazmiyim..gercekten komik ne gibi bir akil istiyor diye dusunebilirim.. Verilecek akil stabil ya yatir yada yatirma hani bir dert edilecek olay gibi gozukmedi bana bekci derken kendisi 4 bin kusur ketelk yorum yapmis acilan oturumlara tesrif etmis birde beni elestiri de nedemekmis..arkadasiniza yazdigimi iletirsiniz...iki defa yazmayayim
Kocamla seks hayatımı yazsam daha mı dikkatini çekerdi yani yatak deyince ilk aklınıza yatmak sevişmek geliyorsa o benim suçum mu ayrıca 4000 kusur msj in neredeyse tamamı bdv da yazılmadı diyet grupları vs gurupları yazıyorum daha çok o yüzden ne sen yorul ne de ben uzatma beğenmezsen yazma ya da yazarsan da yaz ya çokta şey yapma yani umursanıyormuş saymaYatak konusu diyin ce dikkatimi cekti onemli bir mevzu sandim neden? Yorum yapamazmiyim..gercekten komik ne gibi bir akil istiyor diye dusunebilirim.. Verilecek akil stabil ya yatir yada yatirma hani bir dert edilecek olay gibi gozukmedi bana bekci derken kendisi 4 bin kusur ketelk yorum yapmis acilan oturumlara tesrif etmis birde beni elestiri de nedemekmis..arkadasiniza yazdigimi iletirsiniz...iki defa yazmayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?