• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak mevzusu

Selam KK hatunları yeni bir konu ile karşı karşıyayız. Size bir şey sormak istiyorum haksızsam haksızsın deyin lütfen.

Konum şöyle eşimin yakın arkadaşları 1 günlüğüne bize gelip kalacaklar karı koca ve 1 küçük kuzu.
Eşim misafir gelince yatağımızı onlara veririz dedi, ben şok oldum hayır kesinlikle kabul etmiyorum dedim tartışmadık ama o kıvama geldik. Orası özel bir alan sonuçta haksızmıyım tepki vermekte.

Eşim ayıp olacağını düşünüyor, diyorum misafir için yatağım var benim çok şükür koltuklar var onlarda yatırırız dedim konu öyle kapandı ama ısrarla yatak odasın da yatsınlar diyor.

Ben mi yanlış düşünüyorum acaba. Hayır eşim titiz takıntılı biri önce ki konumdan da bilenler biliyor. Bu teklifle gelmesi bende şok etkisi yaşattı. Siz olsanız yerimde kabul edip verir misiniz yatağınızı? Yoksa asla kabul etmez misiniz?

Not: Evlendigimizden beri kardeşim dışında ilk yatılı misafirimiz bu çift olacak. Kardeşim bekar 2 3 haftada 1 işi gereği 1 gece kalıp sabah çok erkenden geri gidiyor.
Ben evime yatılı gelen çocuklu bi çifte yatak odamı açtım. Ama eşim söylemedi bana, ben verdim.
Canim gittiler yatağa kokuları sinmişti. Nevresim, çarşaf değiştirdim odayı havalandırdım ama koku zor gitti. İyi düşün taşın. Bence verme. Hatta eşim koku konusunda cok hassas bana laf söyleyecekti haklı olarak neyse allem kallem odayı saatlerce havalandırdım öyle gitti koku.

Selam KK hatunları yeni bir konu ile karşı karşıyayız. Size bir şey sormak istiyorum haksızsam haksızsın deyin lütfen.

Konum şöyle eşimin yakın arkadaşları 1 günlüğüne bize gelip kalacaklar karı koca ve 1 küçük kuzu.
Eşim misafir gelince yatağımızı onlara veririz dedi, ben şok oldum hayır kesinlikle kabul etmiyorum dedim tartışmadık ama o kıvama geldik. Orası özel bir alan sonuçta haksızmıyım tepki vermekte.

Eşim ayıp olacağını düşünüyor, diyorum misafir için yatağım var benim çok şükür koltuklar var onlarda yatırırız dedim konu öyle kapandı ama ısrarla yatak odasın da yatsınlar diyor.

Ben mi yanlış düşünüyorum acaba. Hayır eşim titiz takıntılı biri önce ki konumdan da bilenler biliyor. Bu teklifle gelmesi bende şok etkisi yaşattı. Siz olsanız yerimde kabul edip verir misiniz yatağınızı? Yoksa asla kabul etmez misiniz?

Not: Evlendigimizden beri kardeşim dışında ilk yatılı misafirimiz bu çift olacak. Kardeşim bekar 2 3 haftada 1 işi gereği 1 gece kalıp sabah çok erkenden geri gidiyor.
Yatak odası senin özel alanın. Kesinlikle haklısın kuzum

Bizimde çocuk olunca malesef gardroplara yatak odası yolu gözükecek :KK43:( Ben sizin kadar titiz değilim ya haftada bir anca değiştiriyorum çarşafları :)))
Ben de annemden çok laf işittim lohusalığımda yanımda kalıp duruma şahit olunca.. biraz biraz azaltmaya çalışıyorum. Ama yani parktan geliyo komşum misal, yatakta bebeği emziriyo oluyorum çat diye oturuyo yanıma. Ee bankta oturdun biliyorum, misal kediler de oturuyo o bankta,, hiçbişey olmasa toz toprak,, yahut sitede el ayak ağız hastalığı var bütün çocuklar hasta,, niye oturursun o kıyafetle yatağıma :) gider gitmez değiştiriyorum tabi... zaten tertemiz ütülü çarşaf severim normalde de ama çocuk olunca daha da bi titizleniyo insan :)

Mütevazik yaptığını düşünüyor fakat orası özel bir alan bence misafiriniz de kabul etmemeli yani bunu ( eşinizin misafiriyse bilemeyeceğim artık hahaha)

Mütevazik yaptığını düşünüyor fakat orası özel bir alan bence misafiriniz de kabul etmemeli yani bunu ( eşinizin misafiriyse bilemeyeceğim artık hahaha)

Ben de annemden çok laf işittim lohusalığımda yanımda kalıp duruma şahit olunca.. biraz biraz azaltmaya çalışıyorum. Ama yani parktan geliyo komşum misal, yatakta bebeği emziriyo oluyorum çat diye oturuyo yanıma. Ee bankta oturdun biliyorum, misal kediler de oturuyo o bankta,, hiçbişey olmasa toz toprak,, yahut sitede el ayak ağız hastalığı var bütün çocuklar hasta,, niye oturursun o kıyafetle yatağıma :) gider gitmez değiştiriyorum tabi... zaten tertemiz ütülü çarşaf severim normalde de ama çocuk olunca daha da bi titizleniyo insan :)

aslında sizin yaptığınız doğru heryer mikrop fakat çocukları da bu kadar mikroptan uzak yetiştirmek doğru değil diye duymuştum bünyelerinin alışması gerekiyormuş :)

Ben kendi yatagimi bile vermiyorum kaldi ki bu yatak odasi her turlu ozeli olabilir insanin ben hic kendi odasini vereni gormedim cocuk odasi falan olsa neyse

Kesinlikle olmaz.
Diğer odanızdaki kanepenin birinde karı-koca yatar.Diğerini de çocuğa hazırlarsınız.Haaa,ikinci bir kanepe yoksa aynı odada, o zaman çocuğa yere hazırlarsınız.

Ayrıca çoğunluk aynı yorumu yapmış,, hepimizinki de obsesyon değildir heralde,, böyle basit yaşam tarzı farklılıklarını tolere edebiliriz bence..:)
Benim yorumumu da okuduysanız bende aynı fikirdeyim zaten yatak odası ev sahibine özeldir..
Ben sadece yıkamaya tebessüm ettim yanlış anlaşıldıysam affolaHoppa

Aslaa vermem yatağımı daha neler :) o oda benim mahremim,hiç uygun değil.Ama erkekler anlamaz böyle şeyleri o yüzden dert etmeyin ama yatağınızıda kimseye vermeyin :)

Valla esin rahat etse de asla sen kabul etme sonuçta birbirine eşit insan yatıyor gittiğimiz otel 5 yıldızlı bile olsa yine aynısını yaparım
Haklısın :) Benim yengem yıllar önce bizim yazlığa gelmişti. Çocuktuk daha... hayran kalmıştım. Kadın çarşaflarını havlularını herşeyini getirmişti. (Biz tekstilciyiz,, havlu çarşaf vs de satıyoruz,, açılmamış bile olur evimizde çoğu zaman ve onlar da bilir.) aileden kimileri yadırgadı ama annem de ben de o zaman kadının genel halini ve iyi niyetini de bildiğimiz için ne kadar titiz ve ne kadar düşünceli diye düşündük sadece. Her zaman da mis gibi kokan jilet gibi giyinen bi kadındır. Annem ısrar ettiği halde orada yıkamamıza bile izin vermedi,,, yanında uygun poşetler getirmiş, topladı paketledi ayrı bi çantaya koyup geri götürdü giderken... özetle çok şık bulduk o hareketini... kimi insan da vardır ki eve de gitse otele de gitse arkasında enkaz bırakır dönerken :) siz de kesin derleyip toplayıp arkanızda iş bırakmadan dönüyosunuzdur otelden bile :)

Sen mutlumusun? Boyle bir kocayla...sen yazdikca benim sinirim bozuluyor vallahi ..gerci sizin konulariniz da memnunluk ve memmnuyetsizlik celiskeliryle dolu bazen de subliminal mesajlar da verdiginiz oluyor..
Subliminal mi :) ben mutluyum yani mutsuz olsamda ne olur ki adam değişmiyor kabullendikce daha kolay oluyor hayat benim için. Ama bende isterdim eşim benim işime karışmayan aile içinde herseyin bir sınırının olduğunu anlayan biri olsun ama maalesef olanla yetiniyorum.

Benim yorumumu da okuduysanız bende aynı fikirdeyim zaten yatak odası ev sahibine özeldir..
Ben sadece yıkamaya tebessüm ettim yanlış anlaşıldıysam affolaHoppa
Yok ne demek, rica ederim :) benim büyük kızım bikaç kez çiş yaptı altını açtığımda,, o zaman o kadar içine geçmişti ki yıkamacı çağırdım ve çıkan suyu gösterdiklerinde inanamadım. Resmen toz da topluyomuş bu yataklar :)))) ondan beri alışkanlık oldu,, senede iki kez yıkatıyorum koltuklarla beraber :)

Bi cok kisinin yatak odasinda kaldim salonunda da. Misafir olarak neresi verilirse orada kalirim. Kendi evimde de uygun yer yoksa cekinmeden yatak odami da veririm. Benim icin cok bi manasi yok.

Back