• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak mevzusu

Yatak odasına girmelerini de bir sorun yok ki canım benim için yatmak sıkıntı sonuçta özel yani orası ben bunu düşünüyorum oda değil benim için yatak sorun

İşte benim için o da sorun değil

Zira bizim için seks yatak ile sınırlı değil

Buradaki konulara yazılıyor ayy işte onların seviştiği yatakta yatamam ben içeride kanepede yatarım

ay onların yatağında yatarsak ya kocam onları hayal ederse vs şeklinde yorumları

Onları yatıracağım koltuk kanepe her ne varsa onlarda da sevişmişizdir zaten

Hatta yazmıştım başkasının yatak odasında namaz kılınmaz başka odada kılarım diyenlere ben çalışma odasında da sevişirim şeklinde

Benim mahrem algım biraz farklı görmedikleri duymadıkları sürece daha önce orada sevişmiş olmamın ya da sonra sevişecek olmanın önemi yok

Ya da sütyen ve kilotlarımın çekmecede olmasının çarşı dolu zaten herkes görüyor keza yıkayınca da asarım balkona

Eşin neyin kafasını yaşıyor acaba ???
Kendi bu başka çiftin yatağında yatar mı?

Benim salonumda da oturma odamda da yatılabilecek koltuklar yok. Yatırabileceğim en uygun yer yatak odam oluyor bir çift veya çocuklu biri kalmaya geldiğinde. dert etmiyorum bunu yani.
Ama eğer yerim olsaydı yatak odamda yatırmama gerek yoktu.
Sizinde yeriniz varmış bence gerek yk

Selam KK hatunları yeni bir konu ile karşı karşıyayız. Size bir şey sormak istiyorum haksızsam haksızsın deyin lütfen.

Konum şöyle eşimin yakın arkadaşları 1 günlüğüne bize gelip kalacaklar karı koca ve 1 küçük kuzu.
Eşim misafir gelince yatağımızı onlara veririz dedi, ben şok oldum hayır kesinlikle kabul etmiyorum dedim tartışmadık ama o kıvama geldik. Orası özel bir alan sonuçta haksızmıyım tepki vermekte.

Eşim ayıp olacağını düşünüyor, diyorum misafir için yatağım var benim çok şükür koltuklar var onlarda yatırırız dedim konu öyle kapandı ama ısrarla yatak odasın da yatsınlar diyor.

Ben mi yanlış düşünüyorum acaba. Hayır eşim titiz takıntılı biri önce ki konumdan da bilenler biliyor. Bu teklifle gelmesi bende şok etkisi yaşattı. Siz olsanız yerimde kabul edip verir misiniz yatağınızı? Yoksa asla kabul etmez misiniz?

Not: Evlendigimizden beri kardeşim dışında ilk yatılı misafirimiz bu çift olacak. Kardeşim bekar 2 3 haftada 1 işi gereği 1 gece kalıp sabah çok erkenden geri gidiyor.
Olmaz öyle şey yatak odanda niye yatıyorlar orası senin mahremin
Yer yatağı yaparsın çift kişilik oturma odasına yatarlar
Zaten eşin teklif etse onlar kabul etmezler heralde
Görgülülerse tabiki...

Selam KK hatunları yeni bir konu ile karşı karşıyayız. Size bir şey sormak istiyorum haksızsam haksızsın deyin lütfen.

Konum şöyle eşimin yakın arkadaşları 1 günlüğüne bize gelip kalacaklar karı koca ve 1 küçük kuzu.
Eşim misafir gelince yatağımızı onlara veririz dedi, ben şok oldum hayır kesinlikle kabul etmiyorum dedim tartışmadık ama o kıvama geldik. Orası özel bir alan sonuçta haksızmıyım tepki vermekte.

Eşim ayıp olacağını düşünüyor, diyorum misafir için yatağım var benim çok şükür koltuklar var onlarda yatırırız dedim konu öyle kapandı ama ısrarla yatak odasın da yatsınlar diyor.

Ben mi yanlış düşünüyorum acaba. Hayır eşim titiz takıntılı biri önce ki konumdan da bilenler biliyor. Bu teklifle gelmesi bende şok etkisi yaşattı. Siz olsanız yerimde kabul edip verir misiniz yatağınızı? Yoksa asla kabul etmez misiniz?

Not: Evlendigimizden beri kardeşim dışında ilk yatılı misafirimiz bu çift olacak. Kardeşim bekar 2 3 haftada 1 işi gereği 1 gece kalıp sabah çok erkenden geri gidiyor.
Esiniz sacmalamis otel odasi mi sizin odaniz da yataginizda misafir yatsin

Valla ben de eşin gibi düşünüyorum. Misafir gelince rahat etsinler diye yatağımızı veriyorum. Kimisi kabul ediyor kimisi olmaz siz yatın diyor. Ama ben teklifimi ve ısrarımı kesinlikle yaparım. Ne var ki bunda büyütülecek bişey yok.

Söylüyorum onu da sen gidip yatar mısın diye hatta ben hamileyken eşim hastanelik oldu panik atagim var korkarım hamileyim diye kv de kalmıştık 2 gün kv bize yatağını vermedi zaten beklemedim de vermesini verse asla yatmazdim ne münasebet yani eşim diyor ki verse annem yatağını yatardım diyor annem babam onlar benim diyor sen yatmazsan yatma dedi
Ben şuan bile gidip annemlerin yatağında yatamayan bir insan olarak empati yapamadım, sizin de anlamız zor bence onu.. bildiğinizi yapın, o da öğrensin nasıl olacağını..

benim evimde bir müsafir odam var bu yüzden hiç yatak vermek zorunda kalmadım. ama annem halamlar vs şehir dışından geldiğinde yatak odasını onlara verir. kayınpederim onlara gittiğimizde de yataklarını bize verir. bence abes bişey yok.

Valla hayret ediyorum bunu söyleyen bir erkeğin olmasına annen babanda olsa orası sizin yaa hiç olur mu öyle şey aynı şekilde kendi arkadaşına gitse yatak odalarını verir mi ? Verse kendisi gidip yatar mı benim içim almazdı açıkcası

Ben yatak odasını önemsemem

Diğer odalar ile farkı yok

Yatıracak yer varsa uğraşıp yatak odasının nevresimini vs değiştirmem ama

Yatarlar diğer odada kanepede

Eşin misafiri önemsememiş gibi olur diye düşünüyor galiba

Ben de bu konularda kendimi uzaylı gibi hissediyorum

Birçok kişinin yatak odasına girdim hiç de ay mahrem vs diye düşünmedim hatta komşununkine bile girdim bebeği vardı sallayalım diye

Halamın odasında da misafirken yattım da

Herkesi de yatak odama alırım ne olacak ki

Eşimin kuzeni gelmişti bekar bizde kaldı salonda yattı, salon açık salon kapısı vs yok

Sonra üstümü değiştireyim diye banyoya yöneldi gir bizim odada değiştir dedim mesela o Zaman yeni evliydik vs de hiç aklıma gelmedi X yatak odamıza girdi diye

Aynen bencede öyle, yok orası mahrem falan ne alaka yani? Bu işler sadece yatak odasında yapılmıyor ki.

Dediğiniz gibi bende başkasının yatak odasına girerken hiç aklımdan birşey geçmez. Mesela yılbaşında arkadaşlarda toplanmıştık ben çok hastaydım kız gel sen biraz uzan dedi gittim yattım uyudum yataklarında yani ne var bunda bukadar büyütecek?

Ben de bize gelen yatılı misafire teklif ederim yatak odasında yatmasını.

Vermem yatağımı :) haklısın :) şöyle bi istisna durum olabilir,,, ikisinin yatacağı rahat bir yatak daha yoktur, eşim de ertesi gün yıkamacı getirtir başında durup yatağı yıkattırır vs... o zaman bile belki... ayrıca adabı muaşeret denen bişey var,,, onu da misafirlerinizin düşünüp kabul etmemesi lazım zaten..

Evime sik sik yatili misafir gelir buna ailem ve esimin ailesi de dahil. Ben anne babalarimiza bile vermem yatagimi. Orasi benim mahremim ozel alanim. (illa cinsellik yasaniyor diye ozel mahrem alan olmaz bir oda. Kisiye ozeldir ona aittir o yuzden mahremi sayar. Benim icin oyledir). Titizlikten ote yani. Bizde gittigimiz hicbir evde ailenin yataginda yatmayiz teklif de edilmez. Sonuna kadar haklisiniz.

Aynen bencede öyle, yok orası mahrem falan ne alaka yani? Bu işler sadece yatak odasında yapılmıyor ki.

Dediğiniz gibi bende başkasının yatak odasına girerken hiç aklımdan birşey geçmez. Mesela yılbaşında arkadaşlarda toplanmıştık ben çok hastaydım kız gel sen biraz uzan dedi gittim yattım uyudum yataklarında yani ne var bunda bukadar büyütecek?

Ben de bize gelen yatılı misafire teklif ederim yatak odasında yatmasını.

Mahremden değil de ben başkasının yatmasını istemem... hele ki sıcakta... terlicek vs... çarşafın bile altına geçebilir :) dolabım orada,, çamaşırlarım vs... istemem ben de yani.. başkasının odasına da girsem bile yatmam... mahrem ağır kaçıyor belki ama sonuçta kişinin özel odası yatak odası bence...bekar da olsa evli de..

Vermem yatağımı :) haklısın :) şöyle bi istisna durum olabilir,,, ikisinin yatacağı rahat bir yatak daha yoktur, eşim de ertesi gün yıkamacı getirtir başında durup yatağı yıkattırır vs... o zaman bile belki... ayrıca adabı muaşeret denen bişey var,,, onu da misafirlerinizin düşünüp kabul etmemesi lazım zaten..
:KK70: Yatağı mı yıkattırırsınız??
Eee tatile otele gidince napıyorsunuz siz o zaman?

Mahremden değil de ben başkasının yatmasını istemem... hele ki sıcakta... terlicek vs... çarşafın bile altına geçebilir :) dolabım orada,, çamaşırlarım vs... istemem ben de yani.. başkasının odasına da girsem bile yatmam... mahrem ağır kaçıyor belki ama sonuçta kişinin özel odası yatak odası bence...bekar da olsa evli de..

Bekarken bende istemezdim mesela çünkü odanın içinde yatak dışında birsürü eşyalarım kitaplarım kıyafetlerim olurdu :)) ama evlendikten sonra yatak odamda sadece yatak ve komodinler var giyinme odamız ayrı. Belki gardroplarda yatak odasında olsaydı dediğiniz gibi bende istemeyebilirdim :))

Back