- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi Lovedreams
Tabiki de haklısın bende olsam istemem mahrem alanımız eşim ve benim dışında kimsenin yatmasini istemem baskasini yataginada yatmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam KK hatunları yeni bir konu ile karşı karşıyayız. Size bir şey sormak istiyorum haksızsam haksızsın deyin lütfen.
Konum şöyle eşimin yakın arkadaşları 1 günlüğüne bize gelip kalacaklar karı koca ve 1 küçük kuzu.
Eşim misafir gelince yatağımızı onlara veririz dedi, ben şok oldum hayır kesinlikle kabul etmiyorum dedim tartışmadık ama o kıvama geldik. Orası özel bir alan sonuçta haksızmıyım tepki vermekte.
Eşim ayıp olacağını düşünüyor, diyorum misafir için yatağım var benim çok şükür koltuklar var onlarda yatırırız dedim konu öyle kapandı ama ısrarla yatak odasın da yatsınlar diyor.
Ben mi yanlış düşünüyorum acaba. Hayır eşim titiz takıntılı biri önce ki konumdan da bilenler biliyor. Bu teklifle gelmesi bende şok etkisi yaşattı. Siz olsanız yerimde kabul edip verir misiniz yatağınızı? Yoksa asla kabul etmez misiniz?
Not: Evlendigimizden beri kardeşim dışında ilk yatılı misafirimiz bu çift olacak. Kardeşim bekar 2 3 haftada 1 işi gereği 1 gece kalıp sabah çok erkenden geri gidiyor.
Yatağı zaten altı ayda bir yıkattırıyorum :)) tatil ayrı,, evde de otel odası gibi ayakkabıyla gezmiyoruz sonuçta :) ayrıca oradaki yatağın kendisi kirli olabilir,, ben çarşafla yatıyorum,, yatağı alıp evime getirmiyorum ki :) ama burada atıyorum çocukları çişini kaçırır, veya elin adamı terler vs,, neden her gece yattığım yatağı vereyim... anne babalarımıza veririz o ayrı, ama başkası yatamaz zorunlu olmadıkça... tabi tercih meselesi,, ben konu sahibine kendi fikrimi yazdım; kendi konumu açıp bu konudaki fikirlerimi tartışmaya açmadım yani :)Yatağı mı yıkattırırsınız??
Eee tatile otele gidince napıyorsunuz siz o zaman?
Selam KK hatunları yeni bir konu ile karşı karşıyayız. Size bir şey sormak istiyorum haksızsam haksızsın deyin lütfen.
Konum şöyle eşimin yakın arkadaşları 1 günlüğüne bize gelip kalacaklar karı koca ve 1 küçük kuzu.
Eşim misafir gelince yatağımızı onlara veririz dedi, ben şok oldum hayır kesinlikle kabul etmiyorum dedim tartışmadık ama o kıvama geldik. Orası özel bir alan sonuçta haksızmıyım tepki vermekte.
Eşim ayıp olacağını düşünüyor, diyorum misafir için yatağım var benim çok şükür koltuklar var onlarda yatırırız dedim konu öyle kapandı ama ısrarla yatak odasın da yatsınlar diyor.
Ben mi yanlış düşünüyorum acaba. Hayır eşim titiz takıntılı biri önce ki konumdan da bilenler biliyor. Bu teklifle gelmesi bende şok etkisi yaşattı. Siz olsanız yerimde kabul edip verir misiniz yatağınızı? Yoksa asla kabul etmez misiniz?
Not: Evlendigimizden beri kardeşim dışında ilk yatılı misafirimiz bu çift olacak. Kardeşim bekar 2 3 haftada 1 işi gereği 1 gece kalıp sabah çok erkenden geri gidiyor.
Ben otel odasında bile kaliyorken sadece 1 valiz e hem bizim hem kızımın nevresimlerimizi + yastıklarımızı bile götürüyorum bu konuda çok takıntılıyım o yüzden karşımda ki çiftin eşi de benim gibi diye düşünüyorum inşaAllah öyledir eminim yani :)Yatağı zaten altı ayda bir yıkattırıyorum :)) tatil ayrı,, evde de otel odası gibi ayakkabıyla gezmiyoruz sonuçta :) ayrıca oradaki yatağın kendisi kirli olabilir,, ben çarşafla yatıyorum,, yatağı alıp evime getirmiyorum ki :) ama burada atıyorum çocukları çişini kaçırır, veya elin adamı terler vs,, neden her gece yattığım yatağı vereyim... anne babalarımıza veririz o ayrı, ama başkası yatamaz zorunlu olmadıkça... tabi tercih meselesi,, ben konu sahibine kendi fikrimi yazdım; kendi konumu açıp bu konudaki fikirlerimi tartışmaya açmadım yani :)
Çok şanslısınız,, benim de bekarken ayrıydı,,, hala özeniyorum :)))) bi de gerçekten yapıya bağlı.. ben birisi kazayla benim veya kızımın yatağına otursa bile arkasından hemen çarşafları değiştiririm mesela.. ama bazı arkadaşlarım var normalde çok titiz oldukları halde garipserler o huyumu :) bi çeşit takıntı da olabilir :)Bekarken bende istemezdim mesela çünkü odanın içinde yatak dışında birsürü eşyalarım kitaplarım kıyafetlerim olurdu :)) ama evlendikten sonra yatak odamda sadece yatak ve komodinler var giyinme odamız ayrı. Belki gardroplarda yatak odasında olsaydı dediğiniz gibi bende istemeyebilirdim :))
Tabiki doğru düşünüyorsun. Evlilerin Yatak odası ve yatak özeldir. Ayrıca Eşinin yakın arkadaşı da kabul edeceğini düşünmüyorum . Onlarda yatmak istemez . Şahsen ben olsam yatmazdım :)Selam KK hatunları yeni bir konu ile karşı karşıyayız. Size bir şey sormak istiyorum haksızsam haksızsın deyin lütfen.
Alez diye bir icat var bu dedikleriniz için de polemik için alıntılamadım obsesif buldum sadeceYatağı zaten altı ayda bir yıkattırıyorum :)) tatil ayrı,, evde de otel odası gibi ayakkabıyla gezmiyoruz sonuçta :) ayrıca oradaki yatağın kendisi kirli olabilir,, ben çarşafla yatıyorum,, yatağı alıp evime getirmiyorum ki :) ama burada atıyorum çocukları çişini kaçırır, veya elin adamı terler vs,, neden her gece yattığım yatağı vereyim... anne babalarımıza veririz o ayrı, ama başkası yatamaz zorunlu olmadıkça... tabi tercih meselesi,, ben konu sahibine kendi fikrimi yazdım; kendi konumu açıp bu konudaki fikirlerimi tartışmaya açmadım yani :)
Onu ben de istiyorum da eşim öcüymüşüm gibi bakıyoBen otel odasında bile kaliyorken sadece 1 valiz e hem bizim hem kızımın nevresimlerimizi + yastıklarımızı bile götürüyorum bu konuda çok takıntılıyım o yüzden karşımda ki çiftin eşi de benim gibi diye düşünüyorum inşaAllah öyledir eminim yani :)
Çok şanslısınız,, benim de bekarken ayrıydı,,, hala özeniyorum :)))) bi de gerçekten yapıya bağlı.. ben birisi kazayla benim veya kızımın yatağına otursa bile arkasından hemen çarşafları değiştiririm mesela.. ama bazı arkadaşlarım var normalde çok titiz oldukları halde garipserler o huyumu :) bi çeşit takıntı da olabilir :)
Valla esin rahat etse de asla sen kabul etme sonuçta birbirine eşit insan yatıyor gittiğimiz otel 5 yıldızlı bile olsa yine aynısını yaparımOnu ben de istiyorum da eşim öcüymüşüm gibi bakıyo![]()
Yani kışın neyse de yazın hafta da bir fazla değil mi canım ya :)Bizimde çocuk olunca malesef gardroplara yatak odası yolu gözükecek( Ben sizin kadar titiz değilim ya haftada bir anca değiştiriyorum çarşafları :)))
Yok ben de öyle bi niyet algılamadım zaten.. dediğim gibi tercih meselesi.. sadece yatağa alez değil yastıklara da koruyucu kullanıyoruz zaten normalde de.. yine de içim rahat etmez.. belki öyle yetiştirildiğimiz içindir,, bizde kimse kimsenin odasında yatmaz mecburiyet olmadıkça... ya misafir odası yapılır, ya uygun bi odaya çekyat alınır vs.. ama başkası yatağında misafir yatmasına izin veriyo diye de kınamayız elbette :)Alez diye bir icat var bu dedikleriniz için de polemik için alıntılamadım obsesif buldum sadece![]()