• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak mevzusu

Ben başkasının yatak odasında yatmazdım kim olursa olsun kendi odamda da yatırmazdım sadece yatak yok ki odada hususi şeyler iç çamaşırlar falan da var onlar kurcalamasa kuzu çekmeceleri açar haydaaa

Ne münasebet misafirime kendi yatağımı neden vereyimki eşiniz haksız sacma bir düşünce olmuş demekki o kadar da titiz değilmiş

Ben başkasının yatak odasında yatmazdım kim olursa olsun kendi odamda da yatırmazdım sadece yatak yok ki odada hususi şeyler iç çamaşırlar falan da var onlar kurcalamasa kuzu çekmeceleri açar haydaaa
Evet kuzu küçük bebis karıştırma da diyemezsin aile öyle sağ sol kurcalamaz da işte ne olursa olsun yanlış bana göre eşim düz mantık ilerliyor

Bende öyle düşünüyorum kadını tanıyorum asla kabul etmez eşime de dedim sen teklif et onlar istemezse kendileri bilir diyor. Kendi ailesini de kattı annem babam gelse anlara da vermez misin yatağı diyor hayır kendi annemler bile gelse yine vermem dedim ayipliyor beni bu yüzden.
Bence kocanı ayıplayacaklar haberi yok. Bi kere yatak odasında kıyafetler çekmecelerde iç çamaşırları kremler makyaj malzemeleri vardır. Sürekli girip almak zorunda kalcaksın. Sonra çocuk çekmeceyi bi çekiyomuş sizin sütyen fırlıyomuş falan. Böyle anlat bi de bakalım eşine.

Ne münasebet misafirime kendi yatağımı neden vereyimki eşiniz haksız sacma bir düşünce olmuş demekki o kadar da titiz değilmiş
Valla bende şaşırdım şu titizlik konusunda bu teklifi ben versem bu kadar şaşırmazdım heralde

Bence kocanı ayıplayacaklar haberi yok. Bi kere yatak odasında kıyafetler çekmecelerde iç çamaşırları kremler makyaj malzemeleri vardır. Sürekli girip almak zorunda kalcaksın. Sonra çocuk çekmeceyi bi çekiyomuş sizin sütyen fırlıyomuş falan. Böyle anlat bi de bakalım eşine.
Evet böyle anlatacağım eşime başka türlü anlamaz çünkü

Ben gezilmesine bile karşıyım kesinlikle mantıksızca orası özel alan ve size ait. Sonuna kadar haklısınız.

Bu bence biraz koşullu bir durum. Vermek istemeyen vermez tabi. Ben de istemem benim yatağımda başkasının yatmasını. Aması var işte..
Eğer misafirin yatacakları ortam çok ayak altıysa ve ortada sefil olabilecek çocuk(lar) varsa verirdim.
Biz eşimin başka ildeki teyzesine gittik bizden habersiz hazırlamış kendi yatağını olmaz demiştim ama kabul etmemişti. Bunu genelde orta yaşlı çiftler gençler için yapıyor.
Annem de kuzenim ve eşi için kendi odasını vermişti.

Sizin yatıracak yeriniz varmış bırakın orada yatsınlar. Eşin de söyler söyler susar..

Yatıracak yer varsa yatağımı vermem. Yatıracak yer yoksa da eve yatılı misafir almam..
Yatıracak yerim var hatta annem çeyizime 1 tane çift kişilik yatak bile yapmıştı kullanmam için 2 ayrı odamda 3 adet koltuk var misafire ayrı nevresimim var ama eşim sen söyle teklif et diyor bu güne kadar misafir gelmedi yatılı ama gelseler demek ki eşimle sürekli kavga edecegiz

Kaynanama ilk gittiğimizde tutturdu bizim yatağımızı size hazırladım orda rahat yatın. Eşimde bende kesinlikle kabul etmedik. Nevresim falan yeni serildi temiz dedi. İkna etmeye çalıştı. Kesinlikle ama kesinlikle kabul etmedik. Aynı zamanda kimseyi kendi yatağımızda yatırmayız orası mahrem-özel bir yer. Başkasının yatması hele ki başka odada yatacak yer varsa! Çok gereksiz......

Yatıracak yerim var hatta annem çeyizime 1 tane çift kişilik yatak bile yapmıştı kullanmam için 2 ayrı odamda 3 adet koltuk var misafire ayrı nevresimim var ama eşim sen söyle teklif et diyor bu güne kadar misafir gelmedi yatılı ama gelseler demek ki eşimle sürekli kavga edecegiz

Siz haklısınız burada. Eşiniz başkasına gitse böyle bir teklif beklermi onu sorun. Ya da teklifi kabul eder mi? Teklif edelim onlar da kabul etmez zaten diyor olabilir, ama kabul edecek insanlar varken o riski ben alamazdım şahsen :/

Bu bence biraz koşullu bir durum. Vermek istemeyen vermez tabi. Ben de istemem benim yatağımda başkasının yatmasını. Aması var işte..
Eğer misafirin yatacakları ortam çok ayak altıysa ve ortada sefil olabilecek çocuk(lar) varsa verirdim.
Biz eşimin başka ildeki teyzesine gittik bizden habersiz hazırlamış kendi yatağını olmaz demiştim ama kabul etmemişti. Bunu genelde orta yaşlı çiftler gençler için yapıyor.
Annem de kuzenim ve eşi için kendi odasını vermişti.

Sizin yatıracak yeriniz varmış bırakın orada yatsınlar. Eşin de söyler söyler susar..
Yok kesinlikle öyle ayak altı yatırmam misafirin yatağını kendi yatağımdan daha rahat olsun isterim ama herşeyi geçtim sonuçta dedikleri gibi mahrem orası özel bi alan. Eşime arkadaşının eşine söyledim kabul etmedi diyeceğim konu da kapanır böylelikle inşaAllah

Ben yatak odasını önemsemem

Diğer odalar ile farkı yok

Yatıracak yer varsa uğraşıp yatak odasının nevresimini vs değiştirmem ama

Yatarlar diğer odada kanepede

Eşin misafiri önemsememiş gibi olur diye düşünüyor galiba

Ben de bu konularda kendimi uzaylı gibi hissediyorum

Birçok kişinin yatak odasına girdim hiç de ay mahrem vs diye düşünmedim hatta komşununkine bile girdim bebeği vardı sallayalım diye

Halamın odasında da misafirken yattım da

Herkesi de yatak odama alırım ne olacak ki

Eşimin kuzeni gelmişti bekar bizde kaldı salonda yattı, salon açık salon kapısı vs yok

Sonra üstümü değiştireyim diye banyoya yöneldi gir bizim odada değiştir dedim mesela o Zaman yeni evliydik vs de hiç aklıma gelmedi X yatak odamıza girdi diye

Siz haklısınız burada. Eşiniz başkasına gitse böyle bir teklif beklermi onu sorun. Ya da teklifi kabul eder mi? Teklif edelim onlar da kabul etmez zaten diyor olabilir, ama kabul edecek insanlar varken o riski ben alamazdım şahsen :/
Söylüyorum onu da sen gidip yatar mısın diye hatta ben hamileyken eşim hastanelik oldu panik atagim var korkarım hamileyim diye kv de kalmıştık 2 gün kv bize yatağını vermedi zaten beklemedim de vermesini verse asla yatmazdim ne münasebet yani eşim diyor ki verse annem yatağını yatardım diyor annem babam onlar benim diyor sen yatmazsan yatma dedi

Yatak odasına girmelerini de bir sorun yok ki canım benim için yatmak sıkıntı sonuçta özel yani orası ben bunu düşünüyorum oda değil benim için yatak sorun
Ben yatak odasını önemsemem

Diğer odalar ile farkı yok

Yatıracak yer varsa uğraşıp yatak odasının nevresimini vs değiştirmem ama

Yatarlar diğer odada kanepede

Eşin misafiri önemsememiş gibi olur diye düşünüyor galiba

Ben de bu konularda kendimi uzaylı gibi hissediyorum

Birçok kişinin yatak odasına girdim hiç de ay mahrem vs diye düşünmedim hatta komşununkine bile girdim bebeği vardı sallayalım diye

Halamın odasında da misafirken yattım da

Herkesi de yatak odama alırım ne olacak ki

Eşimin kuzeni gelmişti bekar bizde kaldı salonda yattı, salon açık salon kapısı vs yok

Sonra üstümü değiştireyim diye banyoya yöneldi gir bizim odada değiştir dedim mesela o Zaman yeni evliydik vs de hiç aklıma gelmedi X yatak odamıza girdi diye

Back