- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
-
- Konu Sahibi Pirayeeeee
Ama ben hic uyanmadim uykumdan uykuya geçiş sirasinda yasiyorum bunlari..
Sallantim bilincim yerindeyken devam ediyor..
[QE="tuce_, post: 39544466, member: 469144"]Cok sık olmasa da nadiren bende de olur tam uykuya gecmisken bazen boşluğa duser gibi uyandigimda olur. Sebebini ben de.bilmiyorum hic arastirmadim.
Ben seni anladım canım. Arkadaşlarım dediği uykudan aniden düşme hissiyle uyanmak ama senin dediğin öyle değil. Sen daha bilincin açıkken uykuya Geçmek üzereyken yatağın Şiddetle sallandığını söylüyorsun. Ben daha önce bunu yaşadım birebir. Tam uyucam yavastan zihni boşaltmışsım uykuya gecicem zangır zangır titreme direk abideye bakardım yok sallanan bişey işin ilginç yanı hareket edince sallanan yatak durup benim başımın Dönüyor olmamasıydı. Işi dini boyuta sürüklememek için daha fazla yazmıyorum ama doktora göründükten sonra yatağınızı kontrol edin Kırıntı var mı diye bide ayak ucunuzun kıbleye gelmemesine dikkat edin. Inşallah çabuk heçerAma ben hic uyanmadim uykumdan uykuya geçiş sirasinda yasiyorum bunlari..
Sallantim bilincim yerindeyken devam ediyor..
o başka bişey karabasan senin dediğinuyku felci feci birsey. bana surekli olur. oyle sallanma gibi his olmuyor.
odayi falan hissediyorsun ama uyanamiyorsun. sesin cikmiyor. kolun kalkmiyor.
karabasanin bilimsel adi uyku felci zaten.o başka bişey karabasan senin dediğin
evet biliyorum işte o bambaşka bişey, onu da yaşadım çünkü, uyanmak istersin, gözünğ açarsın, kalkamazsın, sanki üstünde 5 ton bi ağırlık vardır, bu sallanma olayı başka türlü bişey,karabasanin bilimsel adi uyku felci zaten.
biliyorum sallanma olayinin uyku felci olmadigini yazmistim zaten :)evet biliyorum işte o bambaşka bişey, onu da yaşadım çünkü, uyanmak istersin, gözünğ açarsın, kalkamazsın, sanki üstünde 5 ton bi ağırlık vardır, bu sallanma olayı başka türlü bişey,
benim de yaşamadığım uyku abukluğu kalmamış
Cok sık olmasa da nadiren bende de olur tam uykuya gecmisken bazen boşluğa duser gibi uyandigimda olur. Sebebini ben de.bilmiyorum hic arastirmadim.
Arkadaslar bi buçuk iki yıldır bazen sık aralıklarla bazende uzum aradan sonra tam uykuya geçiş sırasında yatağımin deprem olurcasina sallandığıni hissediyorum. ..
Ilk olarak arkadasim yanimdaydi ciddi ciddi deprem sandim.
Baktim avize sallanmiyor arkadasima kizdim sallama su yatağı diye oda ben yapmiyorum ne oldu dedi..
O zamandan beri anlam veremiyorum internette arastirdim uyku felci fln diyolar ama ben istedigim zaman hareket edip konusabiliyorum uyku felcinde bunlari yapamazmis insan.
O da degil psikolojik mi acaba bilmiyorum. .
Konu lütfen dini boyutta yorumlar gelerek kapanmasin...
Başına gelen varsa yorum bekliyorum. .