- 30 Haziran 2013
- 21.171
- 16.766
-
- Konu Sahibi Pirayeeeee
Canım bende de oldu bu durum.Geceleri sallanmaya uyanırdım.Dotora gittim ve vertigo çıktı.Orta kulaktaki denge taşlarından kaynaklanan bi rahatsızlık.Sen de bi KBB uzmanına görün istersen..Arkadaslar bi buçuk iki yıldır bazen sık aralıklarla bazende uzum aradan sonra tam uykuya geçiş sırasında yatağımin deprem olurcasina sallandığıni hissediyorum. ..
Ilk olarak arkadasim yanimdaydi ciddi ciddi deprem sandim.
Baktim avize sallanmiyor arkadasima kizdim sallama su yatağı diye oda ben yapmiyorum ne oldu dedi..
O zamandan beri anlam veremiyorum internette arastirdim uyku felci fln diyolar ama ben istedigim zaman hareket edip konusabiliyorum uyku felcinde bunlari yapamazmis insan.
O da degil psikolojik mi acaba bilmiyorum. .
Konu lütfen dini boyutta yorumlar gelerek kapanmasin...
Başına gelen varsa yorum bekliyorum. .
Arkadaslar bi buçuk iki yıldır bazen sık aralıklarla bazende uzum aradan sonra tam uykuya geçiş sırasında yatağımin deprem olurcasina sallandığıni hissediyorum. ..
Ilk olarak arkadasim yanimdaydi ciddi ciddi deprem sandim.
Baktim avize sallanmiyor arkadasima kizdim sallama su yatağı diye oda ben yapmiyorum ne oldu dedi..
O zamandan beri anlam veremiyorum internette arastirdim uyku felci fln diyolar ama ben istedigim zaman hareket edip konusabiliyorum uyku felcinde bunlari yapamazmis insan.
O da degil psikolojik mi acaba bilmiyorum. .
Konu lütfen dini boyutta yorumlar gelerek kapanmasin...
Başına gelen varsa yorum bekliyorum. .
Yaniben kafayi yeme derecesine gelmistim doktorum tansiyondan oldugunu soylemistHic bilmiyorum inanin daha once tansiyonla ilgili hic sikintim olmadi..
Sadece aniden yattigim veya oturdugum yerden kalkinca basim donuyor bazen..
Tansiyonla bi ilgisi varmidr bunun.
benimde oluyordu, sonradan kalp çarpıntımın beni sarstığını farkettim.. doktora da gittim bir şey çıkmadı ama ne zaman çok yorulsam ya da stresle yatsam kalbimin beni sarsmasıyla uyanıyorum ve uyandıktan bir süre sonra daha geçmesini bekliyorum.. çok sık değil ama rahatsız edici anlıyorum seni..
bence vertigo oturup kalkarken basım donuyo dıyorsun oku bak arastır bı uyacak mı sana
Canım bende de oldu bu durum.Geceleri sallanmaya uyanırdım.Dotora gittim ve vertigo çıktı.Orta kulaktaki denge taşlarından kaynaklanan bi rahatsızlık.Sen de bi KBB uzmanına görün istersen..
Bana da oluyor aynı şey, kaç kere deprem oluyor diye uyandım çok korktum ama nedenini bilmiyorum. Psikolojik olabilir çünkü ben de deprem korkusu var.
konu dini boyutlara gelmesin dediğine göre senin aklında başka şeyler mi var?
Kalbimin ya da ana atar damarlarımın üstüne yatınca öyle oluyo, sonra deprem oluyo diye de çarpıntı başlıyo, sakinleşince geçiyo ama. Genelde uykuya dalarken, stresli zamanlarda oluyo.
Ama ben hic uyanmadim uykumdan uykuya geçiş sirasinda yasiyorum bunlari..Senin yaşadığının aynısını yaşıyorum. Gece aniden uyanıyorum, sanki vücudumun her yerinde kalp atışı hissediyorum . O durumda hareket edemiyorum sanki. Bir süre sonra geçiyor benim de. Benim henüz çözemediğim çarpıntı mı beni uyandırıyor yoksa aniden uyandığım için vücudum mu sarsılıyor.
Bana da oluyor bu. Cok sik degil ama oluyor. Esime soyledigimde yok oyle bisey diyor ama benim tum vcudum titriyor hissediyorum
Senin yaşadığının aynısını yaşıyorum. Gece aniden uyanıyorum, sanki vücudumun her yerinde kalp atışı hissediyorum . O durumda hareket edemiyorum sanki. Bir süre sonra geçiyor benim de. Benim henüz çözemediğim çarpıntı mı beni uyandırıyor yoksa aniden uyandığım için vücudum mu sarsılıyor.
yani garip bi durumdu, ben pek inanmam ruhtur peridir gerçiValla aksam aksam korkuttun beni sizinki daha bir garip olay teyzenin yerinde kim olsa 4 nala kacardi ordan
benimki de böyle tam uykuya dalma esnasında oluyoduAma ben hic uyanmadim uykumdan uykuya geçiş sirasinda yasiyorum bunlari..
Sallantim bilincim yerindeyken devam ediyor..
Deprem olmadigina yada sizin dediginiz gibi cinler falan yapmadigina gore sizin de vucudunuz titriyor yada vucudunuz sallaniyor. Neyse Allah iyi etsinVücudun titremesiyle yatağın sallanması farklı bir durum.