- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
-
- Konu Sahibi Pirayeeeee
Cok sık olmasa da nadiren bende de olur tam uykuya gecmisken bazen boşluğa duser gibi uyandigimda olur. Sebebini ben de.bilmiyorum hic arastirmadim.Arkadaslar bi buçuk iki yıldır bazen sık aralıklarla bazende uzum aradan sonra tam uykuya geçiş sırasında yatağımin deprem olurcasina sallandığıni hissediyorum. ..
Ilk olarak arkadasim yanimdaydi ciddi ciddi deprem sandim.
Baktim avize sallanmiyor arkadasima kizdim sallama su yatağı diye oda ben yapmiyorum ne oldu dedi..
O zamandan beri anlam veremiyorum internette arastirdim uyku felci fln diyolar ama ben istedigim zaman hareket edip konusabiliyorum uyku felcinde bunlari yapamazmis insan.
O da degil psikolojik mi acaba bilmiyorum. .
Konu lütfen dini boyutta yorumlar gelerek kapanmasin...
Başına gelen varsa yorum bekliyorum. .
Tövbe tövbe korktum vallaüsküdarda oturduğum evde oluyodu, taşınınca kesildi, hatta teyzemin kaldığı bi gece o da sallanmış, sabah koşar adımlarla evine döndü
Valla aksam aksam korkuttun beni sizinki daha bir garip olay teyzenin yerinde kim olsa 4 nala kacardi ordanüsküdarda oturduğum evde oluyodu, taşınınca kesildi, hatta teyzemin kaldığı bi gece o da sallanmış, sabah koşar adımlarla evine döndü
Başın dönüyor olmasın.
Merhaba
Bi dönem bende uyku sirasinda yatagin sallandigini hissedip nefes nefese kalp carpintisiyla uyanirdim.ev halki yok öyle birsey desede ben biliyorumki siddetli bir sekilde sallandim.ama ispatim yoktu.derken zamanla kesildi ve 2 yildir olmuyor desem yeridir.nedense hic arastirmadimda deli kafamsizede gecmis olsun
bende de oluyor ara ara...
sebebini çözemedim...
baş dönmesi desem değil çünkü
baş dönmesi tarzında bir his değil...
irkilme hissiyle sıçramandan ötürü sallanıyor sanabilirsin
Sorun psikolojik de olabilir nörolojikde hatta gece kan basıncın yükseldiği için bu sorunu yaşıyor olabilirsin. Hepsi birbirine benzer ama ufak farklılıkları vardır bu yüzden en basit açıklama olan kan basıncından yola çıkıp ilk olarak bir dahiliye doktoruna görün, tam kapsamlı kan tahlili yapılsın sonrasında dahiliye doktoru seni yönlendirir...
kalp atışlarınızla ya da beyinle ilgili bir problem olabilir, isterseniz önce aile hekiminize bir danışın, o size yol gösterir belki de önemsiz bir sorundur ya da bir çeşit uyku problemidir.
üsküdarda oturduğum evde oluyodu, taşınınca kesildi, hatta teyzemin kaldığı bi gece o da sallanmış, sabah koşar adımlarla evine döndü
Cok kküçükken yasamistim deprem hatirlamiyorum bile onunla.alakasi oldugunu sanmiyorum..deprem yaşadınmı hiç?
bende bazen yüksekten düşer gibi olurum zıplayarak uyanınca kalbimin çarpıntısını resmen görüyorum pıt pıt atıyo benim canım kalbim korkudan
Yuksek tansiyon gibi bir sikintiniz olabilir mi?
veya.oyken tansiyon sikintim vardi uykudan uyaniyordum deprem oldugunu sanip o derece sallaniyordum