yatağım sallanıyor. .

Şimdi yorumlara baktım. Çok basit bilimsel olarak açıklanabilecek şeyleri bile ine cine yoruyorsunuz, saçmalamayın ya daha neler.

vertigo başlangıcı bence,bende de böyle başlamıştı.

Stresle alakalı...Yakın zamanda olumsuz, travmatik bir Şeyler yasadın mı? Ciddi bir korku? Bilinçaltın böyle tepki veriyor

Aynen eşim sürekli derdi yatak sallanıyor bir gece ban kızdı neden sallıyorsun hatta gündüzde oturuken koltuk sallandı dedi kalk gidelim dr dedim tansiyon çıkdı sınra bendede başladı kalple ilgili sorunumdan kaynaklanmış dr öyle dedi çok şükür şuanda kalple ilgili bir sorunum yok yatak sallanmasıda geçti konu sahibi bence bi checkup yaptırın kendinize tam belki bi hastalıkdan kaynaklanıyor olabilir

yatagini muhakkak degistir ve cevsen tak.
bilimseli sunu bunu bosver simdi.ilk bunlari yap ardindan nereye gidip tedavi olucaksan ol ama bu dediklerimi yap.17 -18 yaslarimda aylarca uyuyamadigimi bilirim.essekten duseni birtek essekten dusen anlar.

Bu beyninin sana oynadığı bir oyun gibi bir şey...uykunun dönemleri arasında geçişin bozulması ....genelde stres ve yoğun düşünceyle uyuduğumuz zamanlarda olur...benimde başıma bir dönem çok geldi, lohusa depresyonu bende biraz geç baş gösterdi...sürekli bebeklerim için endişelenerek uykuya dalıyordum ve sanki deprem oluyormuş gibi sallanarak uyanıyordum, kalp çarpıntısı korku tavan yapıyordu,,.ne zaman anksiyetem geçti, sallanmalarda geçti...günlük hayatında stres yaptığın bir derdin varmı? Yada çok yoğun ders çalışıp, kitap okuyarak mı yatağa giriyorsun bir düşün bakalım....ben 3 harflilere inanırım ama bir doktor olarak öncelikle bilimsel olana inanmak taraftarıyım...yinede dualarını oku yatarken ama çok sık oluyorsa bir psikiyatr la görüş basit bir sakinleştirici ile uykuların düzene girer...

Ya bana da olmustu kızımı emzirirken eşimi durtup deprem oluyo dedim ama yok olmamış bi süre inanamadım oldu dedim ama olmamis

Canım vertigo yada başka bir rahatsızlıkda olabilir başka şekilde bahsetmek istemediğimiz şeylerde olabilir bazı arkadaşlar yazmış saçma sapan falan diye ama bazı şeyleri insanlar başına gelmeden anlayamaz bu tarz konuları belki 1yıl önce bende duysam sadece dalga geçerdim hayat bu herşey olabilir önemli olan senin sorununu araştırıp çözüme ulaştırman.ayrıca bu tarz şeyler sadece bir yatak sallamayla olmuyor.varsa başka şüphelerin ozaman bunu aklına getirirsin.ama mutlaka çözüme ulaştır Sorununu bende yasadım bu tarz seyler ama atlattım.bir doktora git kendini dinle belki bir hastalık başlangıcı belki tamamen psikolojik umarım çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…