yatağım sallanıyor. .

bence vertigo oturup kalkarken basım donuyo dıyorsun oku bak arastır bı uyacak mı sana

Arkadaslar bi buçuk iki yıldır bazen sık aralıklarla bazende uzum aradan sonra tam uykuya geçiş sırasında yatağımin deprem olurcasina sallandığıni hissediyorum. ..
Ilk olarak arkadasim yanimdaydi ciddi ciddi deprem sandim.
Baktim avize sallanmiyor arkadasima kizdim sallama su yatağı diye oda ben yapmiyorum ne oldu dedi..
O zamandan beri anlam veremiyorum internette arastirdim uyku felci fln diyolar ama ben istedigim zaman hareket edip konusabiliyorum uyku felcinde bunlari yapamazmis insan.
O da degil psikolojik mi acaba bilmiyorum. .
Konu lütfen dini boyutta yorumlar gelerek kapanmasin...
Başına gelen varsa yorum bekliyorum. .
Canım bende de oldu bu durum.Geceleri sallanmaya uyanırdım.Dotora gittim ve vertigo çıktı.Orta kulaktaki denge taşlarından kaynaklanan bi rahatsızlık.Sen de bi KBB uzmanına görün istersen..

benimde oluyordu, sonradan kalp çarpıntımın beni sarstığını farkettim.. doktora da gittim bir şey çıkmadı ama ne zaman çok yorulsam ya da stresle yatsam kalbimin beni sarsmasıyla uyanıyorum ve uyandıktan bir süre sonra daha geçmesini bekliyorum.. çok sık değil ama rahatsız edici anlıyorum seni..

çok ilginç çok... bi tek bende böyle şeyler olur sanıyordum. uyurken refleksif hareketler olur bi anda bende de :KK57:

Bana da oluyor aynı şey, kaç kere deprem oluyor diye uyandım çok korktum ama nedenini bilmiyorum. Psikolojik olabilir çünkü ben de deprem korkusu var.

Arkadaslar bi buçuk iki yıldır bazen sık aralıklarla bazende uzum aradan sonra tam uykuya geçiş sırasında yatağımin deprem olurcasina sallandığıni hissediyorum. ..
Ilk olarak arkadasim yanimdaydi ciddi ciddi deprem sandim.
Baktim avize sallanmiyor arkadasima kizdim sallama su yatağı diye oda ben yapmiyorum ne oldu dedi..
O zamandan beri anlam veremiyorum internette arastirdim uyku felci fln diyolar ama ben istedigim zaman hareket edip konusabiliyorum uyku felcinde bunlari yapamazmis insan.
O da degil psikolojik mi acaba bilmiyorum. .
Konu lütfen dini boyutta yorumlar gelerek kapanmasin...
Başına gelen varsa yorum bekliyorum. .

konu dini boyutlara gelmesin dediğine göre senin aklında başka şeyler mi var?

Hic bilmiyorum inanin daha once tansiyonla ilgili hic sikintim olmadi..
Sadece aniden yattigim veya oturdugum yerden kalkinca basim donuyor bazen..
Tansiyonla bi ilgisi varmidr bunun.
Yaniben kafayi yeme derecesine gelmistim doktorum tansiyondan oldugunu soylemist
İnsallah tansiyonunuz yoktur tabi cok sikintili bir durum

Kalbimin ya da ana atar damarlarımın üstüne yatınca öyle oluyo, sonra deprem oluyo diye de çarpıntı başlıyo, sakinleşince geçiyo ama. Genelde uykuya dalarken, stresli zamanlarda oluyo.

benimde oluyordu, sonradan kalp çarpıntımın beni sarstığını farkettim.. doktora da gittim bir şey çıkmadı ama ne zaman çok yorulsam ya da stresle yatsam kalbimin beni sarsmasıyla uyanıyorum ve uyandıktan bir süre sonra daha geçmesini bekliyorum.. çok sık değil ama rahatsız edici anlıyorum seni..

Senin yaşadığının aynısını yaşıyorum. Gece aniden uyanıyorum, sanki vücudumun her yerinde kalp atışı hissediyorum . O durumda hareket edemiyorum sanki. Bir süre sonra geçiyor benim de. Benim henüz çözemediğim çarpıntı mı beni uyandırıyor yoksa aniden uyandığım için vücudum mu sarsılıyor.

bence vertigo oturup kalkarken basım donuyo dıyorsun oku bak arastır bı uyacak mı sana

Canım bende de oldu bu durum.Geceleri sallanmaya uyanırdım.Dotora gittim ve vertigo çıktı.Orta kulaktaki denge taşlarından kaynaklanan bi rahatsızlık.Sen de bi KBB uzmanına görün istersen..

Bana da oluyor aynı şey, kaç kere deprem oluyor diye uyandım çok korktum ama nedenini bilmiyorum. Psikolojik olabilir çünkü ben de deprem korkusu var.

konu dini boyutlara gelmesin dediğine göre senin aklında başka şeyler mi var?

Kalbimin ya da ana atar damarlarımın üstüne yatınca öyle oluyo, sonra deprem oluyo diye de çarpıntı başlıyo, sakinleşince geçiyo ama. Genelde uykuya dalarken, stresli zamanlarda oluyo.

Vertigoyu hic duymadim arastiricam..

Konuyu dine cevirmeyin derken yok yatağı cinler salliyor tarzi yorumlar istemiyirum konum kapanmasin diyr yasak biliyosunuz..

Anlasildi kizlar ihmale gelmez dediginiz gibi doktora gitmek gerekiyor.. umarim sadece psikolojiktir..

Senin yaşadığının aynısını yaşıyorum. Gece aniden uyanıyorum, sanki vücudumun her yerinde kalp atışı hissediyorum . O durumda hareket edemiyorum sanki. Bir süre sonra geçiyor benim de. Benim henüz çözemediğim çarpıntı mı beni uyandırıyor yoksa aniden uyandığım için vücudum mu sarsılıyor.
Ama ben hic uyanmadim uykumdan uykuya geçiş sirasinda yasiyorum bunlari..
Sallantim bilincim yerindeyken devam ediyor..

Sanırım aniden uyandığımız için çarpıntı oluyor, o zaman da sanki deprem oluyormuş gibi sallanıyoruz :)

Valla aksam aksam korkuttun beni sizinki daha bir garip olay teyzenin yerinde kim olsa 4 nala kacardi ordan:KK17:
yani garip bi durumdu, ben pek inanmam ruhtur peridir gerçi
yattığım yerde sanki yatağın dört başından sallıyolardı hatta bi kere uyku sersemi gene geldirler dedim dediğime kendim uyandım ama korkutucu bi durum gibi algılamadım hiç, en azından ben hiç korkmadım, taşınana kadar gayet rahat kaldım o evde. ama çok yatır matır, camii ortası bi yerdi üsküdar sahil, aklıma yatırlar falan geliyodu belki ondan korkmadım

Aynısı banada oluyor ya. uykulu zamanlarımda. Yatak sallanıyor gibi.. başımı falan kaldırıyorum hareket ediyorum geçiyor.

X