- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- Konu Sahibi Pirayeeeee
Şimdi yorumlara baktım. Çok basit bilimsel olarak açıklanabilecek şeyleri bile ine cine yoruyorsunuz, saçmalamayın ya daha neler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stresle alakalı...Yakın zamanda olumsuz, travmatik bir Şeyler yasadın mı? Ciddi bir korku? Bilinçaltın böyle tepki veriyorArkadaslar bi buçuk iki yıldır bazen sık aralıklarla bazende uzum aradan sonra tam uykuya geçiş sırasında yatağımin deprem olurcasina sallandığıni hissediyorum. ..
Ilk olarak arkadasim yanimdaydi ciddi ciddi deprem sandim.
Baktim avize sallanmiyor arkadasima kizdim sallama su yatağı diye oda ben yapmiyorum ne oldu dedi..
O zamandan beri anlam veremiyorum internette arastirdim uyku felci fln diyolar ama ben istedigim zaman hareket edip konusabiliyorum uyku felcinde bunlari yapamazmis insan.
O da degil psikolojik mi acaba bilmiyorum. .
Konu lütfen dini boyutta yorumlar gelerek kapanmasin...
Başına gelen varsa yorum bekliyorum. .
Aynen eşim sürekli derdi yatak sallanıyor bir gece ban kızdı neden sallıyorsun hatta gündüzde oturuken koltuk sallandı dedi kalk gidelim dr dedim tansiyon çıkdı sınra bendede başladı kalple ilgili sorunumdan kaynaklanmış dr öyle dedi çok şükür şuanda kalple ilgili bir sorunum yok yatak sallanmasıda geçti konu sahibi bence bi checkup yaptırın kendinize tam belki bi hastalıkdan kaynaklanıyor olabilirYatağın sallanması kalbinin çok hızlı atmasından bazen de tansiyondan kaynaklanıyor, daha doğrusu sallanıyormuş gibi gelir vücudun
Bana da oluyor bazen
Mistik bir şey değil tabi bu sağlık durumuyla ilgili doktora görünmekte fayda var