Bende 3 gündür ilk kez doğum konrol hapı kullanıyorum oda yasmin ve 2.günden itibaren kahverengimsi bir akıntım oldu ne yapmam gerekiyor ilacı kesmelimiyim ???? Kullanaların yardımlarını rica ederim...
antibiyotiklerin koruyuculuğu azalttığını biliyoruz.
peki ağrı kesiciler de koruyuculuğu azaltıyor mu?
Bende 3 gündür ilk kez doğum konrol hapı kullanıyorum oda yasmin ve 2.günden itibaren kahverengimsi bir akıntım oldu ne yapmam gerekiyor ilacı kesmelimiyim ???? Kullanaların yardımlarını rica ederim...
3 aydır yasmin kullanıyorum
ilk zamanlar ara ara baş ağrısı yaptı ve bana 4 kilo aldırdı
çevremdeki herkes kilo aldığımı söylüyo kıyafetlerim dar geliyo 4 kilo bile1 beden çıkarıyor
54 tüm 58 oldum
Görüyorumki her agızdan bi ses çıkıyor. 25 yasındayım yasmin ilacını aldım kullanım için uygun zamanı bekliyorum ve sigarada günde 2-3 tane de olsa içiyorm acaba kullanmalımıyım kullanmamalıyım burdan veya özelime kullanımı hakkında bana bir bilgi verebilecek bayan arkadasım varmı acaba 2 yıllık evliyim ve bu ilk dogum kontrol hapım olacak.
Doktor tavsiye etti fakat burda ceşit ceşit belirtiler okuyunca kendimi bir türlü ikna edemiyorm.
bu hafta ilacım bitti ve ben en son hangi gün içtiğimi unuttum kzılar :78:
cumamıydı cumartesi mi :84:
ne yapacağım ben şimdi
her ay aynı gün bitmiyor mu kutu, mesela benim hep pazartesi günleri bitiyor salı günü diğer kutuya başlıyorum. geçen ay hangi gün bittiğini hatırlarsan bu ay da o gündür
her ay aynı gün bitmiyor mu kutu, mesela benim hep pazartesi günleri bitiyor salı günü diğer kutuya başlıyorum. geçen ay hangi gün bittiğini hatırlarsan bu ay da o gündür
geçen ay pazardı sanki
ama en son dün içmedim ki :95:
cuma diye düşünüyorum ama bişi olur mu acaba :78:
herhalde 1 günden bir şey olmaz ama dediğim gibi her ay aynı gün bitmesi lazım çünkü 28 gün geçiyor tekrar aynı güne denk geliyor. peki kutu bittikten kaç gün sonra regl oluyorsunuz ona göre ayarlayın, yani diyelim 4 gün sonra oluyorsan regl olduğun günden 4 gün önce ilacı bitirmişsindir