Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
bayanlar yasmin kullanıp sivilce sorunu yaşayan varmı aranızda?
yasminin sivilceye iyi geldiği söyleniyor ama bende tam tersi sivilce çıkardı:KK43:

bende sivilcelere çok iyi geldi 1 tane bile kalmadı ama belki sizde daha ilaç etkisini göstermemiştir, ne zaman başladınız ilaca

bende sivilcelere çok iyi geldi 1 tane bile kalmadı ama belki sizde daha ilaç etkisini göstermemiştir, ne zaman başladınız ilaca

1 Yıldır kullanıyorum ve 1 yıldır sivilce sorunum var şuan tedavi görüyorm bakalım ne olacak
dr. da hap yapabilir dedi

1 Yıldır kullanıyorum ve 1 yıldır sivilce sorunum var şuan tedavi görüyorm bakalım ne olacak
dr. da hap yapabilir dedi

ilk defa sivilce yaptığını duydum, uzun süredir de kullanıyorsunuz. ben de 8 aydır kullanıyorum 1. aydan sonra sivilce falan kalmadı

yasmin ile roxin kullanmak yasminin etkisini azaltır mı?sanırım idrar yollarımdan enfeksiyon kaptım.tekrar roxin kullanmam gerek

yasmin ile roxin kullanmak yasminin etkisini azaltır mı?sanırım idrar yollarımdan enfeksiyon kaptım.tekrar roxin kullanmam gerek[/QUOT

doktora sor cnm. en iyisini o bilir. etkisini azaltır bide yasminin göze alma.

doktora sorma şansım yok şimdilik ama netten araştırdığım kadarıyla yokmuş da emin olamadım.bide alırken yasmini eczacıya sormuştum yok olmz demişti.içim hala rahat değil ama :KK43:

doktora sorma şansım yok şimdilik ama netten araştırdığım kadarıyla yokmuş da emin olamadım.bide alırken yasmini eczacıya sormuştum yok olmz demişti.içim hala rahat değil ama :KK43:

cnm şöle bir yol gösteriyim sana. sana bi site vericem oraya gir. orda doktorlar var onlara sor. ben darda kalınca oraya soruyorum. güvenebilirsin. özelden atıyorum sana siteyi.

dogum kontrol hapları antıbıyotıkle bırlıkte alındıgında korum azlıyor bu donem ek bır koruma kullanılmalı.

son hapı çarşamba içtiysem tekrar içmeye haftaya perşembe mi başlayacağım? :26:

selam kızlar bana da yardımcı olurmusunuz:KK43:
ben 10 nisanda evleniyorum
12 13 nisan gibi de adet oluyorum hesabıma göre
yasmin kullanıyorum
ben adet olmamak istiyorum yada erken olmak istiyorum
hapı 21 değilde 17 günde falan kessem yada
21 değilde 25 gün içsem falan oynatsam olur mu ?
korunmayı etkilermi uzatmak yada kısaltmak

yasmin kullanıyorum

cnm şöle bi durum var. sakın ilacı yarım bırakma. o zaman etkisi azalıyor. geciktirmek istiyorsan ilacı devam et. doktorlar öle öneriyor çünkü. ama ne kadar fazla kullanman lazım bilmiyorum. sen güzeli doktora sorman. kesin sonucu öle alırsın. kafanda rahat eder. bu ilaçların şakası olmuyor çünkü.

cnm şöle bi durum var. sakın ilacı yarım bırakma. o zaman etkisi azalıyor. geciktirmek istiyorsan ilacı devam et. doktorlar öle öneriyor çünkü. ama ne kadar fazla kullanman lazım bilmiyorum. sen güzeli doktora sorman. kesin sonucu öle alırsın. kafanda rahat eder. bu ilaçların şakası olmuyor çünkü.

teşekkür ederim canım
yarıda kesersem korumazsa hamile kalırsam bide
riskli bi iş bu of napıcam ya
gidiyim doktora bakayım ne önericek

son hapı çarşamba içtiysem tekrar içmeye haftaya perşembe mi başlayacağım? :26:
evet canım perşembe devam etmen lazım
yasmin kullanıyorum

kutuyu yarıda bırakmayın sakın ama üst üste yani 7 günlük ara vermeden 2 kutu içerseniz sorun olmaz

herkese merhabalar bende 4 yıl yasmin kullandı çok şükür çok memnun kaldım hiçbir yan etkisini görmedim ben sonra 7 ay kadar bıraktım son 2 ay korunmadım hamile kaldım şimdi 9 aylık bebişim var Allah bağışlarsa şimdi emziriyorum emzirmeyi keser kesmez hemen başlamayı düşünüyorum valla dikkat etmek lazım

Bende 3 gündür ilk kez doğum konrol hapı kullanıyorum oda yasmin ve 2.günden itibaren kahverengimsi bir akıntım oldu ne yapmam gerekiyor ilacı kesmelimiyim ???? Kullanaların yardımlarını rica ederim...

X