- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde umarım kısa zamanda gelirHapı içtiğiniz son günü saymazsanız 5. Gün regl gelir. Bazen de 4. Gün. Yıllardır kullanıyorum. Hiç şaşmadı regl.
Sen hangi hastaneye gittin ne kadar bilgisiz doktorlara denk gelmişsin öyle. Ben de benzer semptomları yaşamıştım ama benimki panik atak gibi bişeymiş sonradan öğrendik. O belirtilerle hastaneye gittiğim anda zaten düzenli kullandığın ilaç var mı diye sordular Doğum kntrl hapı deyince zaten direkt emboli olabilir deyip arterden kan gazına baktılar. Çok şükür o değilmiş temiz çıktı ama çok çok nadir bir durum. Bi de senin şansına hastane ve doktorlar çok kötü çıkmış. Akciğer röntgeni veya tomografiyle tespit edilebilen bir hastalık aslında. Çok geçmiş olsunHerkeste olacak dşye bişey yok tabi bende hafif genetik çıktı hap da tetiklemiş.
Ben sadece 1 ay kullandım.
Hastalık pulmuner emboli internetten araştırabilirsiniz.. Ölenler var ben de ölümden döndüm..
Nefes darlığı göğüste batma hızlı kalp atışı belirtileri.
Üç yıl olacak hastalığı yaşayalı hala göğsümde batma oluyor bazen ve hayatımın sonuna kadar corasprin kullancam kullanıyorum.
Gebelikte de düşük olmasın diye iğne vurulcakmışım kan sulandırıcı.
Bu haplar kan pıhtılaşmasına sebep oluyormuş haplar iğneler.. Zaten kullanmaması gerekenler dşye yazan bölümde yazıyor dsha önce pıhtılaşma ile ilgili hastalık yaşayanlar kullanmasın diye.
Ben de kullandığımda yoktu kullandım ve genetiğimde olduğu için tetiklemiş. Sağ bacağımda pıhtı oluşmuş kan akışıyla akciğer damarımı tıkamış. O da vücutta kan dolaşımını engellediği için demir saplıyorlar gibi sancılar giriyordu göğsüme..
Sen hangi hastaneye gittin ne kadar bilgisiz doktorlara denk gelmişsin öyle. Ben de benzer semptomları yaşamıştım ama benimki panik atak gibi bişeymiş sonradan öğrendik. O belirtilerle hastaneye gittiğim anda zaten düzenli kullandığın ilaç var mı diye sordular Doğum kntrl hapı deyince zaten direkt emboli olabilir deyip arterden kan gazına baktılar. Çok şükür o değilmiş temiz çıktı ama çok çok nadir bir durum. Bi de senin şansına hastane ve doktorlar çok kötü çıkmış. Akciğer röntgeni veya tomografiyle tespit edilebilen bir hastalık aslında. Çok geçmiş olsun
İşe yaradı mı canım düzene girdi mi adetin ?Merhaba hanımlar ben de bir iki gün içinde adet olucam adetin ilk günü yasmine başlıyorum koruma amaçlı değil polikistik over yüzünden. Tüylenme sivilce ve saç dökülmesi yapıyor umarım bu ilaç faydalı olur.
Adetlerim zaten duzenliydi benim. Maalesef 15 gun kullanip ciddi bir yan etki görünce doktora gittim ve kullanmayi biraktimİşe yaradı mı canım düzene girdi mi adetin ?