bayanlar yasmin kullanıp sivilce sorunu yaşayan varmı aranızda?
yasminin sivilceye iyi geldiği söyleniyor ama bende tam tersi sivilce çıkardı
bende sivilcelere çok iyi geldi 1 tane bile kalmadı ama belki sizde daha ilaç etkisini göstermemiştir, ne zaman başladınız ilaca
1 Yıldır kullanıyorum ve 1 yıldır sivilce sorunum var şuan tedavi görüyorm bakalım ne olacak
dr. da hap yapabilir dedi
yasmin ile roxin kullanmak yasminin etkisini azaltır mı?sanırım idrar yollarımdan enfeksiyon kaptım.tekrar roxin kullanmam gerek[/QUOT
doktora sor cnm. en iyisini o bilir. etkisini azaltır bide yasminin göze alma.
yasmin ile roxin kullanmak yasminin etkisini azaltır mı?sanırım idrar yollarımdan enfeksiyon kaptım.tekrar roxin kullanmam gerek[/QUOT
doktora sor cnm. en iyisini o bilir. etkisini azaltır bide yasminin göze alma.
doktora sorma şansım yok şimdilik ama netten araştırdığım kadarıyla yokmuş da emin olamadım.bide alırken yasmini eczacıya sormuştum yok olmz demişti.içim hala rahat değil ama
doktora sorma şansım yok şimdilik ama netten araştırdığım kadarıyla yokmuş da emin olamadım.bide alırken yasmini eczacıya sormuştum yok olmz demişti.içim hala rahat değil ama
cnm şöle bir yol gösteriyim sana. sana bi site vericem oraya gir. orda doktorlar var onlara sor. ben darda kalınca oraya soruyorum. güvenebilirsin. özelden atıyorum sana siteyi.
dogum kontrol hapları antıbıyotıkle bırlıkte alındıgında korum azlıyor bu donem ek bır koruma kullanılmalı.
bazı antibiyotikler için geçerliymiş. ben doktora soruyorum etkisini azaltmayan antibiyotiği veriyorlar.
decii inan ben öyle bılmıyorum ve eczacıyım .
son hapı çarşamba içtiysem tekrar içmeye haftaya perşembe mi başlayacağım? :26:
son hapı çarşamba içtiysem tekrar içmeye haftaya perşembe mi başlayacağım? :26:
selam kızlar bana da yardımcı olurmusunuz
ben 10 nisanda evleniyorum
12 13 nisan gibi de adet oluyorum hesabıma göre
yasmin kullanıyorum
ben adet olmamak istiyorum yada erken olmak istiyorum
hapı 21 değilde 17 günde falan kessem yada
21 değilde 25 gün içsem falan oynatsam olur mu ?
korunmayı etkilermi uzatmak yada kısaltmak
cnm şöle bi durum var. sakın ilacı yarım bırakma. o zaman etkisi azalıyor. geciktirmek istiyorsan ilacı devam et. doktorlar öle öneriyor çünkü. ama ne kadar fazla kullanman lazım bilmiyorum. sen güzeli doktora sorman. kesin sonucu öle alırsın. kafanda rahat eder. bu ilaçların şakası olmuyor çünkü.
evet canım perşembe devam etmen lazımson hapı çarşamba içtiysem tekrar içmeye haftaya perşembe mi başlayacağım? :26:
selam kızlar bana da yardımcı olurmusunuz
ben 10 nisanda evleniyorum
12 13 nisan gibi de adet oluyorum hesabıma göre
yasmin kullanıyorum
ben adet olmamak istiyorum yada erken olmak istiyorum
hapı 21 değilde 17 günde falan kessem yada
21 değilde 25 gün içsem falan oynatsam olur mu ?
korunmayı etkilermi uzatmak yada kısaltmak