ya kızlar ben bu ilacı 2.haftanın sonunda bıraksam ne olur? çok kilo aldım ya 10 günde!
Hiç hapı bırakan var mı? Ne oluyor yarım bırakınca???
10 günde 3 kilo... demek ki hap bitene kadar beklersem 6 kilo ve krater gibi bir surata sahip olacağım.
seçim yapmam çok zor:)
üff çok karasız kaldım iki senedir prezervatif kullanıyorduk yeter dedim ilaç kullanmaya karar vermiştimki yorumları okudukça vazgeçtim
yasmin kullanmaya Haziran 2009 da başlamıştım.. Ağustos 2009 da da evlendim ve 2 ay sonra hamile kaldım.. üstelik bu tip hasssas konularda çok dikkatli eşimin olmasına rağmen şimdi yıl 2011 ve benim 8,5 aylık bir kızım var..
ya bayanlar ben şimdi mayısın 14ünde evleniyorum,ne zaman dr.a gitmeliyim korunmayla ilgili olarak?şimdi martın ilk haftası adet olucam ve bu hafta gitme imkanım yok dr.a...eğer hap kullanacaksam nisandaki adette başlasam olur mu?
ya bayanlar ben şimdi mayısın 14ünde evleniyorum,ne zaman dr.a gitmeliyim korunmayla ilgili olarak?şimdi martın ilk haftası adet olucam ve bu hafta gitme imkanım yok dr.a...eğer hap kullanacaksam nisandaki adette başlasam olur mu?
sivilcelerim için hangi d.k. hapını önerrsiniz