Cilt Bakımı Ürünleri Yaşlanıyorum.Yardım!!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
30lu yaşlardayım hala öğrenci sanıyorlar. Bence yaşlanmak güzel.

Ben gua sha tekniğini kullanmak istiyorum, hem evde kendin yapıyorsun masraflı da değil.

Pirinc suyu cok iyi geliyor ama kahverengi pirinc birde bol bol igde yiyin

Merhaba. Kullandığınız toz kolajenin markasını özelden atar mısınız? Ben de başlamak istiyorum kolajene.

Ben neocell kolajen kullanıyorum. Tablet olanını toz olanının tadı çok kötü geliyor bana. Cyrene retinol kullanıyorum. İki haftada bir dermaroller yapıyorum ve ardından c vit serumu sürüyorum. Melis kocal ın tavsiye ettiği yüz egzersizlerini yapıyorum. Haftada 3 gün yağ bazlı bir temizleyiciyle yüzüme masaj yapıyorum.
Şeker ve karbonhidratsız bir beslenme şeklim var. 31 yaşındayım şimdilik kırışığım sarkmam vs yok. İyi durumdayım. Bakalım zamanla neler olur.

Hımm hepsinin bir arada olduğu vitaminmi varmış .Bana özelden marka isim yazabilirmisiniz :)

Çok güzel bilgiler vermişsiniz.Toz kolojenin markasını bana özelden atabilirmisiniz

Bu arada şeker ve karbonhidrat kolajeni bağladığı için bunları tüketirken veya gereğinden fazla tüketirken kolajen takviyesi almanın faydasız olacağını söylüyorlar.

Rica etsem banada kullandığınız kolejenin markasını özelden yazarmısınız? Geçen hafta yüzüme tca kimyasal peeling yaptım ve şuan çok kötü durumdayım

Rica etsem banada kullandığınız kolejenin markasını özelden yazarmısınız? Geçen hafta yüzüme tca kimyasal peeling yaptım ve şuan çok kötü durumdayım
Niye, ne oldu ki? Kimyasal peelingle güzel sonuçlar elde ediyorlar genelde, alttan bebek gibi cilt çıktı falan diyorlar.

Niye, ne oldu ki? Kimyasal peelingle güzel sonuçlar elde ediyorlar genelde, alttan bebek gibi cilt çıktı falan diyorlar.
Evde kendim yaptım.Bu forum ve forumdan okuduklarımla sipariş verdim ve kendim yaptım.Çene bölgem ve burnumun yan tarafları soyuldu ama diğer yerler soyulmuyor.Derim buruştu kırıştı ama soyulmuyor 70 yaşında insan cildi gibi kaldı yüzüm

İyi bi merkeze gidin bence. Yarım kalmış işlem, onlar gerekli dozda uygularlar. Kolajenle kremle düzelecek bişey değil bu. İçime sinmez derseniz hastane de cildiyeye gidin, ihmal etmeyin.
Yazın daha kötü olur.

İyi bi merkeze gidin bence. Yarım kalmış işlem, onlar gerekli dozda uygularlar. Kolajenle kremle düzelecek bişey değil bu. İçime sinmez derseniz hastane de cildiyeye gidin, ihmal etmeyin.
Yazın daha kötü olur.
Kolejen zaten kullanmayı düşünüyordum o yüzden sordum.Ama dediğiniz gibi doktora gidicem.Bugün daha iyi yüzüm çok şükür

Toz kolajen markasını öğrenebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…