Cilt Bakımı Ürünleri Yaşlanıyorum.Yardım!!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Merhabalar ben suda kolajen kullanıyorum toz posette 8 g. İçimi çok rahar. Fiyatı makul. Ambalajı sağlam birçok kalite belgesi gıda belgesi var tarım bakanlığı onayı var sağlık bakanlığı yok ts de göremedim olmalı mı, güvenilir mi bilmiyorum. Ne önerirsiniz?

Rica etsem bana da özelden kolojenin markasını yazar mısınız

Ben gözaltı morluğuna çare arıyorum , bulamadım. Belki Budaa bilen biri vardır
Merhaba.Her morluğa çaremidir bilmiyorum ama misbahçenin aydınlatıcı gözaltı serumunu denedim.Kullandığım süre içinde gözaltlarım farkedilir derecede aydınlık görünüyordu.Deneyebilirsiniz.

en iyi toz kolojen marka tavsiyesi olanlar özelden mesaj atabilir mi lütfen...
doğru kolojeni bulabilmek için günlerdir uğraşıyorum.
araştırma beni yaşlandıracak

Samsoncuğum YouTube' da gua sha Türkçe yaz ve gör. Ben masaj tekniği için o aleti, yağını aldım ama daha denemedim. Bu konuda yorumlar genelde hep olumlu.

Hangi yağı aldınız ben de taş siparişi verdim de yağ almadım henüz.

yaş ilerlesikçe kolojen ihtiyacımız artıyor çünkü vücut eskisi gibi üretemiyor.kemik iliği biliyorum ben.ama aktarlarda hap şeklinde satıyorlar bir danışın aktara.üzüm çekirdeği yağı,nar çekirdeği yağı,saf hindistan cevizi yağı da sürebilirsiniz ama göz altına gelmesin.minik yağ bezesi yapar

ayy hangi kolajen o lütfen paylasır mısınız

merhaba ben supra collagen kullandım geçtiğimiz yaz evet artık daha mutluydum açıkçası daha canlıydı cildim. baya araştırarak almıştım, ekşi sözlükte kolajen hakkında teknik bilgiler yazan bir yazarın önerdiği kolajendi bu. toplam 3 paket (birer aylık) kullanmıştım. sonra önden siparişle devam ediyordum. ancak benim vücudum son bir senede alerjen yapıya geçti ve egzamayla birlikte alerji sorunlarım olduğu için doktorum dışarıdan aldığım her şeyi kestirdi.
elimde hiç açılmamış bir paket var ilgilenen olursa orijinalinden daha uygun bir fiyata bunu satabilirim. ben bir süre kullanmayacağım çünkü.

bana cilt doktorum peptage diye bir gıda takviyesi verdi.kolajenmiş kullanıyorum her gün ama ne zamana faydası belli olur derseniz doktorun dediğine göre 3 ay sonra. bir kutusu zaten 250 TL'ye falan geliyor..kutuda 60 tane var bana günde 2 kez atabilirsin dedi bu sefer her ay 250 yani bu durumda..bilemedim valla hem kullanıyorum hem de bitince bir daha düşünücem

merhaba , kollajeni arttırmak için , buhar ile cildinizi buharlayın , ve khells güneş kremini mutlaka kullanın cild lekelerine ve kırışıklıklara karşı kesinlikle koruyucu ve yüz masajı yatmadan loreal mücizevi yağ ile yapın eğer cildiniz yağlı ise , 2 günde bir yağı kullanmanız yeterlidir. Kemik suyu kaynatıp içebilirsiniz.Bunun yanında kolejen içerikli besin takviyeleri tüketebilirsiniz.

sizi takipteyim , sonuçları paylaşmayı unutmayınız.Sevgiler

Kolajen cilde iyi geliyormus evet duymustum. Nerden bulabiliriz acaba?
merhaba ben ... kullaniyorum saf kolajen cevremde de cok kullanan var tavsiye ederim.saclarima cildime cok iyi geldi ailem de eklem agrisi olanlar var onlarada iyi geldi. instagram adresi ..burdan arastirabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bubchen bebek yüz kremi.. yurtdışından getirttim .. gayet ise yarıyor.. oradaki insanlar genelde bunu kullanıyor .. çok çeşidi var burada da ama (bebek yüz kremi olan ) deneyin

Madem bu kadar etkili neden 3 üyelikle sitede ürün reklamı yapıyorsunuz ?

Yok siyah kutuda satılanmış, yok amerikan malıymış... burada tek gördüğüm sizin yaptığınız mallık o da reklam mesajlarınız....

Ha
merhaba ben ... kullaniyorum saf kolajen cevremde de cok kullanan var tavsiye ederim.saclarima cildime cok iyi geldi ailem de eklem agrisi olanlar var onlarada iyi geldi. instagram adresi ..burdan arastirabilirsiniz
Hangi markayi kullaniyosunuz siz? Yani okadar cok marka var ki eczanelerde de ondan sordum

Gida takviyelerinde sağlik bakanliği onayi olmuyor zaten icerigi önemli en az 8 haftalik kullanimda memnun kalip kalmadiginiza karar verebilirsiniz eger cilt icin kullaniyorsaniz ozellikle morina baligi kolejeni ciltte daha faydali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…