Tavsiye ettiğiniz bir marka var mıkolajen
İnternetten biraz baktım ama marka lazım var mi fikrinizTavsiye ettiğiniz bir marka var mı
Marka onerebilir misiniz internette cesit cokkolajen
lorealin gündüz bakım kremi ve gece bakım kremi işinizi görür benceSelamlar:) 34 yasındayım bu yasima kadar aynaya bakınca çogunlukla kahretsin çok guzelim yine demisimdir:) cildimi sabunla!! Temizlemek dısında hic bir ugrasım olmadi.
Ama artık aynada kendime bakınca yüzüme bisey olmuş nolmuş moduna geçtim.
Siyah nokta sivilce gibi sıkıntılarım yok kırışıklık da yok ama bi kayış gibi.kuru degil ama elastikiyetini kaybetmis gibi bi kötü yani.
Bildigim tek sey nemlendirici sürmek ama bi faydasını görmedim.
Sorum şu ki yüzümü diri tutmak için canlandırmak icin ne kullanabilirim?
İnternetten bakıyorum hic bisey anlamiyorum o krem bu krem?
Bu konuda bilgili olan varsa bana bi ozet gecebilir mi?
Benim yaşım için hangi krem hangi bakım urunu kullanilir.Cilt bakımına giriş dersi 1 gibi bisey istiyorum.
Her gece sür yat bebek gibi olursun diyeceginiz bakım urunleri nelerdir?
evet sabun!!Selamlar:) 34 yasındayım bu yasima kadar aynaya bakınca çogunlukla kahretsin çok guzelim yine demisimdir:) cildimi sabunla!! Temizlemek dısında hic bir ugrasım olmadi.
Ama artık aynada kendime bakınca yüzüme bisey olmuş nolmuş moduna geçtim.
Siyah nokta sivilce gibi sıkıntılarım yok kırışıklık da yok ama bi kayış gibi.kuru degil ama elastikiyetini kaybetmis gibi bi kötü yani.
Bildigim tek sey nemlendirici sürmek ama bi faydasını görmedim.
Sorum şu ki yüzümü diri tutmak için canlandırmak icin ne kullanabilirim?
İnternetten bakıyorum hic bisey anlamiyorum o krem bu krem?
Bu konuda bilgili olan varsa bana bi ozet gecebilir mi?
Benim yaşım için hangi krem hangi bakım urunu kullanilir.Cilt bakımına giriş dersi 1 gibi bisey istiyorum.
Her gece sür yat bebek gibi olursun diyeceginiz bakım urunleri nelerdir?
Neyle yıkayalım? Bana sadece makyaj temizleme ürünü ve su kullanmak da çok sağlıksız geliyor. Siz nasıl yıkıyorsunuz?evet sabun!!
1)asla sabunla yüz yıkama
2)bol su iç
3)Makyajla uyuma
4)ben klasık nıveanın mavi kutuda kremi varya.oldukça yağlı olan.sabah uyanında onu sürüyorum. gece yatarken onu sürüyorum.
5)aralardada garnıer in peelingini yaparım(ama sende siyah nokta vs. yokmuş)
6)ve vitamin takviyesi alabilirisn
Sonra anasini aglatsinlarGüzel bir merkeze gidin yüzünüzü test edip ona uygun yaşlanma Karşıtı ürünler versinler.
Güneş koruyucu mutlaka kullanın.
Günde 2 lt su içip dengeli beslenin.
Yüz yıkama jeli ileNeyle yıkayalım? Bana sadece makyaj temizleme ürünü ve su kullanmak da çok sağlıksız geliyor. Siz nasıl yıkıyorsunuz?
yüz yıkamak derken sabah uyandım yüzümü yıkadım.sadece suyla.sabun vs kullanmamNeyle yıkayalım? Bana sadece makyaj temizleme ürünü ve su kullanmak da çok sağlıksız geliyor. Siz nasıl yıkıyorsunuz?
Kremler sadece nemlendirici olarak takviyedir. Gecmiste bunlarin egitimini aldigim icin net konusuyorum.musteriye servis verirken cogu zaman cilde kolojen saglar bebek gibi yaoar cizgielri acar diyoruz ya ise onlar yalan. ALLAHtan isi biraktimda vicdan azabim hafifleditavsiyem hafif dokunuslar yaptirin. Mesela hanim efendinin degidgi gibi kar ortasindaki cizgi hafif cok az botoksla daha net durur.yani abartmamak sartiyla asla estetige karsi degilim aksine insan daha mutlu oluyor. Yine oddia ediyorum kremler sadece nem saglar
[/QU ama krısikligim yok ki beni rahatsiz edej sadece donuk bi cildim var kirli gibi ama temiz kuru gibi ama degil:)