Cilt Bakımı Ürünleri Yaşlanıyorum.Yardım!!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

miskizim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
196
186
38
Selamlar:) 34 yasındayım bu yasima kadar aynaya bakınca çogunlukla kahretsin çok guzelim yine demisimdir:) cildimi sabunla!! Temizlemek dısında hic bir ugrasım olmadi.
Ama artık aynada kendime bakınca yüzüme bisey olmuş nolmuş moduna geçtim.
Siyah nokta sivilce gibi sıkıntılarım yok kırışıklık da yok ama bi kayış gibi.kuru degil ama elastikiyetini kaybetmis gibi bi kötü yani.
Bildigim tek sey nemlendirici sürmek ama bi faydasını görmedim.
Sorum şu ki yüzümü diri tutmak için canlandırmak icin ne kullanabilirim?
İnternetten bakıyorum hic bisey anlamiyorum o krem bu krem?
Bu konuda bilgili olan varsa bana bi ozet gecebilir mi?
Benim yaşım için hangi krem hangi bakım urunu kullanilir.Cilt bakımına giriş dersi 1 gibi bisey istiyorum.
Her gece sür yat bebek gibi olursun diyeceginiz bakım urunleri nelerdir?

Genetik de önemli. Yeşillik, kemik suyu, paça çorbası vs. faydalı olabilir bence.
Spor yapmak, yüzü soğuk suyla yıkamak ve içilebilir doğal gül suyunu yüze sürmek de faydalı olur diye düşünüyorum.
Ve evet kolajen.

Avuç avuç saçlarım dökülmeye başladı doğum sonrası.
Hyaluronik acid collagen complex meşhur vitamin markasının bir ürününe başladım.
Ilk kutu bitti, saçlarıma faydası oldu mu, emin değilim. Kirpiklerim daha canlı. Rimel surmuyorken bile ne var ki kirpiklerinde diyorlar.
Bir de cildime oldu.
Parlaklık vs diyemem, ama daha sağlıklı görünüyor.
Aşırı uykusuz yaşıyorum ve bir süre daha öyle devam edecek, göz altlarım daha iyi görünüyor.

lorealin gündüz bakım kremi ve gece bakım kremi işinizi görür bence

Kaş aramda cikan 2 cizgim var ben knlara botox yaptiriyorum kaşimda kalkiyor hafiften en azindan kendime daha guzel geliyirum. Artik goz altlarim belirginlesmeye basladi ne yazik ki kalojen daha az uretiyor vucudumuz. Cozumleri var tabi ama hepsi paraya bakiyor. Sizde belki ufak bir dokunus yaptirabilirsiniz botox gibi. Kremler bir ise yaramiyor. Prp yapturabilirsiniz ya da

Cilt bakımı için ise rutinim,
Her gece yatmadan once temizleyip nemlendirmek
Ve uyandığımda nemlendirmek
Dışarı cikacaksam güneş koruyucu içerikli ürün kullanıyorum yaz-kış
Bütün kullandigim ürünler dermokozmetik,
İhtiyacım olan iyi bir göz altı kremi, çok baba markalar denememe rağmen bana iyi geleni bulamadım.
Cildine uygun nemlendiriciyi bulmam 2 yıl sürmüştü
Göz altı kreminde cabuk pes ettim.
Kullandığım vitamin de fark ettirince şimdilik askıya aldım.

evet sabun!!
1)asla sabunla yüz yıkama
2)bol su iç
3)Makyajla uyuma
4)ben klasık nıveanın mavi kutuda kremi varya.oldukça yağlı olan.sabah uyanında onu sürüyorum. gece yatarken onu sürüyorum.
5)aralardada garnıer in peelingini yaparım(ama sende siyah nokta vs. yokmuş)
6)ve vitamin takviyesi alabilirisn

Neyle yıkayalım? Bana sadece makyaj temizleme ürünü ve su kullanmak da çok sağlıksız geliyor. Siz nasıl yıkıyorsunuz?

Valla bilmem işe yararıyor mu ama ben düzrnli maya maskesi yaparım. Kuru bira mayası hamur için kullanılan. Ve günde 1 tatlı kaşığı yerim.
Bi arada yüzümü içeriği saf bir temizleyici ile temizler çay ağacı yağı ile silerim peşine tonik olayı.
İhtiya. Halinde nemlendirici olabilir çünkü ucucu bir yağ.
Bir de kolejen desteği çok önemli.
İlikli kemik suyuna çorbalar içinden iyisi kelle paça...
İlik maskesi yapan da çok.

Kremler sadece nemlendirici olarak takviyedir. Gecmiste bunlarin egitimini aldigim icin net konusuyorum.musteriye servis verirken cogu zaman cilde kolojen saglar bebek gibi yaoar cizgielri acar diyoruz ya ise onlar yalan. ALLAHtan isi biraktimda vicdan azabim hafifledi tavsiyem hafif dokunuslar yaptirin. Mesela hanim efendinin degidgi gibi kar ortasindaki cizgi hafif cok az botoksla daha net durur.yani abartmamak sartiyla asla estetige karsi degilim aksine insan daha mutlu oluyor. Yine oddia ediyorum kremler sadece nem saglar

Neyle yıkayalım? Bana sadece makyaj temizleme ürünü ve su kullanmak da çok sağlıksız geliyor. Siz nasıl yıkıyorsunuz?
yüz yıkamak derken sabah uyandım yüzümü yıkadım.sadece suyla.sabun vs kullanmam
makyajımı iste yine nıveanın çift fazla makyaj cıkarma suyuyla cıkarıtırım.bol suyla yıkarım sonrasında.

çok nadir maskeler uygularım evde kendı kendime.
kil maskelerini tercih edebilirsiniz
evde yapabilecek en güzel ve şu mevsimdeki maske ise. ayva çekirdeklerini bi kaseye toplayıp üzerini geçicek kadar su ekleyin. ve agzı kapalı olarak geceden bırakın..sabah baktıgınızda jel kıvamında oldugunu göreceksiniz.yüzü yumuşacık yapıyor iz varsa zamanla düzeltiyor.

beponthol ile hem vücudumu hem de yüzümü nemlendiriyorum duştan sonra.
haftada bir bal sürüyorum yüzüme. 15 dk sonra yıkıyorum.
ayrıca kore ürünlerini kullanıyorum yüzümü nemlendirmek için. benim cildimde de aşırı kuruluk var. bir estetik merkezi kore ürünlerini önerdi nemlendirici krem için. bir de peeling i var. onu da yüzüm kuruyken sürüyorum. sonra yıkıyorum.
kahve telvesini de yüzünüze sürebilirsiniz. doğal yöntemler denemek en güzeli.
hee unutmadan kayısı çekirdeği yağını da sürün yüzünüze bir kaç damla. o da baya kuru ciltlere iksir.
ne çok şey kullanıyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…