Cilt Bakımı Ürünleri Yaşlanıyorum.Yardım!!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Marka ismi nedir? Es... mi

All you need is Ayşegül Coruhlu. ablami mutlaka bir inceleyin, ne yapıyor bilmiyorum ama gerçekten yaşlı boyunlarda bile çok iyi sonuçlar elde ediyor

2 senedir onun önerdiği içinde oldugu voonka saşe sini hyluronık acıd hapını kullanıyorum ,
ama genede istediğim sonuca ulaşamadım , erken yaşta cilt bakımı çok önemliymiş onu ögrendim

2 senedir onun önerdiği içinde oldugu voonka saşe sini hyluronık acıd hapını kullanıyorum ,
ama genede istediğim sonuca ulaşamadım , erken yaşta cilt bakımı çok önemliymiş onu ögrendim
Sizi rahatsız ediyorsa paylaştığı before after gorsellerine mutlaka bakın ve bi muayne olun derim. Cidden 70 üzeri insanlarda bile çok güzel sonuçlar elde ediyor, 45 nedir ki.

Sizi rahatsız ediyorsa paylaştığı before after gorsellerine mutlaka bakın ve bi muayne olun derim. Cidden 70 üzeri insanlarda bile çok güzel sonuçlar elde ediyor, 45 nedir ki.

takip ediyorum ama hiç öyle bir görseline rastlamadım ,
cilt bakımıda yaptırmak önemli dediğim gibi 2 senedir içiyorum dikkat ediyorum ama işin özünde geç kaldım bunları yapmak için ,

Ben hazır kimyasal içerikli kremlerin faydası olduğuna inanmıyorum. En önemlisi yediklerimiz, bol su içmek ve mutlu yaşamak
Bazı doğal şeyler var mesela maya maskesi
Hücreleri onaran, yenileyen ,sıkılaştıran ve besleyen bir maske bunu düzenli yapmak lazım haftada 1. Bi parça yaş mayayı ılık sütte eritip gözaltları hariç tüm yüze uygulayın 15 -20 dk beklettikten sonra soğuk su ile durulayın cilde iyi geliyor gerçekten eskiden birkaç defa denemiştim keşke düzenli yapsaydım. Suna Dumankaya'nın formülü bu onun daha çok tarifleri var internette bakın görürsünüz

Hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz merak ettim? Bende hala cildime uygun nemlendiriciyi bulamadım 1.5sene oldu

Bence urunlere para dokmeyın.ayda bır cılt bakımına gidin profesyonel bir merkeze.

Tek bir sihirli değnek yok aslında.
Nemlendirici, güneş kremi, doğru beslenme ve yetmediği yerde doğru takviyeler çok önemli.
Yüzü temiz tutmak, makyajla uyumamak, sigara içmemek vs de var.

Yaz-kış her gün mutlaka güneş kremi kullanırım, yazın 30 faktör, kışın 45 faktör.
Her gün nemlendirici krem kullanırım, şu mavi kutudakinden.
Susamadan su içerim mutlaka. Genelde sağlıklı beslendiğimi de düşünüyorum.
Ama hepimiz yaşlanıyoruz. Hayatın doğası bu. Ben 3-4 ay önce Osman hocadan kolajeni öğrendim. Yurtdışında bir sürü insanın kullandığını, olumlu sonuçlar alındığını gördüm. Bilimsel çalışmalar bile okudum.

Yaklaşık 1.5 aydır kolajen takviyesi almaya başladım ve çok memnunum. Uzun süre araştırdıktan sonra toz halinde, hiç bir "ünlü önerisi" olmayan bir kolajen aldım. Ünlülerin hepsi para karşılığında öneriyor. Yeterli parayı alsınlar en saçma şeyi bile "ay bu çok güzel" diye önerirler bence. :) Bir de bazı eczacılar var, ellerinde ne varsa, hangisinden daha çok para kazanıyorlarsa onu "öneriyorlar" (Eczacı arkadaşım var, teyitli bilgi). Tabi bütün eczacılar öyle değildir, benim karşılaştıklarım öyleydi sadece.

Ben toz formda olanı tercih ettim çünkü haplarda kolajen miktarı çok az. 1 hapta 1 gram var ama bize günde 7-8 gram lazım. Sıvı olanlarda da hep koruyucu ve tatlandırıcı var. Sürekli kullanılması gerektiği için ben günlük hayatıma entegre edebileceğim bir şey olsun istedim. Tatsız ve kokusuz olmasını istedim ki suya, kahveye, çorbaya katıp her gün farklı şekilde kullanabileyim. Bu arada sıvı ve hapları da toz saf kolajenden yapıyorlarmış.

Yine Osman hocadan öğrendiğime göre kolajenli kremler faydalı değil çünkü kolajen molekülü büyük olduğu için derinin içine giremiyor. Kremler nemlendirici olarak önemli.

Size tavsiyem mutlaka toz formda saf kolajen peptit kullanın. Nerede üretildiğine, kalitesine ve içeriğine dikkat edin. İçinde katkı maddesi, tatlandırıcı, koruyucu vs olmazsa iyi olur.

Ayrıca her ay 3 kilo ilikli dana kemiği alıp, üstünü kapatacak kadar suyla düdüklüde 4 saat kaynatıp, tüm ilikleri ve yağı suya sıyırıp, bıçaklı blenderdan geçirip, plastik bardaklara koyup, buzluğa atıyorum. Yaptığım yemeğe, çorbaya 1 tane atıyorum. Hem inanılmaz lezzetli oluyor hem de faydalı, size de tavsiye ederim. Ama kemikler elektrikli testereyle kesilmiş olmalı ki küçük kemik kırıkları olmasın içinde.

rica etsem toz kolajenin markasını bana özelden atabilir misiniz? ben de başlamayı düşünüyorum bu aralar, malum yaş 39 oldu :)

size katılıyorum sağlıklı beslenmek ve cildi her daim temiz tutmak çok önemli ama maya maskesi herkese yaramayabiliyor. bir kere denedim ve ilk dakikada yüzüm yandı,hassas ciltlere beyaz tenlere olmayabilir

42 yaşındayım, güzel bir yüzüm olduğu söylenir, alerjik bir cildim var o yüzden birçok ürünü de kullanamıyorum, son iki yıldır alerji sebebi ile güneş koruyucu kullanıyorum Nivea marka
Yüzümü Sebamed le yıkıyorum
Haftada bir ya da iki aklıma geldikçe gülsuyu ile tonik yapıyorum, hayatım boyunca sürekli bir cilt bakımım olmadı
Cilt güzelliği için bol su içmek şart, yeşil çayı da tavsiye ederim
Makyaj yapmıyorum sanırım biraz bu da etkili oldu cildimin korunmasında
Nivea Q10 nemlendiricim var kuru hissettiğimde onu sürerim gündüz kremi olanı
Net bildiğim bir şey var cildinle ne kadar uğraşırsan o kadar kötü oluyor fazla kimyasala bulaşmadan temiz tutmak lazım bir de yüz kaslarını çalıştıran egzersizler var çok faydası oluyor

bepanten onarıcı bakım merhemi, çok yoğun bir krem ama gece yatmadan sürerseniz emiliyor. bir de simya evi diye bir siteden düzenli olarak kolajen serumu getirtiyorum, göz altı da başarılıymış ama henüz denemedim.
ayrıca günlük nemlendirme için loreal ya da Nivea (genelde gratis indiriminde hangisi aklıma yatarsa :) ) alıyorum

Youtube'da Dr.Dray'in videolarini takip edin. Sabah aksam rutinleri belli. Pahali markalar kullanmaz asla. Kendisi uzman dermatolog. Benim gul hastaligim var, cildim kizarik, sivilceli ve alerjik bir yapiya sahip ama onu takip etmeye basladigimdan beri cildim baya duzeldi. Sabah yuzumu sadece suyla yikarim. Asla parfum icerikli urun kullanmayin. Size tavsiye edilen urunlerin cogunda parfum var. Gunes kremi her daim kullanmali. Ben 35 yasindayim sukur kirisikliklarim cilt lekelerim yok ama gunes kremi hep kullandim. Gunes alerjimde oldugu icin ama cok faydasini gordum. Turkcesini bilemiyorum ama retinoid kremleri kirisikliklara iyi geliyor deniliyor. Son olarak cildinizi sizin en iyi bilmeniz gerekiyor. Burda yazilanlar size uygun olur veya olmaz cildinizi daha cok mahvetmeyin.

Hangi marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…