Cilt Bakımı Ürünleri Yaşlanıyorum.Yardım!!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Merhabalar ben suda kolajen kullanıyorum toz posette 8 g. İçimi çok rahar. Fiyatı makul. Ambalajı sağlam birçok kalite belgesi gıda belgesi var tarım bakanlığı onayı var sağlık bakanlığı yok ts de göremedim olmalı mı, güvenilir mi bilmiyorum. Ne önerirsiniz?

Tek bir sihirli değnek yok aslında.
Nemlendirici, güneş kremi, doğru beslenme ve yetmediği yerde doğru takviyeler çok önemli.
Yüzü temiz tutmak, makyajla uyumamak, sigara içmemek vs de var.

Yaz-kış her gün mutlaka güneş kremi kullanırım, yazın 30 faktör, kışın 45 faktör.
Her gün nemlendirici krem kullanırım, şu mavi kutudakinden.
Susamadan su içerim mutlaka. Genelde sağlıklı beslendiğimi de düşünüyorum.
Ama hepimiz yaşlanıyoruz. Hayatın doğası bu. Ben 3-4 ay önce Osman hocadan kolajeni öğrendim. Yurtdışında bir sürü insanın kullandığını, olumlu sonuçlar alındığını gördüm. Bilimsel çalışmalar bile okudum.

Yaklaşık 1.5 aydır kolajen takviyesi almaya başladım ve çok memnunum. Uzun süre araştırdıktan sonra toz halinde, hiç bir "ünlü önerisi" olmayan bir kolajen aldım. Ünlülerin hepsi para karşılığında öneriyor. Yeterli parayı alsınlar en saçma şeyi bile "ay bu çok güzel" diye önerirler bence. :) Bir de bazı eczacılar var, ellerinde ne varsa, hangisinden daha çok para kazanıyorlarsa onu "öneriyorlar" (Eczacı arkadaşım var, teyitli bilgi). Tabi bütün eczacılar öyle değildir, benim karşılaştıklarım öyleydi sadece.

Ben toz formda olanı tercih ettim çünkü haplarda kolajen miktarı çok az. 1 hapta 1 gram var ama bize günde 7-8 gram lazım. Sıvı olanlarda da hep koruyucu ve tatlandırıcı var. Sürekli kullanılması gerektiği için ben günlük hayatıma entegre edebileceğim bir şey olsun istedim. Tatsız ve kokusuz olmasını istedim ki suya, kahveye, çorbaya katıp her gün farklı şekilde kullanabileyim. Bu arada sıvı ve hapları da toz saf kolajenden yapıyorlarmış.

Yine Osman hocadan öğrendiğime göre kolajenli kremler faydalı değil çünkü kolajen molekülü büyük olduğu için derinin içine giremiyor. Kremler nemlendirici olarak önemli.

Size tavsiyem mutlaka toz formda saf kolajen peptit kullanın. Nerede üretildiğine, kalitesine ve içeriğine dikkat edin. İçinde katkı maddesi, tatlandırıcı, koruyucu vs olmazsa iyi olur.

Ayrıca her ay 3 kilo ilikli dana kemiği alıp, üstünü kapatacak kadar suyla düdüklüde 4 saat kaynatıp, tüm ilikleri ve yağı suya sıyırıp, bıçaklı blenderdan geçirip, plastik bardaklara koyup, buzluğa atıyorum. Yaptığım yemeğe, çorbaya 1 tane atıyorum. Hem inanılmaz lezzetli oluyor hem de faydalı, size de tavsiye ederim. Ama kemikler elektrikli testereyle kesilmiş olmalı ki küçük kemik kırıkları olmasın içinde.
Rica etsem bana da özelden kolojenin markasını yazar mısınız

Ben gözaltı morluğuna çare arıyorum , bulamadım. Belki Budaa bilen biri vardır
Merhaba.Her morluğa çaremidir bilmiyorum ama misbahçenin aydınlatıcı gözaltı serumunu denedim.Kullandığım süre içinde gözaltlarım farkedilir derecede aydınlık görünüyordu.Deneyebilirsiniz.

en iyi toz kolojen marka tavsiyesi olanlar özelden mesaj atabilir mi lütfen...
doğru kolojeni bulabilmek için günlerdir uğraşıyorum.
araştırma beni yaşlandıracak

Samsoncuğum YouTube' da gua sha Türkçe yaz ve gör. Ben masaj tekniği için o aleti, yağını aldım ama daha denemedim. Bu konuda yorumlar genelde hep olumlu.

Hangi yağı aldınız ben de taş siparişi verdim de yağ almadım henüz.

Selamlar:) 34 yasındayım bu yasima kadar aynaya bakınca çogunlukla kahretsin çok guzelim yine demisimdir:) cildimi sabunla!! Temizlemek dısında hic bir ugrasım olmadi.
Ama artık aynada kendime bakınca yüzüme bisey olmuş nolmuş moduna geçtim.
Siyah nokta sivilce gibi sıkıntılarım yok kırışıklık da yok ama bi kayış gibi.kuru degil ama elastikiyetini kaybetmis gibi bi kötü yani.
Bildigim tek sey nemlendirici sürmek ama bi faydasını görmedim.
Sorum şu ki yüzümü diri tutmak için canlandırmak icin ne kullanabilirim?
İnternetten bakıyorum hic bisey anlamiyorum o krem bu krem?
Bu konuda bilgili olan varsa bana bi ozet gecebilir mi?
Benim yaşım için hangi krem hangi bakım urunu kullanilir.Cilt bakımına giriş dersi 1 gibi bisey istiyorum.
Her gece sür yat bebek gibi olursun diyeceginiz bakım urunleri nelerdir?
yaş ilerlesikçe kolojen ihtiyacımız artıyor çünkü vücut eskisi gibi üretemiyor.kemik iliği biliyorum ben.ama aktarlarda hap şeklinde satıyorlar bir danışın aktara.üzüm çekirdeği yağı,nar çekirdeği yağı,saf hindistan cevizi yağı da sürebilirsiniz ama göz altına gelmesin.minik yağ bezesi yapar

Nemlendirici, güneş kremi, doğru beslenme ve yetmediği yerde doğru takviyeler çok önemli.

Yaz-kış her gün mutlaka güneş kremi kullanırım, yazın 30 faktör, kışın 45 faktör.
Ama hepimiz yaşlanıyoruz. Hayatın doğası bu. Ben 3-4 ay önce Osman hocadan kolajeni öğrendim. Yurtdışında bir sürü insanın kullandığını, olumlu sonuçlar alındığını gördüm. Bilimsel çalışmalar bile okudum.

Yaklaşık 1.5 aydır kolajen takviyesi almaya başladım ve çok memnunum. Uzun süre araştırdıktan sonra toz halinde, hiç bir "ünlü önerisi" olmayan bir kolajen aldım. Ünlülerin hepsi para karşılığında öneriyor. Yeterli parayı alsınlar en saçma şeyi bile "ay bu çok güzel" diye önerirler bence. :) Bir de bazı eczacılar var, ellerinde ne varsa, hangisinden daha çok para kazanıyorlarsa onu "öneriyorlar" (Eczacı arkadaşım var, teyitli bilgi). Tabi bütün eczacılar öyle değildir, benim karşılaştıklarım öyleydi sadece.

Ben toz formda olanı tercih ettim çünkü haplarda kolajen miktarı çok az. 1 hapta 1 gram var ama bize günde 7-8 gram lazım. Sıvı olanlarda da hep koruyucu ve tatlandırıcı var. Sürekli kullanılması gerektiği için ben günlük hayatıma entegre edebileceğim bir şey olsun istedim. Tatsız ve kokusuz olmasını istedim ki suya, kahveye, çorbaya katıp her gün farklı şekilde kullanabileyim. Bu arada sıvı ve hapları da toz saf kolajenden yapıyorlarmış.

Yine Osman hocadan öğrendiğime göre kolajenli kremler faydalı değil çünkü kolajen molekülü büyük olduğu için derinin içine giremiyor. Kremler nemlendirici olarak önemli.

Size tavsiyem mutlaka toz formda saf kolajen peptit kullanın. Nerede üretildiğine, kalitesine ve içeriğine dikkat edin. İçinde katkı maddesi, tatlandırıcı, koruyucu vs olmazsa iyi olur.

Ayrıca her ay 3 kilo ilikli dana kemiği alıp, üstünü kapatacak kadar suyla düdüklüde 4 saat kaynatıp, tüm ilikleri ve yağı suya sıyırıp, bıçaklı blenderdan geçirip, plastik bardaklara koyup, buzluğa atıyorum. Yaptığım yemeğe, çorbaya 1 tane atıyorum. Hem inanılmaz lezzetli oluyor hem de faydalı, size de tavsiye ederim. Ama kemikler elektrikli testereyle kesilmiş olmalı ki küçük kemik kırıkları olmasın içinde.

ayy hangi kolajen o lütfen paylasır mısınız

merhaba ben supra collagen kullandım geçtiğimiz yaz evet artık daha mutluydum açıkçası daha canlıydı cildim. baya araştırarak almıştım, ekşi sözlükte kolajen hakkında teknik bilgiler yazan bir yazarın önerdiği kolajendi bu. toplam 3 paket (birer aylık) kullanmıştım. sonra önden siparişle devam ediyordum. ancak benim vücudum son bir senede alerjen yapıya geçti ve egzamayla birlikte alerji sorunlarım olduğu için doktorum dışarıdan aldığım her şeyi kestirdi.
elimde hiç açılmamış bir paket var ilgilenen olursa orijinalinden daha uygun bir fiyata bunu satabilirim. ben bir süre kullanmayacağım çünkü.

bana cilt doktorum peptage diye bir gıda takviyesi verdi.kolajenmiş kullanıyorum her gün ama ne zamana faydası belli olur derseniz doktorun dediğine göre 3 ay sonra. bir kutusu zaten 250 TL'ye falan geliyor..kutuda 60 tane var bana günde 2 kez atabilirsin dedi bu sefer her ay 250 yani bu durumda..bilemedim valla hem kullanıyorum hem de bitince bir daha düşünücem :KK64:

Selamlar:) 34 yasındayım bu yasima kadar aynaya bakınca çogunlukla kahretsin çok guzelim yine demisimdir:) cildimi sabunla!! Temizlemek dısında hic bir ugrasım olmadi.
Siyah nokta sivilce gibi sıkıntılarım yok kırışıklık da yok ama bi kayış gibi.kuru degil ama elastikiyetini kaybetmis gibi bi kötü yani.
Benim yaşım için hangi krem hangi bakım urunu kullanilir.Cilt bakımına giriş dersi 1 gibi bisey istiyorum.
merhaba , kollajeni arttırmak için , buhar ile cildinizi buharlayın , ve khells güneş kremini mutlaka kullanın cild lekelerine ve kırışıklıklara karşı kesinlikle koruyucu ve yüz masajı yatmadan loreal mücizevi yağ ile yapın eğer cildiniz yağlı ise , 2 günde bir yağı kullanmanız yeterlidir. Kemik suyu kaynatıp içebilirsiniz.Bunun yanında kolejen içerikli besin takviyeleri tüketebilirsiniz.

bana cilt doktorum peptage diye bir gıda takviyesi verdi.kolajenmiş kullanıyorum her gün ama ne zamana faydası belli olur derseniz doktorun dediğine göre 3 ay sonra. bir kutusu zaten 250 TL'ye falan geliyor..kutuda 60 tane var bana günde 2 kez atabilirsin dedi bu sefer her ay 250 yani bu durumda..bilemedim valla hem kullanıyorum hem de bitince bir daha düşünücem :KK64:
sizi takipteyim , sonuçları paylaşmayı unutmayınız.Sevgiler

Kolajen cilde iyi geliyormus evet duymustum. Nerden bulabiliriz acaba?
merhaba ben ... kullaniyorum saf kolajen cevremde de cok kullanan var tavsiye ederim.saclarima cildime cok iyi geldi ailem de eklem agrisi olanlar var onlarada iyi geldi. instagram adresi ..burdan arastirabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bubchen bebek yüz kremi.. yurtdışından getirttim .. gayet ise yarıyor.. oradaki insanlar genelde bunu kullanıyor .. çok çeşidi var burada da ama (bebek yüz kremi olan ) deneyin

Madem bu kadar etkili neden 3 üyelikle sitede ürün reklamı yapıyorsunuz ?

Yok siyah kutuda satılanmış, yok amerikan malıymış... burada tek gördüğüm sizin yaptığınız mallık o da reklam mesajlarınız....

Ha
merhaba ben ... kullaniyorum saf kolajen cevremde de cok kullanan var tavsiye ederim.saclarima cildime cok iyi geldi ailem de eklem agrisi olanlar var onlarada iyi geldi. instagram adresi ..burdan arastirabilirsiniz
Hangi markayi kullaniyosunuz siz? Yani okadar cok marka var ki eczanelerde de ondan sordum

Merhabalar ben suda kolajen kullanıyorum toz posette 8 g. İçimi çok rahar. Fiyatı makul. Ambalajı sağlam birçok kalite belgesi gıda belgesi var tarım bakanlığı onayı var sağlık bakanlığı yok ts de göremedim olmalı mı, güvenilir mi bilmiyorum. Ne önerirsiniz?
Gida takviyelerinde sağlik bakanliği onayi olmuyor zaten icerigi önemli en az 8 haftalik kullanimda memnun kalip kalmadiginiza karar verebilirsiniz eger cilt icin kullaniyorsaniz ozellikle morina baligi kolejeni ciltte daha faydali

X