Catlaklar icin ne onerirsiniz 27 yasindayim 2 sezeryan oldum 15 kilo verdim catlaklarim belirginlesmeye basladiBen 32 yasindayim 30 yasimda sizin gibi endiselerle bir arayisa girdim.
Fakat kozmetik te kullanmak istemiyordun cunku beyaz tenliyim ve cildim hassas krem icindeki ufacik bir alkol orani bile cildimi igriti gosteriyor kizartiyordu.
Bu arayisimda dogala yoneldim arastirmalarim sonucu MISBAHÇE urunleri il karsilastim balikesir ayvalikta uretim yapiyorlar internet sitesinden bakabilirmisin belirli bolge de eczanelerde de satisi var.
Ben markanin gulsuyu cilt bakim suyunu ve kusburnu cegirdegi sayini kullaniyorum ve cok mennunum cevremdeki bir cok kisi kullanmaya baslasi mennun kalmayan yok kendilerine istagram hesaplarindan dm yolu cildinizi anlatip sikayetinizi anlatirsaniz size tavsiyede bulunuyor ve aciklama yapiyorlar.
Size kesinlikle oncelikle cilt bakim suyundan onerrim 3 cesiti var uygun olanini edinin cok cokk faydasini gordum cildim canlandi resmen nefes aldi.( fiyat biraz pahali gelebilir fakat organikliginden suphe asla duymuyorum ve aldigim urun 1 sene yeterli oluyor miktar oluyor)
Canım öncelikle Allah Çocuklarına ve sana sağlık versin , hayırlı evlat olmalarını nasip etsin. Çatlaklar öyle krem vb ürünlerle ne yazıkki geçmiyor , lazerle yaktırabilir veya makyajla kapatma işlemi yaptırabilirsin. Karın bölgesi içinde buruşma şeklinde görüntü söz konusuysa yine onlarda öyle kremsel ürünlerle geçmez , karın gerdirme vb işlemler yaptırabilirsiniz. güzellik merkezleri yapıyor , fakat yaptıracağınız kişinin diplomasının gerçekliğine de dikkat edin..Sevgi ve selamlar.Catlaklar icin ne onerirsiniz 27 yasindayim 2 sezeryan oldum 15 kilo verdim catlaklarim belirginlesmeye basladi
Tesekkurler 10 kilo daha verip gidisata gore bakacagim insAllahCanım öncelikle Allah Çocuklarına ve sana sağlık versin , hayırlı evlat olmalarını nasip etsin. Çatlaklar öyle krem vb ürünlerle ne yazıkki geçmiyor , lazerle yaktırabilir veya makyajla kapatma işlemi yaptırabilirsin. Karın bölgesi içinde buruşma şeklinde görüntü söz konusuysa yine onlarda öyle kremsel ürünlerle geçmez , karın gerdirme vb işlemler yaptırabilirsiniz. güzellik merkezleri yapıyor , fakat yaptıracağınız kişinin diplomasının gerçekliğine de dikkat edin..Sevgi ve selamlar.
Daha kilo vermeniz tamamlanmadıysa zaten bu tür uygulamaları yapmayın , formunuza dönünce yapmanız daha etkili olur , çünkü daha fazla çatlak görülebilir veya görülmeyebilir , kilo vermeyi bekleyin , ödem söktürücü ve C vitamini oranı diğer besinlere yüksek olan ve kilo vermenizde de yardımcı olacak olan , hibisküs çayını aktardan almanızı ve her sabah bir su bardağına 3 yaprak bu bitkiden atıp tam rengi çıkana dek demlenince süzüp içerseniz , hızlı kilo verimine yardımcı olacaktır. Allerjik reaksiyonlarınız varsa , egzama gibi ozaman 2 günde bir içmeniz yeterlidir.Güçlü bir koruyucu etkisi olduğundan Covid ve gribal enfeksiyonlara karşı da koruyuculuğu vardır , idarara çok sık çıkarsanız ödem belirtisidir ama aralıklı çıkarsanız vücud ödemi atmıştır . Çayı kilo verene kadar kullanabilirsiniz , kilo verme işlemi tamamlandıktan sonra regli dönemi bitiminde 3-4 günlük kür şeklinde içebilirsiniz. Bilginize..Tesekkurler 10 kilo daha verip gidisata gore bakacagim insAllah
Tesekkurler sık idrara cikmanin sebebinin odem oldugunu bilmiyordumDaha kilo vermeniz tamamlanmadıysa zaten bu tür uygulamaları yapmayın , formunuza dönünce yapmanız daha etkili olur , çünkü daha fazla çatlak görülebilir veya görülmeyebilir , kilo vermeyi bekleyin , ödem söktürücü ve C vitamini oranı diğer besinlere yüksek olan ve kilo vermenizde de yardımcı olacak olan , hibisküs çayını aktardan almanızı ve her sabah bir su bardağına 3 yaprak bu bitkiden atıp tam rengi çıkana dek demlenince süzüp içerseniz , hızlı kilo verimine yardımcı olacaktır. Allerjik reaksiyonlarınız varsa , egzama gibi ozaman 2 günde bir içmeniz yeterlidir.Güçlü bir koruyucu etkisi olduğundan Covid ve gribal enfeksiyonlara karşı da koruyuculuğu vardır , idarara çok sık çıkarsanız ödem belirtisidir ama aralıklı çıkarsanız vücud ödemi atmıştır . Çayı kilo verene kadar kullanabilirsiniz , kilo verme işlemi tamamlandıktan sonra regli dönemi bitiminde 3-4 günlük kür şeklinde içebilirsiniz. Bilginize..
Ödem söktürücü birşey kullanmıyorsanız şuan için buna ödem diyemeyiz , yani suyu nekadar tüketiyorsunuz veya çayı kahveyi , tükettiklerinize eş değer bir idrara çıkma varsa , genel sağlık sebebi söz konusu değildir.Ama hiçbirşey kullanmadan sık idrar insülünle alakalı bir durumdur , ozaman hekime başvurmak gerekir. Fakat benim belirttiğim çay ödem ve toksin atıcı buna istinaden söylediyseniz evet idrarda fazla çıkma olur ödem varsa ama yoksa aralıklı çıkarsınız. iyi geceler .Tesekkurler sık idrara cikmanin sebebinin odem oldugunu bilmiyordum
Hibuskusu arastirip denicem
Dermoskin ürünlerine bir bakın derimNeyle yıkayalım? Bana sadece makyaj temizleme ürünü ve su kullanmak da çok sağlıksız geliyor. Siz nasıl yıkıyorsunuz?
Ben normalde sık cikardim odem arttirici caylardan sonra normal cikmaya basladim ama bu surecte 15 kilo verdim belki insulin direncim bittiÖdem söktürücü birşey kullanmıyorsanız şuan için buna ödem diyemeyiz , yani suyu nekadar tüketiyorsunuz veya çayı kahveyi , tükettiklerinize eş değer bir idrara çıkma varsa , genel sağlık sebebi söz konusu değildir.Ama hiçbirşey kullanmadan sık idrar insülünle alakalı bir durumdur , ozaman hekime başvurmak gerekir. Fakat benim belirttiğim çay ödem ve toksin atıcı buna istinaden söylediyseniz evet idrarda fazla çıkma olur ödem varsa ama yoksa aralıklı çıkarsınız. iyi geceler .
tamamm şimdi oldu , 15 klo sonrası bir gün şok diyet şeklinde ilerlerseniz vücud direnci kırılır yani vücud kıtlık depolaması yapmaz , bunun için de o çayı önerdim , hızlı verirsiniz ama halsizlik falan olmaz , 15 klo dan sonra kilo verimi duruyorsa birgün şok diyet yaparak , normal diyete diğer günler devam etmelisiniz.. çok detaylı bir bilgi oldu nerden nereye geldik .. sonuçları takip edeceğim..Ben normalde sık cikardim odem arttirici caylardan sonra normal cikmaya basladim ama bu surecte 15 kilo verdim belki insulin direncim bitti
Tesekkur ederim cuma zayiflama yarismasi sayesinde verdim burda bir suru arkadasimda oldutamamm şimdi oldu , 15 klo sonrası bir gün şok diyet şeklinde ilerlerseniz vücud direnci kırılır yani vücud kıtlık depolaması yapmaz , bunun için de o çayı önerdim , hızlı verirsiniz ama halsizlik falan olmaz , 15 klo dan sonra kilo verimi duruyorsa birgün şok diyet yaparak , normal diyete diğer günler devam etmelisiniz.. çok detaylı bir bilgi oldu nerden nereye geldik .. sonuçları takip edeceğim..