Cilt Bakımı Ürünleri Yaşlanıyorum.Yardım!!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Evet bunuda kullanıyorum güzeldi ben genelde yurtdışından temin ediyorum uzak doğuda çok ucuz ama tr de bu güzel
Burda pahali biraz tabii .yurtdisindan temin ettiginiz bu marka miydi peki yoksa baska marka mi.Almisken iyisini alayim ve etki etsin istiyorum

Bildigim.kadariyla aktarayim yuzunu sabunla yikama!cunku icinde bulunan sulfaktanlar cok ciddi cildi kurutan,ciltten cok kagit gibi yapan icerik duzeyindediler,cildini yikadiktan sonra farkedersin gergin ve kuru hissedersin.Onun yerine cildin ph ina uygun kurutmadan temizleyen bir yikama jeli edin.Tavsiye istersen Cerave hydrating yikama jeli olabilir,buyuk boyunu alirsa bir sene belki daha fazla sana yeter.Ikincisi zaten sivilce derdin yoksa bu konuda sanslisin herhangibir nemlendirici isini gorur.Nemlendiricilerinin icine cilt yaglari da karistirisan parlak isil isil bir cildin olur. Temizleme ve nemlendirme cilt bakimi icin olmazsa olmazdir.Eger daha kapsamli bir cilt bakimi istersen kimyasal peeling yapabilirsin,cildinin ince cizgilerini giderir,tek renk yapar ve nemlendirir.Bununla beraber peptit ve kolejen uretimi saglayan serumlar kullanabilirsin.C vitamini serumlari serbest radikallari engelleyip,cildi yeniler,cildi genclestirir vs.,retinol iceren serumlar kullanabilirsin,cildi yenile, sivilce olumusunu engeller,kirisikliklari gecirir,cilt bakiminin babasidir,uzerine hic birsey yoktur ama kafana gore alinip kullanilan birsey degildir,mutlaka bir uzaman denetiminde kullanilmalidir.

Retinol iceren Serum icin oneriniz var midir

35 oncesi kremler etkili gibi ama asıl 38 ,40 gibi asagi düşmeler başlıyor. Ben pahali krem ve maskelere her ay cilt bakimlarina karşıyım parani biriktir en iyi germe şeklini en iyi merkezde bas parayo yaptır tek çözüm yüz germe .

Ben gözaltı morluğuna çare arıyorum , bulamadım. Belki Budaa bilen biri vardır
Gozalti problemleri bir kac dala ayrilir,eger gozalti derin ince ise damarlar hafif mor mir gorunur,bunun icin farklj bir urun kullanilir,yok eger koyu kahverengi yani teninden daha koyu gorunuyorsa,cilt tonunu acici,c vitamini,niacinamide icerikli kremler kullanmaniz gerekir.Youtube da Cisem Cakirin gozalti morluklariyla ilgili videosu var izlemenizi tavsiye ederim

Burda pahali biraz tabii .yurtdisindan temin ettiginiz bu marka miydi peki yoksa baska marka mi.Almisken iyisini alayim ve etki etsin istiyorum
Kremleri nature republic markası kullanıyorum çok güzel yurtdışından aldığım tr de vardır kesin diye düşünüyorum
Voonka markasının collagen kremini kullanmıştım tr den aldığım
Bu beauty plus serumları da çok güzeldi iyi onlar ayrıca collagen temizleme sütü fln oluyor onları sa alabilirsiniz almışken trendyol da şuan indirim var collagen de baktım da orjinalse ordan bile alabiliriz

bi türkü var kara kaş gözlerin elmas bu güzellik sendede kalmaz annene bak gör halini diye. bunu moralini bozmak için değil ama yaşlılık ta normal bir şey kabullenmek lazım. ama tabi geciktirmek için sağlıklı beslenip bakım yapmak ta gerekir :) en önemlisi yüksek moral.

Bende mavi kutu niveacilardanim.
Kimse yaşıma inanmiyor tabi genetik faktörü de önemli ama bol nemli cilt sanki geç kirisiyor.
Ben yüzümu sabunla yıkıyorum gerçi kuru olan cildim iyice Ajda Pekkan a bagliyo ama hemen nemlendiriyorum kendine geliyor.

Hangi kore ürünleri marka pls

Bu kadar insan boşa mı içiyor ilikli çorba kelle paça falan içiyoruz mesela saçmalarım bence ondan çok dökülmedi benim ( mide küçültme oldum çok saç döküluyor kel kalan çok bende olmadı) 38 yaşındayım

The ordinary retinol serumlarini tavsiye edebilirim.en dusuk
Retinol yani vitamin A cilde cok ciddi etkileri olan bir iceriktir.Kullanimi hakkinda bilgi sahibi olmadan kafadan kullanilmaya kalkilirsa,cilt yanigina kadar etkileri olur,o yuzden marka ve serum.onerisinden once mutlaka kullanimi hakkinda bilgi wdinmeniz gerekli. YouTube dan Ayse Cakarin bir iki retinol ile ilgili videosu var izleyebilirsiniz tavsiye ederim.Serum olarakda The ordinary nin dusuk oranli,irritasyonu minimum seviyedeki granaktiv retinoid serumlariyla baslayabilirsin.Ilk asamada cildiniz kuruyabilir,hatta sivilce problemleri olann insanlarda sivilcelerini kusturur,cild yizeyine cikarir tedavi etmeye baslar.Tekrar belirteyim retinol kafaya gore kullanilan birsey degildir,cok dikkat istiyor ama uygun kullanim dada hic bir icerigin kremin vs. Vermiyecegi etkiyi verir.

yani şöyle, hiç faydası olmuyor değil.sadece yüz için yazdım aslında bu konuya cevaben.mesela göz altı kırışıklıkları, çizgilenmeler , torbalanmalar için 28 yaşına kadar göz altı kremleri ile kolajen uygulamak gerekiyor.gençler gençken kullanmıyor sonrasında sorunlar başlayınca kullanmaya başlayınca bu kremler bana yaramıyor oluyor.bir yere kadar toparlanıyor ya da yaşlanma hızı biraz yavaşlatılıyor sadece.ama 20'sinden itibaren göz altı kremi uygulayanlar kolajen üretimleri durduğunda da göz altları pırıl pırıl geziyor.
kolajenin de türleri var.mesela sizin kelle paçalarla aldığınız kolajen eklemlerinize kemiklerinize çok faydalı özellikle.Aynı zamanda saç ve tırnaklara da çok faydası var yani saçınıza o iyi gelmiştir evet.

37 yaşıma gireceğim. Yaklaşık altı senedir meşhur bir markanın anti aging serumunu kullanıyorum. Pahalı ama indirim dönemlerinde bir senelik gidecek kadar alıyorum. Bir de güneş kremi mutlaka. Yaşıma göre gayet iyi duruyorum. Serumun etkisinin olduğunu düşünüyorum

ordinary hyoloronic acid ve retinol oneririm. retinolu once en az yuzdeligi olanin kullanin zamanla yukseltebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…