Cilt Bakımı Ürünleri Yaşlanıyorum.Yardım!!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Sabun cildin yapısını bozuyor,kurutuyor diye biliyorum
Onun yerine temiz içerikli cilt yıkama jeli/köpüğü kullanıyorum ben. Sonrs gül suyu ile silip krem sürüyorum. Siz de cildinize uygun bir jel ve yaşlanma karşıtı krem alabilirsiniz

Benim önerim buz. Hergün yapmaya çalışıyorum. İyi geldiğini farkettim. Bilmiyorum ne kadar etkili ama sizinle aynı yaşlar ve aynı durumlardan müzdaribim.

Üstüne benim bir sorunum daha var 33 yaşına geldiğim halde hala ergen sivilceleri taşıyorum. O bir nebze yaşlanıyorum dedirtmiyor. Sayesinde yaşımı göstermiyorum. Ama cildim kayış gibi 3 senedir. 30'dan sonra genel bir durum galiba bu

Ben gözaltı morluğuna çare arıyorum , bulamadım. Belki Budaa bilen biri vardır
Onun icin aloe vera ve uzum cekirdrgi yagı bi youtuber kanalinda paylasmis yaptim krem gibi oldu zaten 1 yemek kasigi aloe vera 1 cay kasigi tam dolu uzum cekirdegi yagi baya fark etti bende bi dene istersen

Kolajen cilde iyi geliyormus evet duymustum. Nerden bulabiliriz acaba?

Eczanelerden bilgi alabilirsiniz. İnternetten arattığınızda ülkemizde iyi olan türlerin zor bulunduğunu da görürsünüz. Çokça marka var bütçeniz hangisine yeterse. Düzenli kullanmak da gerekir.

Yuz yogasi da arastirabilirsiniz, yapanlar cok tavsiye ediyor.

Bol su icin.
Detoks sulari da cildi guzellestiriyor diyorlar da bence asil faydali sey gene su orada da.

Ben de ozel bir urun kullanmam, 33 yas. Nemlendiriciyi artik anti aging aliyorum sadece, hani bir faydasi var mi bilemiyorum da nemlendirici olarak seviyorum ben, yves roche den aliyorum.

Zaten nem cildi güzelleştirmek için gereken bir şey. Kırısmamak için bile nem lazım , yüzün parlaması için nem lazım.her şey için nem lazım. Kremler nem sağladığı için işe yarıyor zaten. Tabiki bir botox gibi değil ama kremde önemli. Botox tarzı şeylere şuan karşıyım. İlerde bilemem büyük konuşmayayım.

All you need is Ayşegül Coruhlu. ablami mutlaka bir inceleyin, ne yapıyor bilmiyorum ama gerçekten yaşlı boyunlarda bile çok iyi sonuçlar elde ediyor

Şu güzel ben memnunum. Günlük nem için yeterli olur. reklam olmuyordur umarım

Eklentiler

• Screenshot_20200115_200233_trendyol.com.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 149
Kış mevsiminden kaynaklı cildiniz soğuğa karşı önlem amaçlı da böyle olmuş olabilir.
Bende sizin gibi şanslı kesimdenim.
Kışın zorlaniyorum aşırı neme ihtiyaci oluyor yüzümunde eliminde hatta kol ve bacaklarıminda.
Nemlendirici yetersiz kaldiginda bildigimiz saf zeytinyaği ile masaj yapiyorum o biraz daha sakinleştiriyor cildimi.koku da yapmiyor emiyor zaten.

En iyi kolajen kaynagi kemik suyudur.
Dana kemigini kasaptan alin, mum alevi gibi ateste 16-24 saat arasi yavas yavas kaynatin, ilikleri ayrilir, kolajen aciga cikar, onlari buz kupleri yapip atin buzluga, gunluk bi kup tuketin.

En iyi kolajen kaynagi kemik suyudur.
Dana kemigini kasaptan alin, mum alevi gibi ateste 16-24 saat arasi yavas yavas kaynatin, ilikleri ayrilir, kolajen aciga cikar, onlari buz kupleri yapip atin buzluga, gunluk bi kup tuketin.
İlikli kemikler de kıymete bindi kasaplar artık vermiyor. 5 10 liraya alıyordum önceden bu sene nereye sorsam yok diyor

Bende 34 yasindayim, 2 dogum yaptim.
Her dogum insandan biseyler goturuyor ama cok sukur cildim sIkidir.
Ben dunyanin dermokozmetigini kullaniyorum, cok su iciyorum ve dermaroller kullaniyorum.
Yaptiklarim soyle;
- yuzume pudra dahil hicbir kapatici kullanmiyorum, sadece gozaltimi hafif kapatirim, kullandigim kapatici heliocare in renk veren 50 faktorluk gunes kremi.
- sabah aksam yuzumu jelle filan yikayip sebum dengesini bozmam,sanilanin aksine gece gunduz yuzu temizleyip kremlemek cildi inanilmaz yoruyor,makyajla kapatilmamis cildin surekli yikanmasina gerek yok, duru su yeterli.
-ben kore kozmetigine merakliyim, suan snail essence diye bisey kullaniyorum mesela, super nem veriyor.
- bol nar yiyorum ben bu arada.
- kullandigim urunlerden bikaci, cerave’nin temizleme kopugu guzel, st ives apricot peelingi 6 yildir kullaniyorum cok memnunum.
Kuru peeling olarak loreal in sugar scrub sasirtici derecede iyi.
Krem olarak excipial kullanirim, cidden pahali kremlere tas cikarir.
Onun disinda mizon un serumlari guzel,by wishtrend den c vitamini cok iyi, dr jart ceramedin serisi oldukca iyi,birde holika holikanin aleovera jeli 10 numara

Zarari olur my acaba ya ieriye dönük sagligimiza ya bilemedim.var mi onerebileceginiz marka.siz kullaniyor musunuz

Ay yok ne zararı ben hep kullanıyorum nature markasının yeşil cologen kremi mükemmel aluavera kremi de harika bide cologen in türkiye de eczacıbaşı nin var beauty plus diye . Cildi sıkışlastiriyor genclestiriyor

Gunluk olarak ictiginiz hangisi . Fotoda gonderdigim sanirim

Eklentiler

• Screenshot_20200115-203133.png
    145,5 KB · Görüntüleme: 123
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…