- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
Onun icin aloe vera ve uzum cekirdrgi yagı bi youtuber kanalinda paylasmis yaptim krem gibi oldu zaten 1 yemek kasigi aloe vera 1 cay kasigi tam dolu uzum cekirdegi yagi baya fark etti bende bi dene istersenBen gözaltı morluğuna çare arıyorum , bulamadım. Belki Budaa bilen biri vardır
Kolajen cilde iyi geliyormus evet duymustum. Nerden bulabiliriz acaba?Genetik de önemli. Yeşillik, kemik suyu, paça çorbası vs. faydalı olabilir bence.
Spor yapmak, yüzü soğuk suyla yıkamak ve içilebilir doğal gül suyunu yüze sürmek de faydalı olur diye düşünüyorum.
Ve evet kolajen.
Kolajen cilde iyi geliyormus evet duymustum. Nerden bulabiliriz acaba?
Cok tesekkur ederim ☺Eczanelerden bilgi alabilirsiniz. İnternetten arattığınızda ülkemizde iyi olan türlerin zor bulunduğunu da görürsünüz. Çokça marka var bütçeniz hangisine yeterse. Düzenli kullanmak da gerekir.
Zaten nem cildi güzelleştirmek için gereken bir şey. Kırısmamak için bile nem lazım , yüzün parlaması için nem lazım.her şey için nem lazım. Kremler nem sağladığı için işe yarıyor zaten. Tabiki bir botox gibi değil ama kremde önemli. Botox tarzı şeylere şuan karşıyım. İlerde bilemem büyük konuşmayayım.Kremler sadece nemlendirici olarak takviyedir. Gecmiste bunlarin egitimini aldigim icin net konusuyorum.musteriye servis verirken cogu zaman cilde kolojen saglar bebek gibi yaoar cizgielri acar diyoruz ya ise onlar yalan. ALLAHtan isi biraktimda vicdan azabim hafifleditavsiyem hafif dokunuslar yaptirin. Mesela hanim efendinin degidgi gibi kar ortasindaki cizgi hafif cok az botoksla daha net durur.yani abartmamak sartiyla asla estetige karsi degilim aksine insan daha mutlu oluyor. Yine oddia ediyorum kremler sadece nem saglar
All you need is Ayşegül Coruhlu.45 yaşındayım ve 3 seneye yakındır bu işe çok fazla kafa patlatıyorum , ( geç kaldım biliyorum ama ancak kendıme bakabildim )
maskeler colajen saşerler c vitamını kullanmadıgım almadıgım alfa lıpoık asitli krem kalmadı ,
ve bütün sıkıntım ne biliyormusun boyun bölgem , orası çok gevşedi yaş 45 boynum 55 inan bana abartmıyorum öyle ,
içtiğim ilaçlardan iç organlarım zarar görmesin diye genel muayne yapttırıyorum dahiliye .dr gidiyorum
o bile çok iyi araştırmısın okumuşsun diyor ,
hepsi bir yana sana tek tavsiyem imkanın varsa iyi bir merkezde fransız askısı altın iplik adı ne geçiyorsa
onu yaptır kurtul ,
yaşıuna göre bir nemlendirici ohh misss , inan bana her akşam yüzünü yıka, masaj aletiyle temizle , nemlendirici sür ,
uğraş dur yani , vallahi yoruldugumu hissediyorum ,
Zarari olur my acaba ya ieriye dönük sagligimiza ya bilemedim.var mi onerebileceginiz marka.siz kullaniyor musunuzKesinlikle colagennn serum hergun bi tane iç
Kış mevsiminden kaynaklı cildiniz soğuğa karşı önlem amaçlı da böyle olmuş olabilir.Selamlar:) 34 yasındayım bu yasima kadar aynaya bakınca çogunlukla kahretsin çok guzelim yine demisimdir:) cildimi sabunla!! Temizlemek dısında hic bir ugrasım olmadi.
Ama artık aynada kendime bakınca yüzüme bisey olmuş nolmuş moduna geçtim.
Siyah nokta sivilce gibi sıkıntılarım yok kırışıklık da yok ama bi kayış gibi.kuru degil ama elastikiyetini kaybetmis gibi bi kötü yani.
Bildigim tek sey nemlendirici sürmek ama bi faydasını görmedim.
Sorum şu ki yüzümü diri tutmak için canlandırmak icin ne kullanabilirim?
İnternetten bakıyorum hic bisey anlamiyorum o krem bu krem?
Bu konuda bilgili olan varsa bana bi ozet gecebilir mi?
Benim yaşım için hangi krem hangi bakım urunu kullanilir.Cilt bakımına giriş dersi 1 gibi bisey istiyorum.
Her gece sür yat bebek gibi olursun diyeceginiz bakım urunleri nelerdir?
Kolajen cilde iyi geliyormus evet duymustum. Nerden bulabiliriz acaba?
İlikli kemikler de kıymete bindi kasaplar artık vermiyor. 5 10 liraya alıyordum önceden bu sene nereye sorsam yok diyorEn iyi kolajen kaynagi kemik suyudur.
Dana kemigini kasaptan alin, mum alevi gibi ateste 16-24 saat arasi yavas yavas kaynatin, ilikleri ayrilir, kolajen aciga cikar, onlari buz kupleri yapip atin buzluga, gunluk bi kup tuketin.
İlikli kemikler de kıymete bindi kasaplar artık vermiyor. 5 10 liraya alıyordum önceden bu sene nereye sorsam yok diyor
Zarari olur my acaba ya ieriye dönük sagligimiza ya bilemedim.var mi onerebileceginiz marka.siz kullaniyor musunuz
Ay yok ne zararı ben hep kullanıyorum nature markasının yeşil cologen kremi mükemmel aluavera kremi de harika bide cologen in türkiye de eczacıbaşı nin var beauty plus diye . Cildi sıkışlastiriyor genclestiriyor
Gunluk olarak ictiginiz hangisi . Fotoda gonderdigim sanirimZarari olur my acaba ya ieriye dönük sagligimiza ya bilemedim.var mi onerebileceginiz marka.siz kullaniyor musunuz
Ay yok ne zararı ben hep kullanıyorum nature markasının yeşil cologen kremi mükemmel aluavera kremi de harika bide cologen in türkiye de eczacıbaşı nin var beauty plus diye . Cildi sıkışlastiriyor genclestiriyor
Evet bunuda kullanıyorum güzeldi ben genelde yurtdışından temin ediyorum uzak doğuda çok ucuz ama tr de bu güzelGunluk olarak ictiginiz hangisi . Fotoda gonderdigim sanirim