- 20 Haziran 2024
- 770
- 802
- 48
- Konu Sahibi mahmut abi
55 yaş çok genç bir yaş siz ne diyorsunuz ben neredeyse o yaşa geleceğim. Bir hastalığı mı vardı babaannenizin? Huysuz insan bakmak zor ben babama bir gün kızdım da "altından çıkanlar değil ağzından çıkanlar yoruyor" dedim. Yani o daha zor tabi ama geriatrik bakımı başlı başına farklı bir bakım, yaralar çıkıyor vücutta ve kolay geçmiyor, yediği içtiği her şey özel.. Geceleri de genelde uyumuyorlar ve uyutmuyorlar... Hiç kolay değil.Zavallı annem geldi aklıma...
Babaannem... ah o dili varya o dili... neler derdi anneme. Babam akıllısı da getirmişti eve. Yaşım o zaman 8 ama hatırlıyorum annem ne çekti onun çenesinden. Bizler doğmadan önce telefon açıp anneanneme küfür etmiş bir kadın siz düşünün o çeneyi. Neyse ki 55 yasinda vefat etti ben 9 yaşında idim. Annem toplam 11 yil çekti. Son zamanları bizimle kaldi hep. 9 çocuğu vardı 5 tane kız. Ne alaka bize gelmişti.
Ben bakmam benim kayinvalide babannemden beter. Zaten 2 kizi var. Onlar baksın. Bakamazlarsa bakıcı tutar yollarım ama ben öyle altını falan almam yani o kadar da değil. Bana iyi davransa bakardım ama dürüst olayım. Ama o çenesi hiç durmuyor.