en çok rep verdiğim başlık bu oldu herhalde =)) Ben de bir tek ben mi bunları yaşıyorum acaba diyordum =)
29 yaşındayım ama 18 zannederler hep. tabi okula giderken makyaj topuklu ayakkabı giyince pek 18 diyemiyorlar =)
Geçenlerde eve sağlık ocağından geldiler. benim de üzerimde pijamalarım vardı. Annenizi çağırın hamileymiş galiba sağlık ocağından geldik dediler kaydirigubbakcemile3 Buyrun hamile olan benim, bu ev de benim evim deyince hepsinin ağzı açık kaldı. Aradan birkaç gün geçti sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim süslü püslü, bu sefer de beni tanıyamadılar o siz miydiniz dediler =)))
benim abir arkadaşımda küçük gösteriyor boyuda bayağı kısa..
birgün arkadaşım,erkek arkadaşı ve kızın bir arkadaşı yemeğe gitmişler.yemeklerini yemişler ama arkadaşım bitirmemiş..saçlarına böyle önüne gelmiş..garson ''hadi bakalım ufaklık yemeğini bitir..arkandan ağlar' demş.düşünün durumu..arkadaşım makyajlı yüzünü asmış sert bir ifadeyle dönüp bakmış..bozulma sırası garsona geçmiş tabi..özür falan dilemiş...ama her ikisi içinde fena bir durum olmuş..
hehe komik bişi anlatcamDD
benim halamın kızı var aysel ablam yaşı 33 olmasına rağmen 24 den farksız bi görünüme sahip
o birde arkadaşı havva ablam gece yarısı bara gitmişler...havada soğuk olduğu için aysel ablam bere takmış..tam kapıdan giricekken güvenlik aysel ablama çocukları almıyoruz demişDkaydirigubbakcemile3..tabi şok olmuş ablam...havva ablama da kızınız mı yanınızdaki onla giremessiniz yaşına uygun diyince onlarda ne diyosun ayolll...arkadaşız biz diyip kimlik göstermişler heheheheh
kucuk gosterdıgımı soylerler genelde
yasım su an 27 ama 20 cıvarı gosterdıgımı soylerler
evlı oldugumu hatta bır cocugum oldugunu soyledıgımde once ınanmaz sonra kucuk evlendıgımı dusunurler
hosuma gıdıyor tabıı kı
esımın halası evlendıkten sonra bır dıkkatle benı ınceledıkten sonra esıme "tabıı vermezler sana kızı daha cok kucuk, 18 varmı" dıye sormustu
cok hosuma gıtmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?