Yaşından küçük gösterenler

esımın ailesi benı ıstemeye geldıklerınde k.validem '' ayy bu kızın yası 19 cocuk bu nası ugrascan sen bunla demıs esıme .. halbukısı 24 yasınsaydım :)
sımdı 26sındayım ama hala yasımı kucuk bulurlar..
bi arkadas mınyonlukla demıs ama alaksı yok benım boyum 1.83 ,suan 73 kılodayım
ne guzeeel nısanlıyken 62 kıloydum boshayallersmile

otuzuma kadar yani 2-3 sene öncesine kadar benimde hep küçük gösterdiğimi söylerlerdi
öyle ki 3. çocuğuma hamileyim hastanedeyim ultrasona girecem orda bayanlarla sohbet ediyoruz ben hamileyim onun için geldim deyince kimse inanmadı biz seni genç kız sandık dedilerkaydirigubbakcemile3buna benzer durumlarla çok karşılaştım
ama şu son 3 senede pek duymuyorum artık küçük cadım beni çok yaşlandırdı aklinialirimsmilee tabi yaşda gidiyor haliyle insan değişiyorboshayallersmile

28 yaşındayım bende, kimse inanmıyor, en fazla 21 diyorlar, üstelik öyle minyon falan da değilim, uzunumda... Geçen otobüse bindiğimde şöför amca kızım dur basma kartını öğrenci butonuna basmadım dedi, yok amca ben öğrenci değilim dedim, tamam kimliğin yoksada sen öğrenci ver zaten belli dedi. Ayyyy allahım yarabbim üniversiteyi bile bitireli yıllar oldu yaaaa, küçük göstermek avantaj diyorlar,bence 40 lı yaşlarda avantaja dönüşebilir, şimdi anca sinir ediyor bu tavırlar beni, birde sevimli ve esprili isen ciddiye almıyor seni:1: kimse ilahiiii çocuk diyor :umursamaz:

bende yasi kücük gösterenlerdenim
22 yasindayim ama gören 16,17 diyor bazen gicik oluyorum :umursamaz:

öyle oluncada cikma teklifi kücük bebelerden geliyor ne yazikki :ecrin_bebek:

bende yaşımdan küçük gösteriyorm 20 yaşındayım nerdeyse ünv bitircem ama liseli zannediyolarsempatiksalakcinni
geçen bi arkadaşımla bi yerde oturuyorz o da benden bile küçük gösteriyo bizim ikimizi görünce garson geldi 'arkadaşlar 18 yaşından büyük müsünz küçükseniz içeri alamayacağız'dedinaniknanik
bazen gülüp geçiyorm bazen bozuluyorm ama:kızgın:

dün bankadan geldiler kredi kartı vrmek için hani dolaşıyorlar ya...
böyle suratında bir ifade kart kullanıyor musunuz dedi.
bende evet 3 tane var dedim.
inanamadı adam.
bizde 21 yaş sınırı varda o yüzden sordum dedi.
bende oo ben sınırı çoktan geçmişim yaş 28 dedim..
.

Benim de yaşım 26 ama 17-18 gibi göründüğümü söylüyorlar.
Evimize yeni taşındığımızda beni balkonda gören komşular ev sahibimize, sizin yeni kiracının genç kızı mı var demişler. O da hayır o kiracının kendisi demiş.
Sonra bir keresinde de eşimin 16-17 yaşlarındaki öğrencileri eşime, hocam eşiniz çok sevimli kaç yaşında diye sormuşlar.
Benim hoşuma gidiyor. Avantaj bence.

hatta izmitte bi alısverıs merkesınde ramazandan önce bişiler yemek için gitmiştik arkadasımla sonra eslerımız terastaki masalara oturdu bizde pizza almak için içeri girdik neyse pizzalarımız olsun dıye beklesirken ordakı adam ne desın bize ; '' piizalarınız daha olmadı siz gidin birazcık daha capkınlık yapın gelın!!! '' biz orda ne oldugumuzu bilemedik.. dedımkı ''ne dıyosun senyaaa bızz evlıyızz evliiiii!! '' adam şooookkk olduuuu..
tabii bizde sınırrrrr oldukk...
arkadasımın bide bebısı var yaniii.. (tabı bebıs eslerımızın yanındaydı)
okadarmı kucuk gosterıyoruzzz yaaa diyee kendı kendımıze inanamadık..

28 im bende tazecik hemde..ama genel olarak benim için sölenen 23 tür..çoğu yerde yaşımdan küçük delikanlılar bakar ki bu da sinir bir durumdur...ama genel olarak avantajlıı:))

24 yaşındayım ama her gören 18 diyor akannehir
Acayip sinir bozucu bazen...
Çoğu zaman avantajlı tabii...
Boyla alakası olduğunu da zannetmiyorum tamamen yüz tipiyle alakalı a.s
En son benden 4 yaş küçük kardeşime ablan diye hitap etmişlerdi.
:roflol:
Var bir tuhaflık da neyse... a.s

ortaokuldayken falan annemlere liseye mi gidiyor derlerdi yaşımdan büyük gösterdiğimi söylerlerdi.

şimdi üniversite son sınıftayım. 23 yaşındayım ama 18-19 yaşında zanneden de çıkıyor. minyonluktan ziyade yüzün yapısı ve ifade ile ortaya çıkan bir şey galiba bu.

19 yaşındayım 14-15 sanıyorlar sevmiyorum ilerde avantaj olurmu bilmem ama bu yaşta duymak hiç hoş değilalsanaalsanasmile

ahh ahh 29 yaşımdayım ,17-18 zannediyorlar hatta bazı şuursuzlar 15 falan bile diyor:mymeka: o kadar sinir oluyorum ki anlatamam...kazık kadar insan olduk çocuk muamelesi yapıyorlar,özellikle dükkanlarda falan çok başıma geliyor bu....kıyafet bakıyorum mesela ,bu senin yaşına daha uygun ,yaşın küçük senin falan diyorlar ya illet oluyorum 30a geldim nerdeyse 28im ya da işte 29 um diyorum "neeeeeee" diyip gözleri fal taşı gibi açılıyor milletin...eskiden gülerdim geçiştirirdim herkes öyle diyor falan diyip ama artık sinirlenmeye başlıyorum....

hatta bir keresinde postanede bir kadınla kavga etmiştim bi sebepten dolayı,kadın arızalı bişeydi sonra dönüp bana annen yaşındayım dedi,kadın taş çatlasa 38 falandı....:bbo:

nişanlımla aynı yaştayız...oturdukları yerde apartmanın altında kuru temizlemeci var babası falan tanıyor...bir gün karşılaşmışlar hayırlı olsun e...i nişanlamışsınız demiş adam,o kız çok küçük demiş bideakannehir babasıda hee ilkokulu yeni bitirdi demiş:1:

ben de krem alırken 20 li yaşlar için olanalrdan veriyorlar. 30 yaş ve üstü diyorum (yaşım 31) kalıyorlar öyle. :)) bana da en fazla 23-24 derler. buna çok üzülürdüm eskiden, şimdi umrumda diil. :)) tanışmadığımız öğrencilerim de beni önce öğrenci sanır, sonra öğrenince şoke olurlar öğretmen olduğumu. :))

en çok rep verdiğim başlık bu oldu herhalde =)) Ben de bir tek ben mi bunları yaşıyorum acaba diyordum =)
29 yaşındayım ama 18 zannederler hep. tabi okula giderken makyaj topuklu ayakkabı giyince pek 18 diyemiyorlar =)
Geçenlerde eve sağlık ocağından geldiler. benim de üzerimde pijamalarım vardı. Annenizi çağırın hamileymiş galiba sağlık ocağından geldik dediler kaydirigubbakcemile3 Buyrun hamile olan benim, bu ev de benim evim deyince hepsinin ağzı açık kaldı. Aradan birkaç gün geçti sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim süslü püslü, bu sefer de beni tanıyamadılar o siz miydiniz dediler =)))

en çok rep verdiğim başlık bu oldu herhalde =)) Ben de bir tek ben mi bunları yaşıyorum acaba diyordum =)
29 yaşındayım ama 18 zannederler hep. tabi okula giderken makyaj topuklu ayakkabı giyince pek 18 diyemiyorlar =)
Geçenlerde eve sağlık ocağından geldiler. benim de üzerimde pijamalarım vardı. Annenizi çağırın hamileymiş galiba sağlık ocağından geldik dediler kaydirigubbakcemile3 Buyrun hamile olan benim, bu ev de benim evim deyince hepsinin ağzı açık kaldı. Aradan birkaç gün geçti sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim süslü püslü, bu sefer de beni tanıyamadılar o siz miydiniz dediler =)))

hahahakaydirigubbakcemile3

buna benzer şeyler banada oluyor kapıya bişey için gelenler oluyo mesela anneniz evdemi diyolar,kazık kadar insanım banada söyleyebilirsin dimialsanaalsanasmile

sen yine giyinince makyajla falan kurtarıyormuşsun durumu bende o da olmuyoo:1no2:
makyajlıda aynı makyajsızda....

geçenlerde yine ayakkabı alıcaktım,gayet böyle yaşıma göre olanlara bakıyorum falan kız başka ayakkabılar göstermeye başladı daha böyle çocuksu,bunlar daha yaşınıza uygun ,yaşınızda öyle çok yok falan dedi...30 olucam nerdeyse dedim.."neeeee :1shok:" yaptı aynen böyle....ya dedim böyle sert sert öyle dış görünüşe bakmayınalsanaalsanasmile

ilkokulda 5. sınıftaydım ve veliler falan beni 1. sınıfta sanıyorlardı.

geçenlerde de yeni mezun oldum dedim.lise mi dediler:1shok:

yok artık üniversite dedim

bi de bunu diyen çocuk liseliydi. aklınca bana asılacaktı ama düş kırıklığına uğradı:jeyyar:

benim abir arkadaşımda küçük gösteriyor boyuda bayağı kısa..
birgün arkadaşım,erkek arkadaşı ve kızın bir arkadaşı yemeğe gitmişler.yemeklerini yemişler ama arkadaşım bitirmemiş..saçlarına böyle önüne gelmiş..garson ''hadi bakalım ufaklık yemeğini bitir..arkandan ağlar' demş.düşünün durumu..arkadaşım makyajlı yüzünü asmış sert bir ifadeyle dönüp bakmış..bozulma sırası garsona geçmiş tabi..özür falan dilemiş...ama her ikisi içinde fena bir durum olmuş..

hehe komik bişi anlatcam:DDD
benim halamın kızı var aysel ablam yaşı 33 olmasına rağmen 24 den farksız bi görünüme sahip
o birde arkadaşı havva ablam gece yarısı bara gitmişler...havada soğuk olduğu için aysel ablam bere takmış..tam kapıdan giricekken güvenlik aysel ablama çocukları almıyoruz demiş:DDkaydirigubbakcemile3..tabi şok olmuş ablam...havva ablama da kızınız mı yanınızdaki onla giremessiniz yaşına uygun diyince onlarda ne diyosun ayolll...arkadaşız biz diyip kimlik göstermişler heheheheh

ay bunlar çok fena olmuşş
sinir bozucuu

kucuk gosterdıgımı soylerler genelde
yasım su an 27 ama 20 cıvarı gosterdıgımı soylerler
evlı oldugumu hatta bır cocugum oldugunu soyledıgımde once ınanmaz sonra kucuk evlendıgımı dusunurler
hosuma gıdıyor tabıı kı
esımın halası evlendıkten sonra bır dıkkatle benı ınceledıkten sonra esıme "tabıı vermezler sana kızı daha cok kucuk, 18 varmı" dıye sormustu
cok hosuma gıtmıstı

inş benim de ilerde hoşuma gider böyle boshayallersmile

Back