Yaşından küçük gösterenler

23 yaşındayım
Herkes küçük gösterdiğimi söylüyo 18-19 gibi
Bide cıvıl cıvıl, sürekli konuşurum hareketliyim bunun da etkisi var yüzümün yanında :)
Arada moralim bozulmuyo değil hani
Anneyim bide
Bunu duyunca daha da şaşıyolar :)

uff bende 18 yasindayim okadar yil bekledim büyüyecegim günü büyüdüm ama almanyaya geldim 18 yasimi hevesle beklerken simdi deliriyorum maloum almanyad sisman herkes dev gibi ob urlar bende 13 14 belkide daha kücük gösteriyom bide bebek gibi yüzüm yani cocuk yüzü gibi bunlan ilgili bi anim var almanyada kuzenlerle otobusale biyere gitcektik yasini sölyüysn ona göre bileti kesiyolar bende 17 demedim 13 dedim adam inandi ve bileti daha ucuza aldik:D

bebek gibi yüzüm yani cocuk yüzü gibi bunlan ilgili bi anim var almanyada kuzenlerle otobusale biyere gitcektik yasini sölyüysn ona göre bileti kesiyolar bende 17 demedim 13 dedim adam inandi ve bileti daha ucuza aldik:D

hehee bu iyimiş kaydirigubbakcemile3

bende 20yaşındayım. benim de küçük gösterdiğimi söylerler. ama ben bundan memnunum bayanssulusmile
bir keresinde kardeşimi liseye yazdırmaya götürmüştüm. müdür çıkar kızım o piercingi bu okulda bunlar yasak demişti. benim okula kaydolcağımı sanmış.kardeşimi kaydetrmek için geldiğimi söyleyince kızardı bozardı gülümsedi falan. o da fazla abarrtı tabi o kadar da minnak gözükmüyorum yaa :oklava:
ama dediğim gibi ben memnunum yaşımı göstermemekten. ilerde daha fazla avantaj olcak kızlar bizim içinn bayanssulusmile yerimseniben

hehee bu iyimiş kaydirigubbakcemile3

ama dediğim gibi ben memnunum yaşımı göstermemekten. ilerde daha fazla avantaj olcak kızlar bizim içinn bayanssulusmile yerimseniben

ilerde evet avantaj olurda simdi icin degil yani okadar yil yasimizi büyük göstermeye calistik 15 deil 18 dedik simdi büyüdk ama tip kücük kaldi yaaaa

32 yaşıma girmek üzereyim,
ama 22-23 sanıyorlar hep ...
e dolayısıyla artık hoşuma gidiyor,
eskiden kızdığım şeye artık sevinebiliyorum zemuszemus

keşke ben de küçük göstersem on yaş büyük duruyorum.liseye giden yiğenimi kızım sanıyorlar senağlama senağlama

bende 24 yaşındayım ama,görenler okul bitti mi,kaça gidiyosun falan diyolar..lise yani..ben hiç şikayetçi değilim bu durumdan..minyon tipli olmak çok güzel...

26 yaşındayım ama beni 20 21 gibi sanırlar
bakalım doğumdan sonra kilolar gelince yüzüm gözüm şiştiğinde nasıl göstereceğimdelikafadulden

27 yaşındayım geçen oğluma bez almaya bakkala gittim numarasını söyledim bakkal iyi bakta yalnış alma ablan kızmasın dedi:P
ayy..şok şirin.....:roflol::roflol:
32 yaşıma girmek üzereyim,
ama 22-23 sanıyorlar hep ...
e dolayısıyla artık hoşuma gidiyor,
eskiden kızdığım şeye artık sevinebiliyorum zemuszemus

çok doğru...eskiden kızdığımız şey..artık hoşumuza gidiyor.....aklinialirimsmile

bence bu kadınlar kızlar yani dişiler için iyi bir özellik.
herkes genc kalmak istiyor
bence elimizde ki fırsatı değerlendirmek gerek
ben 17 yasındayım vekucuk gosteriyorum. benim yasıtım kızlar masallah hepsi dana gibi (genelleme yaptım)
önceleeri kafaya takar. 1 kilo makyaj yapardım.kadınsı giyinmekde cabası.
simdilerde kendime guvenim tam makyaj bile yapmıyorum(hafif biraz) kendi doğal guzelliğime inanıyorum.böyle daha iyi olduğumu dusunuyorum.ve en azından rahatım oh bir 25-30 olunca gostericem yas 20-23 taş gibi olcam falan filan

evet benide küçük zannediolar ama ben kendimi kart görüorum:gitme:22 yim diorum ne 19 falan gösteriosun diolar şaşırtıcıohaoldumsmilehele bi defasında bana bi uzak akrabamız ablan evlendi mi canım die sormuştu nasıl yani dedim senin ablan var ya dedi bende o benim teyzecim kardeşim kardeşimle karıştırdınız heralde dedimdelikafaduldenbi defasında da babamın arkadaşı anneme bu liseye giden kızın dimiküçük olan dedi annemde hayır bu büyük kızım dei adamm aa ben o zannettim karıştırdım ikisini dedi yuhh ya bak bakalım o kadarda değil artık abarttı oda yani:1:

28 yaşındayım ve beni de hep 18-19 yaşında sanırlar... hatta eşimin beni ilk kez gören bir bayan iş arkadaşı "ooo çıtır hanımı almışsın" demiş de eşim de o senden 5 yaş büyük deyince kız baya sinir olmuş... ( kendisi yaşından oldukça büyük gösteriyor ve bunun farkında)
eee ne demişler bodur tavuk her zaman piliç kalır...:))))
minyon olmak iyi bişey.....:))))kaydirigubbakcemile2

Bende nerdeyse 22 olcam ama hiç göstermiyorum 17 - 18 gibisin diyorlar. Bi de okulda falan 18 - 19 olanlar 22 - 23 gibi gösteriyo ben tam tersi. Umarım 40 lı yaşlarda bu avantaja dönüşür:a015:

Bende bir-iki ay önce bi iç çamaşırcıya gitmiştim.Sütyen bakıyodum,istediğim beden yoktu, kadın olur sana falan dedi.Yok dedim bana büyüğü lazım , zaten hamileyim, daha da büyücekler.Küçük istemiyorum dedim. Kadın şok olmuş bi halde " Aaaaa ben seni çocuk zannettim valla,karnına hiç dikkat etmemişim" dedi . kaydirigubbakcemile3 Yok ben çocuk değilim ,büyüğüm dedim. :roflol: Küçük göstermek güzel ya, seviyorum ben.

Ailedeki en ufak tefek olan benim.. O yüzden ister istemez aile içinde küçük duruyorum..:ecrin_bebek:
Ama dışarıda pek küçük göründüğümü sanmıyorum...
Giyimim,tavırlarım yaşıma uygun..
Böyle olmasını seviyorum..bayanssulusmile

Son düzenleme:
valla 19 yasındayım kardesim benden 3 yas kücük onu benden büyük sanıyorlar.. yasım zaten ufak daha ufak gösteriyor olmak hosuma gitmiyor.

20 yaşımdayım amaa nerdeee 15 gibiyim :umursamaz: sinir olmaya başlıyorum artık bazıları hadsiz konuşuyor :(

illa minyon olmak gerekmiyor, benim boy 172 ama benden 3 yaş küçük kardeşimi hep abim zannediyorlar kaydirigubbakcemile3
o büyük gösteriyor, ben de küçük gösteriyorum, benden 4-5 yaş büyük sanıyorlar

Back