• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşından küçük gösterenler

küçük gösteriyorum ben de.
21 yaşındayım liseye mi gidiyosun diyorlar.akannehir
lisedeyken de dershanedeki kantinci teyze ortaokul musun diye sormuştu.ohaoldumsmile
sırf bu yüzden mağazada olsun başka bir yerde olsun bir şey satın alırken kaale alınmadığımı hissediyorum.
ama 30uma geldiğimde şu anki yaşımda göstereceksem sorun yok benim için.:delphin:zemuszemus

banada unuversıteye gıderken hangı lıseye gıdıyorsun dıyorlardı..
sımdı yaşım 33 ve halen yasım kuçuk gorunuyor...
25-26 dıyorlar..
hatta bılmeyenler 3,5 yasındakı oglum ıcın bazen kardesınız dıye söz edıyorlar..
bazen banka kuyrulklarında yaşlı amcalar çocuk muamelesı yapıyorlar...
sıra vermedıgım ıçın kızıyorlar...
sımdı bıle lıse ogrencısı muamelesı goruyorum bazen..o zaman çok zor durumda kalıyorum..otobuslerde benden 5-6 yas bıuyukler benden yer bekler gıbı bakıyorlar..halbukı ıçınden ben sızden bırkaç yaş kuçüğüm yapmayın dıyorum..dışarı bakıyorum..emınım çok kızıyorlar..
zorluklarıda var guzellıklerıde...
ırsı oluyor..benım baba tarafım yaşını hiç gostermıyor...

7-8 yıl önce bir kadına teyze dedim..Lise ve üniversite çağında 2 çocuk annesi gibi duruyordu...benden 3 yaş küçükmüş halbuki....akannehir O da beni baya küçük sanmış...kaydirigubbakcemile

En çok sevdiğim laflardan birisi, duymaktan çok zevk alıyorum opuyorumnanaktan bende 34 yaşındayım en fazla 28 gösterdiğimi söylerler yerimseniben

7-8 yıl önce bir kadına teyze dedim..Lise ve üniversite çağında 2 çocuk annesi gibi duruyordu...benden 3 yaş küçükmüş halbuki....akannehir O da beni baya küçük sanmış...kaydirigubbakcemile

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Evet bu konuda şanslıyım,
32 yaşında olmama rağmen, 24-25 gösterdiğimi söylüyorlar,:dance:
Eee bende şikayetçi değilim tabii sengözlerimebaksanab

bende 28 yaşındayım ama liseden yeni mezun oldum falan sanıyorlar..ben bu duruma gıcık oluyorum...

evlendikten sonra eşimin ailesinin bir tanıdığına yemeğe gittik..ev sahibinin kayınvaldesi bu çocuk kim demişti..kadını yolasım gelmişti düşünün durumumu...alsanaalsanasmileohaoldumsmile

2-3-5 yaş küçük göstermek neyse de 28 yaşındayken istanbula gitmiştim,arkadaşımın annesi 14 yaşında olduğumu düşünmüş kaydirigubbakcemile3

benim abir arkadaşımda küçük gösteriyor boyuda bayağı kısa..
birgün arkadaşım,erkek arkadaşı ve kızın bir arkadaşı yemeğe gitmişler.yemeklerini yemişler ama arkadaşım bitirmemiş..saçlarına böyle önüne gelmiş..garson ''hadi bakalım ufaklık yemeğini bitir..arkandan ağlar' demş.düşünün durumu..arkadaşım makyajlı yüzünü asmış sert bir ifadeyle dönüp bakmış..bozulma sırası garsona geçmiş tabi..özür falan dilemiş...ama her ikisi içinde fena bir durum olmuş..

ben oldukça uzun boylu olduğum halde küçük sanıyorlar,kısa boylu olsam ne derlerdi yaşım için bilmem :))

bodur tavuk her dem piliç gösterir diye bi laf var =))
parmağımda yüzük gören her mağazadaki kızlar aaaa evlimisin yaşın kaçki senin 27 hadi canım hiç göstermiyosun en fazla 20.21 hoşuma gitmiyo değil

bikeresinde ben 23 ablamın görümcesi 17yken
biri yaşımızı tahmin ediyo bana 16.17 ablamın görümcesine 24.25 demişti kız ne kötü olmuştu ozaman sevinememiştim =)
evlendim 3.5 sene oldu hala çocuk diyolar kadın gibi giyin usturuplu giyin diyenlere kıl oluyorum
şimdi hamileyim kimse aaa evlimsin yaşın kaç die sormuo =((
4aydır 28im ne kadar göstermesekte neticede 28im =((

çoğu manken bizden küçük şok oluyorum yaşlarını duyduğumda
mesela sarı bi şarkıcı var nedi adı lerzan mutlu 26yaşındaymış akannehirakannehir
enaz bakımlı 40 yaşındaki teyzelere benziyo

hehe komik bişi anlatcam:DDD
benim halamın kızı var aysel ablam yaşı 33 olmasına rağmen 24 den farksız bi görünüme sahip
o birde arkadaşı havva ablam gece yarısı bara gitmişler...havada soğuk olduğu için aysel ablam bere takmış..tam kapıdan giricekken güvenlik aysel ablama çocukları almıyoruz demiş:DDkaydirigubbakcemile3..tabi şok olmuş ablam...havva ablama da kızınız mı yanınızdaki onla giremessiniz yaşına uygun diyince onlarda ne diyosun ayolll...arkadaşız biz diyip kimlik göstermişler heheheheh

çoğu manken bizden küçük şok oluyorum yaşlarını duyduğumda
mesela sarı bi şarkıcı var nedi adı lerzan mutlu 26yaşındaymış akannehirakannehir
enaz bakımlı 40 yaşındaki teyzelere benziyo

Onlar hiç bir zaman gerçek yaşlarını söylemiyorlar ki..Küçültüyorlar hep..Lerzan Mutlu da küçültmüş..

Seren Serengil 71 doğumlu ama 77 liyim diyor artık kaydirigubbakcemile3

bence larzen 20 li yaşları çokkkktannnnn geçmiştir
nefretimsin larzen mutlu

yaşım 37
10 yaş belki de daha fazla genç gösteriyorum
eskiden kızardım,büyük görünmek isterdim yaş ilerledikçe avantaj oluyor
11 yaşında kızım bile arkadaşım gibi görünüyorsun anne diyor:)

.

ben memnunum, bu özelligimi annemden aldim, annem 49 yasinda ama 40 yasinda gibi görünüyor

ben 26 yasindayim beni 19/20 diyorlar hep

biraz kilo var bende, zayif olsam demekki hepten cocuk diyecekler
kaydirigubbakcemile3

26 yaşındayım 19 20 gibi duruyorm

arkadaslar bence kılo ınsanı yaslı gosterıyo acaba sızde zayıf mısız ondan mı özendim valla:))

kucuk gosterdıgımı soylerler genelde
yasım su an 27 ama 20 cıvarı gosterdıgımı soylerler
evlı oldugumu hatta bır cocugum oldugunu soyledıgımde once ınanmaz sonra kucuk evlendıgımı dusunurler
hosuma gıdıyor tabıı kı
esımın halası evlendıkten sonra bır dıkkatle benı ınceledıkten sonra esıme "tabıı vermezler sana kızı daha cok kucuk, 18 varmı" dıye sormustu
cok hosuma gıtmıstı

Back