• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşından küçük gösterenler

bende yaşımdan küçük gösteriyorum
yine bu yaşlarda 3 tane de çocuk olduktan sonra az biraz yaşıma uygun oldum eskiden daha beterdi...

bende yaşını göstermeyenlerdim,30 yaşındayım ama en fazla 24 diyorlar.kaydirigubbakcemile2

ben de öyle.yaşım küçükken,20'li yaşlardayken takardım,niye ben küçük gösteriyorum diye, ama şimdi çok hoşuma gidiyor böyle olması.

Ben de göstermiyorum yaşımı, bu durumdan çok da memnunum aslında ama bazen can sıkıcı olduğu durumlar da oluyor..Yüksek mühendisim diyorum bu genç yaşta aferim meslek sahibisin falan diyorlar, halbuki geç bile kaldım 27yim :)) Össye hazırlanıyorum falan zannediyorlar, yaşımı söyleyince şok etkisi yaratıyor insanlarda :)) Önemli olan her yaşı yaşımıza göre yaşayalım, ben hayatı geriden takip ediyorum malesef ,herşeye geç kalıyorum :((

Bugün itibariyle hiç memnun değilim durumumdan :(
Pantolon bakmak bir işkence,bana uygunu yok yok yok !mafoldumben

Bana da 16-17 diyorlar.Hic unutmam bir gün 15 yaslarında bir anketör durdurdu soru felan sordu cevapladım.Adımı sordu,yasımı sordu söyledim yazdı.Sonraa bir neeeee deyisi vardı ki sormayın.

Ne oldu dedim? Sen mi ciddimisin dedi.Asagıdan yukarı söyle bir baktı hic göstermiyorsun dedi.Cok gülmüstüm arada kötü yanları olsa da kücük görünmekten mutluyum.:lepi:

Bana da 16-17 diyorlar.Hic unutmam bir gün 15 yaslarında bir anketör durdurdu soru felan sordu cevapladım.Adımı sordu,yasımı sordu söyledim yazdı.Sonraa bir neeeee deyisi vardı ki sormayın.

Ne oldu dedim? Sen mi ciddimisin dedi.Asagıdan yukarı söyle bir baktı hic göstermiyorsun dedi.Cok gülmüstüm arada kötü yanları olsa da kücük görünmekten mutluyum.:lepi:

Aynı şey benim de başıma gelmişti.o zamanlar 17-18 yaşlarındaydım.kadıköy halk eğitim merkezinin önünde, anketör durdurdu, sizinle anket yapabilir miyiz diye?ben de tabiki neden olmasın, oturduk orada bir yere,bana sorular sordu, sonra kaç yaşındasın dedi? 17- ya da 18 diye cevap verdim. anketör çok şaşırdı tabi.biz bu anketi 13-15 yaş aralığına uyguluyoruz dedi. güleyim mi, ağlayım mı bilemedim?
bir mağazaya gittiğim zaman kızım bana "anne" diyor.tezgahtarlar "anne mi" siz "annesi mi oluyorsunuz"bu olay çok başıma geliyor.ama artık hiç üzülmüyorum,çok hoşuma gidiyor...görücüler bile oluyor, zaman zaman.:utangac:
eşim bu durumdan çok rahatsız oluyor tabi...zemuszemus

23 yaşındayım hala liseye mi gidiyosn diyenler oluyoo :))) ya da üniv.yeni başladım sanıyolar :)

Ben de küçük gösteriyorum heralde 2 yıl önce 21 yaşımda öğretmenliğe yeni başladığımda okula bir veli geldi md yardımcılarının odasındaydım kızım sen hangi sınıfta okuyon dedi bana ohaoldumsmile yine aynı yıl son ders sınıftan çıktım hizmetliye arkam dönüktü bağırıyo bana kızım boşaldı mı o sınıf diye bi döndüm arkamı pardon hoca hanım öğrenci sandım ben dedi:bbo: O zaman çok sinir olmuştum yeni öğretmen olmuşum ama hala çocuk muamelesi görüyorum gibi. Ama şimdi alıştım yine de hoşuma gitmez. İlerleyen zamanlarda hoşuma gider belki bayanssulusmile

siz bir 10 yıl sonra keyfini yaşayın bakalım şikayet edecekmisiniz ??? valla benim hiiiç ama hiç şikayetim yok...34 yaşındayım 23-24 ten yukarı tahmin eden olmadı...yaşımı söylediğimde insanların yüzlerindeki o garip ifadeyi şaşkınlığı görmeyi çok seviyorum :)))

ben.. 21 yasındayım ama gören 18 falan sanıyor...
kız kardesim benden 6 yas küçük ama bazen bizi aynı yasta sanıyorlar..:D
kardesimi liseye kayıta gittigimde müdür kim kayıt olacak dedi bende o dedim ben zaten üniv 2de okuyordum :D müdür de e veliniz yok mu yanınzda dedi ben de ben velisiyim dedim. adam kızım dalgamı geciyon sen dedi 18yasından büyük olman gerkiyo dedi tamam bende 20 yasındayım dedim adam baktı kaldı :D minyon olusumuzdan kaynaklanıyo galiba sahsen bn 1,66 ve 50 kiloyum yüzümde küçük :D pek rahatsız olmuyorum:D

Üniversiteden mezun olduğum sene bi ortamda teyzenin biri kızm hangi liseye gidiyosn demşti sinir olmştm nedense çk sevmiyorm küçk göstermeyi 23 yaşndaym ondan sanrm 30 umdan sonr başlarm yaşımı küçültmeye..lülülülülülü

23 yaşındayım 16-17 falan diyolar....
memnunum halimden yahuuu sefgilim beni sefiyooo ya gerisi boş

Benden 3 yaş küçük olan kuzenimi ablam sanıyorlar.Ben küçük oda büyük gösterince bu durumla karşılaşabiliyoruz tabi

eskden çok büyük gösterıyosun derlerdi,çok üzülürdüm,şimdi 31 oldum,25-26 diyorlar,bende havaya giriyorum

ben de 23 yaşındayım üniversite son sınıftayım ama lisede olduğumu sananlar oluyor :))
boyum 159 kilom 55 :))
iyi ya erkenden yaşlanmayacaz :))

Back