Yaşından küçük gösterenler

25 yaşındayım:)) 16 17 sanıyorlar hep :))

evli olduğumu gören şaşırıyor :) balayında kaleyi gezecektik bilet gişesindeki görevli lise öğrencileride ücretsiz girebiliyor dediii :1shok: bende hayır ben büyüküm para vericez dediim:) kompleks yaptım eşim de aşkım bedavaya alıyolardır ne güzel demez mi:))))
evliyim deyince herkes daha çok küçüksün erken evlenmişin diyolar :) yaşımı söyleyince şok

25 yaşındayım:)) 16 17 sanıyorlar hep :))

evli olduğumu gören şaşırıyor :) balayında kaleyi gezecektik bilet gişesindeki görevli lise öğrencileride ücretsiz girebiliyor dediii :1shok: bende hayır ben büyüküm para vericez dediim:) kompleks yaptım eşim de aşkım bedavaya alıyolardır ne güzel demez mi:))))
evliyim deyince herkes daha çok küçüksün erken evlenmişin diyolar :) yaşımı söyleyince şok
sırnaşık şey

bende 18im bi kaç aya tam 19 olcam ama beni de 15-16 zannetmiyolar mı deliriyorum
üni. 1. sınıftayım ama üni.ye gittiğimi öğrenenler şaşırmadan edemiyolar. hatta okuldaki oğlanlar bana bakınca utanıyorum başımı eğiyorum artık küçük gösteriyorum diye mi bakıyolar diye :dilcikar:

annem yok güzel kızsın ondan bakıyolar diyo da avutuyo mu bilmiyorum

ama sevgili olmak için teklifler gelmedi de değill :teytey:

Şimdi formamı giyip lisenin kapısından içeri girsem kimse hop nereye demez :roflol:
KPSS için dershaneye kayıt olmaya gittiğimde, üniversiteye hazırlık sandılar kaydirigubbakcemile3
Ailece küçük gösteririz, ablam öğretmenlik görüşmesi için beklerken kendisini öğrenci sanmışlar kaydirigubbakcemile3
Örnekleri çoğaltmak mümkün ama sözün özü güzel şeydir küçük göstermek...
Kesinlikle büyük bir avantaj, belki 17-18 yaşlarında kafaya takılır ama sonra ömür boyu avantajı yaşanır.

yaşından büyük göstern biri olarak
12 yaşında 15 gösteriyor 15 de 20 gösteriyodum:delphin: 27 yaşına geldim de kimse birşey demiyor :Saruboceq::Saruboceq:
yazdıklarınızı çatlayarak okudum :umursamaz:sizi sabote ediciiimmmmmm :tomato::tomato:

bide ben varım 24 yaşındayım öğretmenim, çoğu zaman lise bittimi diyorlar gelde delirme tersleyesim geliyor vallahi çok sinir bozucu çoğu zaman 18 den küçük gösterdiğimi söylüyorlar istemezdim ben aslında yaşında göstermek en iyisi ... :umursamaz:

Allah'ım bende minik gösterenlerdenim çok şükür kaydirigubbakcemile3
bazen güzel oluyorda bazen gıcık oluyorum
:umursamaz:

Uzun boyuma rağmen yaşımdan küçük gösteriyormuşum..Hoş tabi..Hadi yaaa kelimesini duyup şaşkınlık ve hayranlık dolu bakışlara maruz kalmak...hihoyyyt

ben de 30 yaşındayım ama 22-23 gösterdiğimi söylerler genelde.Yaş ilerledikçe ne kadar büyük bir lütuf olduğunu anlıyorum

Bende göstermem yaşımı 46 yaşındayım gören hiç inanmıyor minyon tipli olunca avantaj aslında..
Birde kızımla birlikte görenler hiç inanmıyor abla kardeş gibi duruyoruz ..
Eeee hoşuma gidiyor ama buda zemuszemus

evet ben sizi gördüm anne kız değilde kardeş gibisiniz maşaallah:)

ben de küçük gösteriyorum beni gören bir çok kadın oğluna istiyor beni
teyze evliyim 4 yaşında da oğlum var diyince inanmıyolar da
yaşım küçük diye evlenmek istemiyorum o yüzden yalan söylüyorum zannediyolar :)))

Bende göstermem yaşımı 46 yaşındayım gören hiç inanmıyor minyon tipli olunca avantaj aslında..
Birde kızımla birlikte görenler hiç inanmıyor abla kardeş gibi duruyoruz ..
Eeee hoşuma gidiyor ama buda zemuszemus

bunu birde kızına sormak lazım o zaman ablacımsırnaşık şey
sana iltifat kızına annesi için güzel bi iltifat kendi için sinir harbi durumudur heralde şakkıdı

evet ben sizi gördüm anne kız değilde kardeş gibisiniz maşaallah:)

ben de küçük gösteriyorum beni gören bir çok kadın oğluna istiyor beni
teyze evliyim 4 yaşında da oğlum var diyince inanmıyolar da
yaşım küçük diye evlenmek istemiyorum o yüzden yalan söylüyorum zannediyolar :)))

Çok teşekkürler canım benim sağol görenler öyle der zaten hatta bir keresindede babasıyla yolda giderken arkadaşları sonradan sormuşlar abinmi diye biz böyleyiz işte opuyorumnanaktan

bunu birde kızına sormak lazım o zaman ablacımsırnaşık şey
sana iltifat kızına annesi için güzel bi iltifat kendi için sinir harbi durumudur heralde şakkıdı

Yokk sinir olmuyorda ben pek havalara giriyorum o zaman geçen sene yanına gitmiştim başka yerde okuyor çünkü arkadaşıyla konuşuyordu bende ileride bekliyorum annem beklemesin gideyim demiiş beni okul arkadaşı zannetmişler tabi güzel şeyler bunlar kaydirigubbakcemile3a

ooh desene ailece gençsiniz e ruhunuz da gençse deymeyelim keyfinize o zaman sevgili ank06 kardeş:)))

benim annem de çok genç durur bana da ablan mı diye sorarlar hep
annem de daha büyük kızımda var der iyice gururlanır yani
ben de öyle olmak isterim doğrusu genç kayınvalide genç annane ne güzel:)))

Son düzenleme:
ben de küçük gösteririm ve herzaman da duyarım bunu..küçük göstermek iyidir tamam da bazen de insan sinir oluyo ciddiye almayanlar canımlı cicimli konuşanlar oluyo..hatta benden 6-7 yaş küçük bebeler bile laf atıyo
yine de yaş ilerledikçe küçük göstermek avantaj bence

bende 22 yaşındayım ama hiç göstermiyorum yaşımı 16-17 gibi gösteriyomuşum hatta 15 diyenlerde var yani bazen sinir oluyorum çünkü çok abartıyolar ilkokul çocuğu muamelesi yapan bile vardı.:kızgın:yuh dedim yani

bende varim bende bende zemuszemus ya$im 26 bilmeyenler 18-19 veriyor hihoyyyt e bende aliyorum ;)) benim çok çok ho$uma gidiyor ya$imi gostermemek, annemde gostermez ya$ini, bizi abla kiz zannederler..

27 yaşındayım geçen oğluma bez almaya bakkala gittim numarasını söyledim bakkal iyi bakta yalnış alma ablan kızmasın dedi:P

ooh desene ailece gençsiniz e ruhunuz da gençse deymeyelim keyfinize o zaman sevgili ank06 kardeş:)))

benim annem de çok genç durur bana da ablan mı diye sorarlar hep
annem de daha büyük kızımda var der iyice gururlanır yani
ben de öyle olmak isterim doğrusu genç kayınvalide genç annane ne güzel:)))

Öyleyiz canım göstermiyoruz yaşlarımızı avantaj oluyor bizim için
Bak sende öyleymişsin ne güzel .
Abla kardeş gibi duruyormuşsun hoşumuzada gidiyor ama genç olmak .
İnşallah canım darısı herkese olsun gencecik anneanne olmak

Back