• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşından küçük gösterenler

ben hem zayıfladım hemde dügünden2gün önce dudağmda uçuk çıktı uçan gelin oldum ii mi:36:

Bana Hiç Bir Şey Olmadı..:27:
Ne Zayıfladım, Ne Kilo Aldım, Ne de Uçan Gelin Oldum...:27::27::27:
Heyecanlı Bile Değildim..:27:

Ama Kürsüye Bir Çıktım, Dizlerimin Bağı Çözüldü..
İşte Ondan Sonrasını Sormayın..

Çaktırmayın :27::27::27::27::27:
(Soyadımı Unuttum):27::27::27::27::27:

kıh kıh kıh hala ergenliğe girmemiş bi fiziğim var:D:D:
bildiğin hiçbir vücut hattım yok:D ne ayak bileğim vaar, ne bel oyuntuuum, ne göğüsleriiim,ne kolumda bi girinti çıkıntı.....
düüüüüümdüz benim heryerim:D 162 cm boy 42 kilo:84: :25:

:27::27::27::27::27::27::27:
Çok Güldürdün Beni..
.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana Hiç Bir Şey Olmadı..:27:
Ne Zayıfladım, Ne Kilo Aldım, Ne de Uçan Gelin Oldum...:27::27::27:
Heyecanlı Bile Değildim..:27:

Ama Kürsüye Bir Çıktım, Dizlerimin Bağı Çözüldü..
İşte Ondan Sonrasını Sormayın..

Çaktırmayın :27::27::27::27::27:
(Soyadımı Unuttum):27::27::27::27::27:
soyadını unutman iyi olmuş:D:D:D kocişinin soyadını alırken zorlanmazsın kıh kıh kıh:89:

kıh kıh kıh hala ergenliğe girmemiş bi fiziğim var:D:D:
bildiğin hiçbir vücut hattım yok:D ne ayak bileğim vaar, ne bel oyuntuuum, ne göğüsleriiim,ne kolumda bi girinti çıkıntı.....
düüüüüümdüz benim heryerim:D 162 cm boy 42 kilo:84: :25:

fiziğin gayet güzel bence canım..henüz evlenmemiş,çocuk doğurmamış bayanlar ne kadar ince olurlarsa o kadar zarif oluyorlar..en azından benim beğenim bu şekilde..ben 1.80 im 66 kg ım..62-63 arası olmaya çalşıyorum..Olabilecekmişim gibi de gelmior ya...Umut işte :)

Son düzenleme:
soyadını unutman iyi olmuş:D:D:D kocişinin soyadını alırken zorlanmazsın kıh kıh kıh:89:

Zorluk Çektim..
Hala Kendiminkini Kullanıyorum.:27:
Kimliğimde de Bekar Yazıyor :27:

Oy Kullanırken Kendi Annemin Yerine İmza Atıyordum, Görevli Uyardı..
Ben Annemin Memleketini Yazdığı Yere Atıyorum, Görevli Eşimin Memleketinin Olduğu Yeri Gösteriyor..

Sonra ''Hanımefendi Evli Değil misiniz'' Dedi..
''Evet'' Dedim..

''Buyrun Burayı İmzalayın O Zaman'' Dedi..

:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

38 yaşında mısın almina :53::53:
ne güzel cidden genç gösteriyosun
beni de lise öğrencisi sanıyolar ama üniversitedne mezun oldum :52::52:
ben de boy fakiriyim yaa gençlikte sallamıodum hiç ama bakıyorum herkes benden uzun yaa :5::5::5:

38 yaşında mısın almina :53::53:
ne güzel cidden genç gösteriyosun
beni de lise öğrencisi sanıyolar ama üniversitedne mezun oldum :52::52:
ben de boy fakiriyim yaa gençlikte sallamıodum hiç ama bakıyorum herkes benden uzun yaa :5::5::5:

Şimdilik genç gösteriyorum ama daha sonrası nasıl olur bilemem tabi :)) Fotoğraflarım yaşlı bile gerçek halime göre :))

Canım boya hiç takılma bile...Önemli olan sağlıklı mısın odur yani...Ben arkadaşlarımı seçerken boyları kiloları hiç aklıma bile gelmez...Aynı kafada olmak ve samimi olmak yeterli...

Son düzenleme:
25 yaşındayım ama görenler 18-19 diyor. Hatta kaç defa ay sen çok küçük değil misin çalışmak için, neden okumadın laflarını da duydum :37:
Ne küçüğü 25 im üniversiteyi bitireli seneler oluyor diyorum :30: böyle kalıyorlar :27:
Hatta kardeşim 21 yaşında ablan diye hitap ediyorlar kıza, 'hayır o küçüğüm hem de benden 4 yaş küçük' diyorum gene :30: kalıyorlar :27:
Boyla genç göstermenin alakası olduğunu düşünmüyorum bu yüzden 175 im çünkü :82:
Ama küçükken 13-14 yaşlarında 18 misin derlerdi ona da sinir olurdum o ayrı mevzu :52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back