Yaşından küçük gösterenler

=) hepsini okudum aynı şeyleri yaşayanalrı görmek güsel
forumdan tanıdığım bi çok arkadaşı burda görmek beni şaşırttı :roflol:

Kısa boy,inanılmaz bir zayıflıkla birleşince..
Yirmi yaşındayım ama hala ''lise kaça geçtin?'' diye soran var.Küçükhanım diye hitap edilmeler vesaire vesaire..:oklava:
Beni çok sıkıyor ama bu durum..

ben varımm:lepi::lepi: 29 yaşındayım ama hala üniversite öğrencisi sanarlar 23 ten fazla da demediler şu ana kadar delikafadulden gerçi zayıf ve minyon olmak cidden küçük göstermede etkili aklinialirimsmile ama ben her ne kadar kendime yahu yaşımı gösteriyorum işte diye baksamda etrafın tepkileri farklı hep aynı en çok ta eczacının birinin tepkisi ne şaşmıştım ilaç alıyorum tabi öğretmenim dedim bir dakika dedi sonra sistemden herhalde tc no ile kontrol etmiş şaşkın gülerek geldi ya kusura bakmayın ben inamadım öğretmen olduğunuza hele yaşınıza hala inanamıyorum demez mi :roflol: birde ben ciddi makyaj yaparım ( makyaj bir kaç yaşta olsa bence insanı büyük gösteriyor) sıfır makyaj olsa kimseyi inandıramam yaşıma :lepi: gerçi ben bu işin genetik olduğunu düşünüyorum annem teyzem kız kardeşlerim halam dayım hatta dedem ve anneannem bile yaşını göstermez teyzem 40 yaşında evlendi benim gelinlik deniyor kadın ayy işte gencecik olunca yakışıyor geçen geldi kadın 35 yaşındaymış ama yakışmadı ne giyse demez mi koptukkk:roflol::roflol: yahu teyzem 40 yaşında benim ama inanın asla abartmıyorum 28 29 der en fazla millett ayy amma uzun yazdım ama cidden yaşından ufak göstermek deyince sülalacek bizi tek geçerimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

20 yaşını bitirdin kuaförde kadın saçımı kesiyor(saçlarımda da sarı boya var)bgün okula gitmedin mi sen ilk okullar başladı dedi dondum kaldım:)üni. dedim sen 13 14 gösteriyosun dedi orta okula gidiyosun sandım dedi(ki saçımda sarı boya var hangi okul alır öyle):::)
Gerçi herkes çok küçük gösteriyosun diyolar ama iiyi ya memnunum halimden minnoş olmaktan:)

Bana da hep küçük gösteriyorsun diyorlardı sinir olurdum
Ta ki saçımı boyayana kadar sanırım şimdi tam yaşımı gösteriyorum hatta bi kaç yaş büyük:1closedeyes:

ben de geçen yıl okul balosu için kuafore gitmiştim
ünv bitirdim
ne için dedi balo var dedm
lise mi bitti dedi :bbo:

3 hafta sonra 27 olcam kimse inanmıyo taş çatlasın 23 diye ısrar ediyolar anlamadım gitti :umursamaz:
Eskiden olgun gösteriyodum ama kilo verip saçları koyulaştırınca küçüldümmü nedir lülülülülülü

ben de geçen yıl okul balosu için kuafore gitmiştim
ünv bitirdim
ne için dedi balo var dedm
lise mi bitti dedi :bbo:

:))) dün ben de kaşlarımı aldırırken kadın "canım benim daha küçüksün, ilerde değişir filan dedi." :)))))))) bu da gösteriyor ki cildim vs de belli etmiyor. bayanssulusmile

benide kimse 23 demez 17 felan gösteriyomuş yok artık yaaa :)) annemde babamda yaşını göstermiyo ..

ben bşr yaş küçük kız kardeşim var onu büyük sanıyolar herkes onu abla sanıyo görücüler ona geliyo kaydirigubbakcemile3

bakıcı teyzemizin kızı gelmişti..kızı 25-28 arası sanıyordum..Yani öyle gösteriyordu..
22 yaşındaymış aslında daha..
Kız demez mi bir de ben yaşımdan küçük gösteriyorum diye kaydirigubbakcemile3

3 hafta sonra 27 olcam kimse inanmıyo taş çatlasın 23 diye ısrar ediyolar anlamadım gitti :umursamaz:
Eskiden olgun gösteriyodum ama kilo verip saçları koyulaştırınca küçüldümmü nedir lülülülülülü

sarı saç yaşlı gösteriyo gerçekten =)

:))) dün ben de kaşlarımı aldırırken kadın "canım benim daha küçüksün, ilerde değişir filan dedi." :)))))))) bu da gösteriyor ki cildim vs de belli etmiyor. bayanssulusmile

deme yaa =) can sıkıcı bi durum çocuk muamelesi görmek

bakıcı teyzemizin kızı gelmişti..kızı 25-28 arası sanıyordum..Yani öyle gösteriyordu..
22 yaşındaymış aslında daha..
Kız demez mi bir de ben yaşımdan küçük gösteriyorum diye kaydirigubbakcemile3

küçük gösterdiğini sanıyo herhaldekaydirigubbakcemile3

Bende aynı dertten muzdaribim kızlar gerçi tek derdimi bu olsun yeter ki :)

Benide sürekli polis çevirip ehliyer soruyo yiter artık yiter :D

26 yaşındayım benide liseli sanıyorlar. alıştım pek problem atmıyorum hatta karşıdakini mors etmek hoşuma gidiyor :D ama yanımda yeğenlerimden 16-17 yaşında bir kızla bir ortamdaysam yeğenimde büyük gösterir :) onu ben sanıp beni o sanınca üzülüyorum gerçekten yeğenim kendini kötü hissediyor düşünsene 16 yaşındasın 26 yaşında evli biri olarak sanıyor seni ayy ne fena

Bende aynı dertten muzdaribim kızlar gerçi tek derdimi bu olsun yeter ki :)

Benide sürekli polis çevirip ehliyer soruyo yiter artık yiter :D

sen de mi kızz =)
ama polise hava atması güzel oluyodur al bakk diye =)

26 yaşındayım benide liseli sanıyorlar. alıştım pek problem atmıyorum hatta karşıdakini mors etmek hoşuma gidiyor :D ama yanımda yeğenlerimden 16-17 yaşında bir kızla bir ortamdaysam yeğenimde büyük gösterir :) onu ben sanıp beni o sanınca üzülüyorum gerçekten yeğenim kendini kötü hissediyor düşünsene 16 yaşındasın 26 yaşında evli biri olarak sanıyor seni ayy ne fena

o gıcık bi durumm
çünkü muhattap alınmadıgın zamanlar oluyor...

ben de ünv 3.sınıfta flndım
bim e her yıl okul malzemeleri gelir ya
orda bakıyodum ne var ne yok diye
kadının biri "sen kaça geçtin" diye sordu.ünv 3 dedim
kadının konuşması birden değişti =)
"sizce ilkokulda şu lazım olur mu vs" :1:
o zmn hoşuma gitmişti

Ya kızlar o değil kardeşimin arkadaşları yada yaşıtları asılıyo ya sempatiksalakcinni

kardeşimin yaşıtları ya da arkadaşları değil kardeşimden de küçükler takılmaya çalışırlardı..hele biri 8 yaş küçük,tutturmuştu seninle evlenmek istiyorum diye...en sonunda anladı olamayacağını,en azından benim açımdan....

29 yaşındayım bende,kendimi bildim bileli hep küçük gösterdim,üniv. deyken lise zannederlerdi,şimdi de evli ve 30 uma yaklaştığıma inanmıyorlar,çok memnunum bu durumdan,sarı saçın da küçük göstermede avantaj olduğuna inanıyorum ben doğal sarışın olarak,araştırmalarda da yazıyor bu koyu renk sert bir ifade verip yaşlı gösteriyor diye,bunalıma girip saçlarımı koyu renge boyattığımda,daha büyük duruyordum cidden.

Back