Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de geçen yıl okul balosu için kuafore gitmiştim
ünv bitirdim
ne için dedi balo var dedm
lise mi bitti dedi :bbo:
benide kimse 23 demez 17 felan gösteriyomuş yok artık yaaa :)) annemde babamda yaşını göstermiyo ..
ben bşr yaş küçük kız kardeşim var onu büyük sanıyolar herkes onu abla sanıyo görücüler ona geliyo kaydirigubbakcemile3
3 hafta sonra 27 olcam kimse inanmıyo taş çatlasın 23 diye ısrar ediyolar anlamadım gitti :umursamaz:
Eskiden olgun gösteriyodum ama kilo verip saçları koyulaştırınca küçüldümmü nedir lülülülülülü
:))) dün ben de kaşlarımı aldırırken kadın "canım benim daha küçüksün, ilerde değişir filan dedi." :)))))))) bu da gösteriyor ki cildim vs de belli etmiyor. bayanssulusmile
bakıcı teyzemizin kızı gelmişti..kızı 25-28 arası sanıyordum..Yani öyle gösteriyordu..
22 yaşındaymış aslında daha..
Kız demez mi bir de ben yaşımdan küçük gösteriyorum diye kaydirigubbakcemile3
evet kalıtsal bu. a.s
Bende aynı dertten muzdaribim kızlar gerçi tek derdimi bu olsun yeter ki :)
Benide sürekli polis çevirip ehliyer soruyo yiter artık yiter![]()
26 yaşındayım benide liseli sanıyorlar. alıştım pek problem atmıyorum hatta karşıdakini mors etmek hoşuma gidiyorama yanımda yeğenlerimden 16-17 yaşında bir kızla bir ortamdaysam yeğenimde büyük gösterir :) onu ben sanıp beni o sanınca üzülüyorum gerçekten yeğenim kendini kötü hissediyor düşünsene 16 yaşındasın 26 yaşında evli biri olarak sanıyor seni ayy ne fena