- 11 Mayıs 2022
- 2.408
- 1
- 2.902
- 63
-de ayrı olacak öncelikle. Eğer gerçekten düzgün yazmak, konuşmak gerekirse en iyisini yapabilirim. Ancak; ortamda ağzına gelen her şeyi karşısındaki insanı düşünmeden söyleyen herkese bu tarz konuşurum. Kimseye De(!) hesap vermemSizde ağzı düzgün konuşarak pek bi çağdaş kalmışsınız Ayy kıyamamm
Yazacak bir şey olsa bence yazardın. Yapmayacaksan boşuna geveleme ağzındaSana çok şey yazarım da sen anlamazsın senin anladığın o beyninde düşünce olup yazdıkların..Onlar sana yakış
Neden tahrik edeyim? Siz forumu dolanıp benim yorumlaştığım insanların avukatlığına mı soyundunuz? Kendi işinize baksanıza?Yine sataşacak birilierini bulmuşsun..
Tatlikavun cok kaale almayın bu üyeyi, sizi tahrik etmeye çalışıyor..
Yazık senin gibi bir ağzı bozuga edep terbiye üslup bilmeyene tek kelimeyi bırak harfe yazıkYazacak bir şey olsa bence yazardın. Yapmayacaksan boşuna geveleme ağzında
TDK kimin mok mok konuştuğuna karar vermiştir .Ahh canım ne yardımcı olmuşun ama
Pariş biri poh yoluna gidecek sen kalYazık senin gibi bir ağzı bozuga edep terbiye üslup bilmeyene tek kelimeyi bırak harfe yazık
Gitti kimseye hesap vermem dedi buranın kuralları var babasının cifligi değil bu kadar küfür edecek kadar allah kimseye kötü kalp ve.yilan dili vermesinPariş biri poh yoluna gidecek sen kal
Pare yalnız senin de ilk yorumundaki tabirin hoş değil..Gitti kimseye hesap vermem dedi buranın kuralları var babasının cifligi değil bu kadar küfür edecek kadar allah kimseye kötü kalp ve.yilan dili vermesin
Sıkıntılı zaten belliYine sataşacak birilierini bulmuşsun..
Tatlikavun cok kaale almayın bu üyeyi, sizi tahrik etmeye çalışıyor..
Bana göre hoş ve doğru sende kendine göre yorum yaparsın seni beğenen seni onaylar.beni beğenen beni onaylar farklı düşünceler olabilir ama senin kötü benim ki iyi yarışına girmem kimseylePare yalnız senin de ilk yorumundaki tabirin hoş değil..
Baska bir konuda bana yaptı aynısını çunku.. Neyse bu sefer adalet yerini bulduSıkıntılı zaten belli
Canım muhtemelen hamilesin. Silik çizgi çıksa da gebesiniz demek. 1 hafta daha bekleme. Kadın doğum uzmanına görün. Evlenicekseniz ona göre plan yapın, erkek arkadaşınla konuş ve ailene durumu anlat. evlenmeyecekseniz geciktirmeden kürtaj olmak için uygun hastane arayın. Son hatırladığım kadarıyla devlet sebepsiz kürtaj yapmıyordu. Saçma sapan bir yerde kürtaj yaptırma sakın rahme zarar verirler ilerde bir daha hamile kalamazsın.Erkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyor
Bana göre hoş ve doğru sende kendine göre yorum yaparsın seni beğenen seni onaylar.beni beğenen beni onaylar farklı düşünceler olabilir ama senin kötü benim ki iyi yarışına girmem kimseyle
Yaşi küçük aileden korkusu var ilişkiye giriyor korunmasını da bilicek sonra ailem öldürür beni demiyecek yaptıysa bir hata bunu yapmadan düşünücek hadi düşünmedi hadi hamile ne olucak bu kız bazı şeyler bir değil yüz kez düşünmeyi gerektirir
Kendi yazdıklarıma baktım ve bir şey bulamadım senin derdin nedir anlamadım yani ben hak ettim öyle mi o küfürü şuan bak polimik yapıyorsun ve bu hoş olmuyorBanlanan üyeye üslupla ilgili şeyler söyledin ya o yüzden söyledim. Hani insan önce bir kendi yazdıklarına bakmalı.
Polemik değil amacım, neden banlanmak isteyeyim ki ?Kendi yazdıklarıma baktım ve bir şey bulamadım senin derdin nedir anlamadım yani ben hak ettim öyle mi o küfürü şuan bak polimik yapıyorsun ve bu hoş olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?