• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşım küçük idrar testinde hamile oldugum cikti napmam gerekiyor

Kendi yazdıklarıma baktım ve bir şey bulamadım senin derdin nedir anlamadım yani ben hak ettim öyle mi o küfürü şuan bak polimik yapıyorsun ve bu hoş olmuyor
Senin söylediğin cok daha berbat. Kötü seyler yaşamış birine destek olmak yerine kötü seyler yapmasına bile sepet olabilirsin ben *ok diyerek kimsenin lendine zarar vermesine sebep olmamalı ama. Gercekten aklı yok fikri var derler ya tam o hesapsız.

Bazilari olduruyor bile:(
Bazılarının da yavrusu dermansız bir hastalığa yakalanıyor da her gün yüreği ağzında bir gün daha yaşasa diye bekliyor dualarla. Hayat çok garip işte...

Erkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyor
Sonuç ne oldu naptın cevaplarsan çok sevinirim

Sen gölgeyi falan çizgi mi sandin acaba. Tam olarak iliskiye girip icine bosalma oldu mu. Reglinden ne kadar sonra ya da onceydi o yasadiginiz olay
Ben ilişkiye girdim fakat içime boşalma olmadı ve ertesi gün hapı kullandım ama reglim 20 güne yakıb gecikti test yapmaya korkuyorum sizce ne yapmalıyım gebelik ihmali var mı yaşım 19

Ben ilişkiye girdim fakat içime boşalma olmadı ve ertesi gün hapı kullandım ama reglim 20 güne yakıb gecikti test yapmaya korkuyorum sizce ne yapmalıyım gebelik ihmali var mı yaşım 19
Bir an önce test yapın ve sonucu öğrenin.
Biraz daha beklerseniz çaresine bakmak için çok geç olabilir.

Aynı durumdayım ama 20 yaşındayım ben bebeği de gördüm kalp atışını duydum ne yapacağımı bilmiyorum... Erkek arkadaşım istiyor bebeği evleneceğiz de ama zaman su gibi akıyor rezil olmaktan bi şeylerin ters gitmesinden korkuyorum. Tr nin sayılı ünilerinden birinde okuyorum bu arada, donduracağım maalesef. Bi yandan aldırmak istiyorum hem ona hem gençliğime yazık, erkek arkadaşımın henüz düzgün bi işi veya parası yok zaten çok zorluk çekeceğiz. Bi yandan da şu 2 seneyi atlatsam okulu bitirsem o da bi şekilde büyür gibi geliyor. Şaştım kaldım. 7 haftaya girecek 2 güne kürtaj süresi de doldu dolacak ortada ne ev var ne bi şey. En büyük sorun ailem zaten en azından çocuğun bakımında yardımcı olmaları lazım bi de bana sırtlarını dönerlerse ne yapacağımı bilmiyorum. Erkek arkadaşım öksüz yetim zaten.. şaştım kaldım. Aklın nerdeydi demeyin yaptık bi hata işte. Daha büyüğünü yapmamaya çalışıyorum.

Aynı durumdayım ama 20 yaşındayım ben bebeği de gördüm kalp atışını duydum ne yapacağımı bilmiyorum... Erkek arkadaşım istiyor bebeği evleneceğiz de ama zaman su gibi akıyor rezil olmaktan bi şeylerin ters gitmesinden korkuyorum. Tr nin sayılı ünilerinden birinde okuyorum bu arada, donduracağım maalesef. Bi yandan aldırmak istiyorum hem ona hem gençliğime yazık, erkek arkadaşımın henüz düzgün bi işi veya parası yok zaten çok zorluk çekeceğiz. Bi yandan da şu 2 seneyi atlatsam okulu bitirsem o da bi şekilde büyür gibi geliyor. Şaştım kaldım. 7 haftaya girecek 2 güne kürtaj süresi de doldu dolacak ortada ne ev var ne bi şey. En büyük sorun ailem zaten en azından çocuğun bakımında yardımcı olmaları lazım bi de bana sırtlarını dönerlerse ne yapacağımı bilmiyorum. Erkek arkadaşım öksüz yetim zaten.. şaştım kaldım. Aklın nerdeydi demeyin yaptık bi hata işte. Daha büyüğünü yapmamaya çalışıyorum.
Hayatını yakma, olabildiği kadar hızlı davran. Şu an duygularından önce mantığın gelmeli. Zaman keybetme

Bir an önce test yapın ve sonucu öğrenin.
Biraz daha beklerseniz çaresine bakmak için çok geç olabilir.
ben ilişkiyi yaşayalı bir ayı geçti ama ilişki sonrası ella hapı kullandım fakat zaten ilişki sırasında içime hiç bir şekilde boşalma olmadı ama korunma da olmadı bende nolur nolmaz diye ella kullandım yani şuan reglimin olması gereken zamanı baya geçti bir aya yakındır ve bugün erken gebelik testi yaptım fakat sabah ilk idrarım değildi bi kaç saat sonra çok idrarım yoktu az vardı ama yinede yaptım sonuç kesin negatifti ama göğüs hassasiyetim ucunda soyulma ve akıntı,kasık bel ağrılarım var bir kaç gündür psikolojim çok kötü tecrübe veya bilginiz varsa belirtir misiniz

ben ilişkiyi yaşayalı bir ayı geçti ama ilişki sonrası ella hapı kullandım fakat zaten ilişki sırasında içime hiç bir şekilde boşalma olmadı ama korunma da olmadı bende nolur nolmaz diye ella kullandım yani şuan reglimin olması gereken zamanı baya geçti bir aya yakındır ve bugün erken gebelik testi yaptım fakat sabah ilk idrarım değildi bi kaç saat sonra çok idrarım yoktu az vardı ama yinede yaptım sonuç kesin negatifti ama göğüs hassasiyetim ucunda soyulma ve akıntı,kasık bel ağrılarım var bir kaç gündür psikolojim çok kötü tecrübe veya bilginiz varsa belirtir misiniz
Saydıklarıniz gebelik belirtileri olsaydı,testte muhakkak çift çizgi çıkardı diye düşünüyorum.
Ayrıca geri çekilme bir korunma yöntemi değil,gebe kalabilirdiniz.
Yaşınızın 19 olduğunu görüyorum. Yazık değil mi bu yaşta gebe miyim, değil miyim diye düşünmeye?
Bir zahmet prezervatif kullansin partneriniz.

Saydıklarıniz gebelik belirtileri olsaydı,testte muhakkak çift çizgi çıkardı diye düşünüyorum.
Ayrıca geri çekilme bir korunma yöntemi değil,gebe kalabilirdiniz.
Yaşınızın 19 olduğunu görüyorum. Yazık değil mi bu yaşta gebe miyim, değil miyim diye düşünmeye?
Bir zahmet prezervatif kullansin partneriniz.
Çok haklısınız aslında ilişkinin tamamı korunmasız değildi fakat sonradan düşündüğümüz ve korunma olmadan da gerçekleştiği için korkmuştum şuan 2. Testi yaptım sonuç yine negatif sanırım böyle bir durum yok şükür ki

Back