Bana begeedim yaptın dimi buda yetmedi alıntı yapıp yazdin dimi daha neden uzatıyorsun ben yorumumu yaptım ve bana göre doğru sana göre de şuan boyke bir davranış sergilemem hoş değil yaptığın yanlış beğenmedim yaptın tamam daha nedir yani bu tutumPolemik değil amacım, neden banlanmak isteyeyim ki ?
İlk yorumunda “Bacak aranı düşüneceğine geleceğini düşün “ minvalindeki birsey yazmışsın, bacak arası hoş bir tabir mi ?
Bana begeedim yaptın dimi buda yetmedi alıntı yapıp yazdin dimi daha neden uzatıyorsun ben yorumumu yaptım ve bana göre doğru sana göre de şuan boyke bir davranış sergilemem hoş değil yaptığın yanlış beğenmedim yaptın tamam daha nedir yani bu tutum
Kız dut ne sinirlendin ama bu kız bunları yapamaz.Kesinlikle git devlet korumasına gir. Sevgilinden dr şikayetçi ol. Reşit değilsin . Ceza alır pis herif
Yav yapsa keşke üzüldüm. Şerefsiz herif her poku biliyo bi de kodesi öğrensinKız dut ne sinirlendin ama bu kız bunları yapamaz.
Sanki o büyük 19 yaşındaYav yapsa keşke üzüldüm. Şerefsiz herif her poku biliyo bi de kodesi öğrensin
Olsun şeyinin keyfini sürüyo amaSanki o büyük 19 yaşında
Sen bir Seda Sayanı arasanaOlsun şeyinin keyfini sürüyo amaüstelik reşit. İstismardan baya ceza alır
Ay ben takip etmiyom eşim sıkı takipçisi söylim de arasın sabahSen bir Seda Sayanı arasana
Amerikada böyle ajanslar ve şirketler var çünkü işin yasal düzeneği var. Buluşturuyor bu insanları. Çocuğu alacak kişiyi bile seçebiliyorsun. İşi gücü eğitimi vs hepsine bakıp en uygun aileyi seçiyorsun onlar da seni doğuma kadar prenses gibi yaşatıyor tüm masraflarını karşılıyor ama doğum olunca haklarından vazgeçtiğine dair sözleşme imzalıyorsun. Keşke bizde de olsa. Yetimhanelerdeki çocuk sayısı baya azalmış olurduŞimdi okuyunca aklıma geldi de.. eminim birçok kişiye yanlış ve saçma gelecektir bana da çok mantıklı geldiğinden değil ama bi düşündüm nedense. Böyle düşüncesizce hareket edip bakamayacağı ya da doğurmak istemeyeceği çocuklara hamile kalanlar ile tedavilere paralar döküp çok istese de çocuk sahibi olamayanlari buluşturan bir platform olsa. Ne bileyim üzülüyor insan.. Burada görüyorum umutla evlat bekleyenleri sonra haberlerde görüyorum doğurup çöpe atanları.. Bir şeyler yapılamaz mı diyorum. Öyle işte...
Çok enteresan olmakla birlikte biraz da korkunç geldi.. Sokağa bırakılan bebekler kadar değil elbette.Amerikada böyle ajanslar ve şirketler var çünkü işin yasal düzeneği var. Buluşturuyor bu insanları. Çocuğu alacak kişiyi bile seçebiliyorsun. İşi gücü eğitimi vs hepsine bakıp en uygun aileyi seçiyorsun onlar da seni doğuma kadar prenses gibi yaşatıyor tüm masraflarını karşılıyor ama doğum olunca haklarından vazgeçtiğine dair sözleşme imzalıyorsun. Keşke bizde de olsa. Yetimhanelerdeki çocuk sayısı baya azalmış olurdu
Gerçekten insan üzülüyor hani yetimhaneye bırakılani geçtim sokağa bırakıyorlar çok acı bir durum bu...Amerikada böyle ajanslar ve şirketler var çünkü işin yasal düzeneği var. Buluşturuyor bu insanları. Çocuğu alacak kişiyi bile seçebiliyorsun. İşi gücü eğitimi vs hepsine bakıp en uygun aileyi seçiyorsun onlar da seni doğuma kadar prenses gibi yaşatıyor tüm masraflarını karşılıyor ama doğum olunca haklarından vazgeçtiğine dair sözleşme imzalıyorsun. Keşke bizde de olsa. Yetimhanelerdeki çocuk sayısı baya azalmış olurdu
Ne demek istediğini açık açık yazmaya cesaretin yok sana yazıkTDK kimin mok mok konuştuğuna karar vermiştir .
Neden durduk yere böyle birşeyi yazayım ki .Ne demek istediğini açık açık yazmaya cesaretin yok sana yazıkmok yazmış ya hshshshs acınası
Mok ne demek peki açıklar mısın? Hazır adminler de izliyorkenNeden durduk yere böyle birşeyi yazayım ki .
bakıyorum banının açılır açılmaz faailiyete geçmişsin Hayırlı işler ama doğru insan ben değilim
Senin yazdığını kendimce sansürledim yazarken .Mok ne demek peki açıklar mısın? Hazır adminler de izliyorken
Bence cok yerinde bir uygulama. Yetimhanelerin hali malum. O cocugu bi kuruma biraksa orda evlat edinecek bir aile bulunana kadar cocuk kac yasina geliyor. Yasadigi sevgisizlik ve cogu zaman gordugu kotu muamele de cabasi. Ama bu yontemle cocuga bakamayacak bile olsaniz biliyorsunuz ki imkanlari olan ve onu cok isteyen bir ailenin evinde uyuyacak ilk geceden: ilk gunden annem babam var diyecek. İlk gunden hayata on sifir onde baslayacak yetimhanedeki bir cocuga gore. Onu birakmak isteyen de genelde ‘teen mom’ denen cok genc anneler oluyor. Bilgisiz, yasi tutmayan veya korkmus oldugu icin kurtaj icin gec kalmis kizlar. Veya zaten 5 cocugu olan ve birine daha bakamayacak anneler vs. Ornekler cogaltilabilir. Keske daha cok olsa boyle imkanlar.Çok enteresan olmakla birlikte biraz da korkunç geldi.. Sokağa bırakılan bebekler kadar değil elbette.
Bazilari olduruyor bileGerçekten insan üzülüyor hani yetimhaneye bırakılani geçtim sokağa bırakıyorlar çok acı bir durum bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?