Erkek arkadaşın kaç yaşında?
Ailen ne tepki verir. Bekleme kesin öğren içim acıyarak yazıyorum geç kalmadan belki aldırırsınErkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyor
19Erkek arkadaşın kaç yaşında?
Annen ile paylaşsan nasıl tepki verir ? Vereceği tepki hemen babana söylemek mi olur yoksa önce kızıp bağırıp sonra bir çare aramak mı bilemiyorum.. Ama tek başına altından kalkabileceğin bişey değil.. Bunu gizleyip kendi başına hareket etme, başına daha büyük sıkıntılar alma. Lütfen annenle paylaş..Erkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyor
özel hastaneye gidin sevgilin karşılasın çok küçüksünn17 yaşında olduğum olduğum anne baba izni olması gerekiyormuş aldırmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?