• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşım küçük idrar testinde hamile oldugum cikti napmam gerekiyor

Polemik değil amacım, neden banlanmak isteyeyim ki ?

İlk yorumunda “Bacak aranı düşüneceğine geleceğini düşün “ minvalindeki birsey yazmışsın, bacak arası hoş bir tabir mi ?
Bana begeedim yaptın dimi buda yetmedi alıntı yapıp yazdin dimi daha neden uzatıyorsun ben yorumumu yaptım ve bana göre doğru sana göre de şuan boyke bir davranış sergilemem hoş değil yaptığın yanlış beğenmedim yaptın tamam daha nedir yani bu tutum

Bana begeedim yaptın dimi buda yetmedi alıntı yapıp yazdin dimi daha neden uzatıyorsun ben yorumumu yaptım ve bana göre doğru sana göre de şuan boyke bir davranış sergilemem hoş değil yaptığın yanlış beğenmedim yaptın tamam daha nedir yani bu tutum

“İstediğini söyleyen , istemediğini işitir. “

İyi forumlar .

Şimdi okuyunca aklıma geldi de.. eminim birçok kişiye yanlış ve saçma gelecektir bana da çok mantıklı geldiğinden değil ama bi düşündüm nedense. Böyle düşüncesizce hareket edip bakamayacağı ya da doğurmak istemeyeceği çocuklara hamile kalanlar ile tedavilere paralar döküp çok istese de çocuk sahibi olamayanlari buluşturan bir platform olsa. Ne bileyim üzülüyor insan.. Burada görüyorum umutla evlat bekleyenleri sonra haberlerde görüyorum doğurup çöpe atanları.. Bir şeyler yapılamaz mı diyorum. Öyle işte...

Şimdi okuyunca aklıma geldi de.. eminim birçok kişiye yanlış ve saçma gelecektir bana da çok mantıklı geldiğinden değil ama bi düşündüm nedense. Böyle düşüncesizce hareket edip bakamayacağı ya da doğurmak istemeyeceği çocuklara hamile kalanlar ile tedavilere paralar döküp çok istese de çocuk sahibi olamayanlari buluşturan bir platform olsa. Ne bileyim üzülüyor insan.. Burada görüyorum umutla evlat bekleyenleri sonra haberlerde görüyorum doğurup çöpe atanları.. Bir şeyler yapılamaz mı diyorum. Öyle işte...
Amerikada böyle ajanslar ve şirketler var çünkü işin yasal düzeneği var. Buluşturuyor bu insanları. Çocuğu alacak kişiyi bile seçebiliyorsun. İşi gücü eğitimi vs hepsine bakıp en uygun aileyi seçiyorsun onlar da seni doğuma kadar prenses gibi yaşatıyor tüm masraflarını karşılıyor ama doğum olunca haklarından vazgeçtiğine dair sözleşme imzalıyorsun. Keşke bizde de olsa. Yetimhanelerdeki çocuk sayısı baya azalmış olurdu :(

inşallah hamile değilsindir ama hamileysen herseyi göze alıp ailenle bu durumu konusman lazim senin hakkinda suan olması gereken seyi onlar daha iyi bilir burda biz ne söylesek boş

Amerikada böyle ajanslar ve şirketler var çünkü işin yasal düzeneği var. Buluşturuyor bu insanları. Çocuğu alacak kişiyi bile seçebiliyorsun. İşi gücü eğitimi vs hepsine bakıp en uygun aileyi seçiyorsun onlar da seni doğuma kadar prenses gibi yaşatıyor tüm masraflarını karşılıyor ama doğum olunca haklarından vazgeçtiğine dair sözleşme imzalıyorsun. Keşke bizde de olsa. Yetimhanelerdeki çocuk sayısı baya azalmış olurdu :KK43:
Çok enteresan olmakla birlikte biraz da korkunç geldi.. Sokağa bırakılan bebekler kadar değil elbette.

Amerikada böyle ajanslar ve şirketler var çünkü işin yasal düzeneği var. Buluşturuyor bu insanları. Çocuğu alacak kişiyi bile seçebiliyorsun. İşi gücü eğitimi vs hepsine bakıp en uygun aileyi seçiyorsun onlar da seni doğuma kadar prenses gibi yaşatıyor tüm masraflarını karşılıyor ama doğum olunca haklarından vazgeçtiğine dair sözleşme imzalıyorsun. Keşke bizde de olsa. Yetimhanelerdeki çocuk sayısı baya azalmış olurdu :(
Gerçekten insan üzülüyor hani yetimhaneye bırakılani geçtim sokağa bırakıyorlar çok acı bir durum bu...

Ne demek istediğini açık açık yazmaya cesaretin yok sana yazık 😁😁😁😁😁😁😁 mok yazmış ya hshshshs acınası
Neden durduk yere böyle birşeyi yazayım ki .
bakıyorum banının açılır açılmaz faailiyete geçmişsin Hayırlı işler ama doğru insan ben değilim 😘

Neden durduk yere böyle birşeyi yazayım ki .
bakıyorum banının açılır açılmaz faailiyete geçmişsin Hayırlı işler ama doğru insan ben değilim 😘
Mok ne demek peki açıklar mısın? Hazır adminler de izliyorken

Mok ne demek peki açıklar mısın? Hazır adminler de izliyorken
Senin yazdığını kendimce sansürledim yazarken .
Birde tehtid eder gibi adminler de izliyor yazmışsın günler geçmesine rağmen
Tartışma ortamı oluşturmak için uğraşıyorsun .
Daha da cevap vermeyeceğim 💆

Çok enteresan olmakla birlikte biraz da korkunç geldi.. Sokağa bırakılan bebekler kadar değil elbette.
Bence cok yerinde bir uygulama. Yetimhanelerin hali malum. O cocugu bi kuruma biraksa orda evlat edinecek bir aile bulunana kadar cocuk kac yasina geliyor. Yasadigi sevgisizlik ve cogu zaman gordugu kotu muamele de cabasi. Ama bu yontemle cocuga bakamayacak bile olsaniz biliyorsunuz ki imkanlari olan ve onu cok isteyen bir ailenin evinde uyuyacak ilk geceden: ilk gunden annem babam var diyecek. İlk gunden hayata on sifir onde baslayacak yetimhanedeki bir cocuga gore. Onu birakmak isteyen de genelde ‘teen mom’ denen cok genc anneler oluyor. Bilgisiz, yasi tutmayan veya korkmus oldugu icin kurtaj icin gec kalmis kizlar. Veya zaten 5 cocugu olan ve birine daha bakamayacak anneler vs. Ornekler cogaltilabilir. Keske daha cok olsa boyle imkanlar.

Back