• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşım küçük idrar testinde hamile oldugum cikti napmam gerekiyor

Sizin zevki Sefa yüzünden olan bebeğe olacak korunma diye bir şey var dimi ben 17 yaşında daha çocuktum en güzel yaşımdı cinsellik nedir bize pek anlatmazlardı siz maşallah çocuk aldırmaya kadar getirmişsiniz işi .
17 yaşında cinselliği, çocuk aldırmanın ne olduğu bilmiyorsanız biraz zeka geriliği olabilir mi?

Umarım testin sonucu doğrudur ve negatiftir gerçekten. 1. reşit değilsin, "erkek arkadaşın" suç işliyor. 2. Madem bu yola girdin korunmayı öğren. Prezervatifsiz zaten ilişkiye girme kimseyle. Şu an her şey toz pembe geliyor sana ama hiç öyle değil. Bu korku sana ders olsun, okuluna geleceğine bak.

Özgürlük modernlik “hamileysem ailem beni öldürür”korkusuyla yaşanan cinsellik değil reşit değilken zaten suç işleniyor karşındaki kişi suç işlediğini önemsemeyecek kadar cahil biri
Olan olmuş bundan sonra bi çeki düzen ver hayatına

17 yaşında cinselliği, çocuk aldırmanın ne olduğu bilmiyorsanız biraz zeka geriliği olabilir mi?
Şimdi sana burdan bi ton laf söyleyip banlanmak istemiyorum bizi ailemiz öyle yetiştirmedi çok şükür biliyorsakta yapmıyorduk aklımız cinselliğe çalışmadı o yaşlarda

Şimdi sana burdan bi ton laf söyleyip banlanmak istemiyorum bizi ailemiz öyle yetiştirmedi çok şükür biliyorsakta yapmıyorduk aklımız cinselliğe çalışmadı o yaşlarda
Nasıl büyüttü? Ki anneniz kaç yaşında evlenmiş acaba? O zaman da gayet biliniyordu her şey.
Şimdi de görüyorlar teknoloji çağındayız. 17 yaşında cinsellikte çocuk aldırma da biliniyor. Evet bir hata yapmış ama öyle maşallahh her şeyi de biliyorlar diyerek ahkam kesmeyin.
Siz de hala yaşıyorsunuz, belki çocuğunuz çoluğunuz var. Her söylediğinizin size döneceğini unutmayın.

Nasıl büyüttü? Ki anneniz kaç yaşında evlenmiş acaba? O zaman da gayet biliniyordu her şey.
Şimdi de görüyorlar teknoloji çağındayız. 17 yaşında cinsellikte çocuk aldırma da biliniyor. Evet bir hata yapmış ama öyle maşallahh her şeyi de biliyorlar diyerek ahkam kesmeyin.
Siz de hala yaşıyorsunuz, belki çocuğunuz çoluğunuz var. Her söylediğinizin size döneceğini unutmayın.
Dengesizmisin nesin ? Evet çocuğum var ama
merak etme ben çocuklarımı cinsellik yönünde güzelce eğitirim kiminle ne yaşacağını bilir. Ve senin bu konuda yorum yapma hakkını kim veriyor

Allahım şükürler olsun ki en kesin sonuç veren testi yaptım 82 tl ödedim tek çizgi çıktı
Ahahajajajaj ah canım yaşıyorsun nir şry sorumsuzluk yapma lütfen. Üzülmeni istemeyiz

Sevgili konu sahibi yaşın çok küçük , erkek arkadaşın da suç işliyor. Madem ilişki yaşıyorsun korunmasız ilişki yaşama . Kendin çocuksun daha nasıl bir de cocuk sorumluluğu alacaksın ?

Bir hastaneye gidip kan testine yaptır , ilk testte pozitif görünüyor çünkü.

Back