- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.208
- 498
Teste inanmayin emin olmayın gidin kan verin pozitif cikarsa ailenize söyleyin hayatinizi riske atacak seyler yapmayin.Allahım şükürler olsun ki en kesin sonuç veren testi yaptım 82 tl ödedim tek çizgi çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teste inanmayin emin olmayın gidin kan verin pozitif cikarsa ailenize söyleyin hayatinizi riske atacak seyler yapmayin.Allahım şükürler olsun ki en kesin sonuç veren testi yaptım 82 tl ödedim tek çizgi çıktı
Guvenme bunlara . Adet günü n zmnBugun bitane daha yaptım kesin sonuç veren negatif cikti
Kan testi verseniz çünkü testte pozitifAsla boşalma tarzı bisi olmadi ama zevk sıvisindan kalma ihtimali de %30 civarında ilk yaptığımda ikici çizgi hafif belli idi ama tekrardan kesin sonuç veren bi test yaptım tek çizgi cikti
17 yaşında cinselliği, çocuk aldırmanın ne olduğu bilmiyorsanız biraz zeka geriliği olabilir mi?Sizin zevki Sefa yüzünden olan bebeğe olacak korunma diye bir şey var dimi ben 17 yaşında daha çocuktum en güzel yaşımdı cinsellik nedir bize pek anlatmazlardı siz maşallah çocuk aldırmaya kadar getirmişsiniz işi .
Kesin sonucu kan tahlili ile öğrenebilirsin ki idrar testlerinde doğru olan sabah ilk idrarla yapmaktırAllahım şükürler olsun ki en kesin sonuç veren testi yaptım 82 tl ödedim tek çizgi çıktı
Şimdi sana burdan bi ton laf söyleyip banlanmak istemiyorum bizi ailemiz öyle yetiştirmedi çok şükür biliyorsakta yapmıyorduk aklımız cinselliğe çalışmadı o yaşlarda17 yaşında cinselliği, çocuk aldırmanın ne olduğu bilmiyorsanız biraz zeka geriliği olabilir mi?
Nasıl büyüttü? Ki anneniz kaç yaşında evlenmiş acaba? O zaman da gayet biliniyordu her şey.Şimdi sana burdan bi ton laf söyleyip banlanmak istemiyorum bizi ailemiz öyle yetiştirmedi çok şükür biliyorsakta yapmıyorduk aklımız cinselliğe çalışmadı o yaşlarda
Dengesizmisin nesin ? Evet çocuğum var amaNasıl büyüttü? Ki anneniz kaç yaşında evlenmiş acaba? O zaman da gayet biliniyordu her şey.
Şimdi de görüyorlar teknoloji çağındayız. 17 yaşında cinsellikte çocuk aldırma da biliniyor. Evet bir hata yapmış ama öyle maşallahh her şeyi de biliyorlar diyerek ahkam kesmeyin.
Siz de hala yaşıyorsunuz, belki çocuğunuz çoluğunuz var. Her söylediğinizin size döneceğini unutmayın.
merak etme ben çocuklarımı cinsellik yönünde güzelce eğitirim kiminle ne yaşacağını bilir. Ve senin bu konuda yorum yapma hakkını kim veriyorNasıl büyüttü? Ki anneniz kaç yaşında evlenmiş acaba? O zaman da gayet biliniyordu her şey.
Şimdi de görüyorlar teknoloji çağındayız. 17 yaşında cinsellikte çocuk aldırma da biliniyor. Evet bir hata yapmış ama öyle maşallahh her şeyi de biliyorlar diyerek ahkam kesmeyin.
Siz de hala yaşıyorsunuz, belki çocuğunuz çoluğunuz var. Her söylediğinizin size döneceğini unutmayın.
Hadi bakalımmerak etme ben çocuklarımı cinsellik yönünde güzelce eğitirim kiminle ne yaşacağını bilir. Ve senin bu konuda yorum yapma hakkını kim veriyor
Bunu buraya yazarak gerçekten çağ atlattın. Yardıma ihtiyacı var belliki illa bok bok konuşacaksınHey Allahım akliniz bacak araniza çalışacağına geleceğimize çalışsa ya
Ahahajajajaj ah canım yaşıyorsun nir şry sorumsuzluk yapma lütfen. Üzülmeni istemeyizAllahım şükürler olsun ki en kesin sonuç veren testi yaptım 82 tl ödedim tek çizgi çıktı
Sana çok şey yazarım da sen anlamazsın senin anladığın o beyninde düşünce olup yazdıkların..Onlar sana yakışırBunu buraya yazarak gerçekten çağ atlattın. Yardıma ihtiyacı var belliki illa bok bok konuşacaksın
Ahh canım ne yardımcı olmuşun amaAhahajajajaj ah canım yaşıyorsun nir şry sorumsuzluk yapma lütfen. Üzülmeni istemeyiz
Yine sataşacak birilierini bulmuşsun..17 yaşında cinselliği, çocuk aldırmanın ne olduğu bilmiyorsanız biraz zeka geriliği olabilir mi?
Bu iki test arasında kac gun var?Bugun bitane daha yaptım kesin sonuç veren negatif cikti
Sizde ağzı düzgün konuşarak pek bi çağdaş kalmışsınız Ayy kıyamammBunu buraya yazarak gerçekten çağ atlattın. Yardıma ihtiyacı var belliki illa bok bok konuşacaksın