- 10 Mayıs 2021
- 261
- 89
- 48
- Konu Sahibi dertsahibi
Merhabalar . 10 yıldan beri devam eden yaşanmamış bir aşktan bahsetmek istiyorum. Yıllar önce bir çocuğu sevdim fakat ilk başlarda bu aşk platoniktı ve beni hiç tanımıyordu yani ben uzaktan seviyordum. Daha sonra bu çocuğa mesaj üzerinden açıldım fakat beni reddetti . Yani yüz yüze hiç buluşmadık. Daha sonra bunun üniversitede sevgilisi oldu . Üniversitenin son senesi ayrıldılar. Daha sonra bu çocuk bana geri dönmek istedi fakat dönmeye yüzü yoktu. Bunu nerden biliyorsun diye soracak olursanız Twitter dan gizli bi şekilde onu takip ediyordum. Daha sonra dayanamayıp son defa da olsa ona bir adım atmayı düşündüm. Benden özür dilemesini bekliyordum fakat benden özür bile dilemedi . Benimle hiç bir şey olmamış gibi konuşuyordu. Ben daha sonra onunla sohbeti bitirmek zorunda hissettim. Daha sonra yine gizlice Twitter hesabından takip ettiğimde yine öyle acıklı şarkılar falan paylaştığını gördüm. Büyük ihtimal beni hak etmediğini düşünüyor. Bu çocuk neden böyle yapıyor? Hayatında birisi de yok ve pişman. Ama neden böyle ? Beni gerçekten istese nasıl davranırdı? Bu aşk hiç yaşanmadığı için kalbimde bitiremiyorum ne olur bana yardım edin. Lütfen beni linç etmeyin. Sadece seviyorum. Teşekkürler