34 ne ki, hala gayet evlenirsin 35te ilk evliliğini yapan çok insan var. Sadece körü körüne adamları tanımadan evleneyim de ne olursa olsun kafasında olma, iyice bak adamı tanı. Bir de terapiste görün kanka bayağı bunalmışsın. Çocuğun yoksa da yok anlayamadım, dünyada isteyerek çocuk sahibi olmayan tonla insan var, hepsi de mutlu mesut yaşıyor aşırı drama yapıyorsun.
Benim istediğim kişi asla karşıma çıkmıyor. Çıkacağına da inanmıyorum bu saatten sonra.
Hiçkimse kusursuz değil armudun sapı üzümün çöpü demeyeyim diyorum ama bana denk gelen erkekler gerçekten çöp.
Sıradan bir hayata sahip olmak istemek ne büyük lüksmüş.
Ev ve iş arasında mekik dokuyayım, bir tane kızım olsun, beni seven merhametli sakin yaratılışlı bir eşim olsun, yılbaşını kayınvalidemin evinde yeni yıla dakikalar kala aşağılanmalarla laf sokmalar ile geçireceğime elimde bir kadeh şarap eşimin gözlerine bakarak ona sarılarak geçireyim.
Pazar günü yataktan geç kalkayım, eşimle güzel bir kahvaltı yapayım, giyelim eşofman takımlarımızı sahil kıyısına yürüyüş..
Benim kayınvalidem pazar günleri asla eşimi rahat bırakmazdı. Bir pazar günümüz olmadı.
Akşam yemeklerine ona gitmez isek eşim tek giderdi ve benimle aynı yatakta yatmazdı.
Annesi olmadan hiçbir plan yapamazdık. Çıldırma noktasına getirmişti beni.
Günde 3 kez arardı oğlunu. Eve alınan su bardağına bile karışırdı, beğenmez ise çöpe atmaya kalkardı ve burası benim evim derdi..
Cherry Hanım, arkadaş çevrem beni 3 kişiyle tanıştırdı. 3 beyfendinin 2si annelerinin alt/üst katında oturmaya ikna etmeye çalıştılar. Siz kız anneleriyle oturmayı kabul etmiyorsunuz ama dediğimde bana geçimsizsin dediler.
Bir kişiyi çok beğendim. Hiç evlenmemiş biriydi. O da sık sık beni çok beğendiğini söylerdi. Aralık ayının son haftası Polonya'ya gitti ve bana karşı tavırları değişti şok oldum. Bu kadar güzel kızlar varken seninle " fuckbuddy" bile olmam, başından iki evlilik geçmiş sen arızalısın dedi.
Ben özellikle son bir aydır toparlanamıyorum.
Mesaiye kalıyorum, spordan geç çıkıyorum, zihnimi boş bırakmamaya çalışıyorum.
Kafamı kurcalayan durum niçin hep aynı torna makinesinden çıkan erkekler beni buluyor ?
Nerede hata yapıyorum ?
Çekirdek aile istiyorum. Sevmek sevilmek istiyorum. Saçlarımın okşanmasını istiyorum.
Tüm bunlar arabesklik mi ?