Kıyasladığımı hangi kelimeden çıkardınız anlamadım. Psikoloğa gitmek istiyorum ama mümkün değil şuan. Konu para da değil. Mecburen yaşam koçu ihtimalini düşünüyorum. Onun yerini tutar demedim mecburen düşünüyorum.Neden psikologa gidemiyorsunuz ama yasam koçuna gidebilirim diye dusunuyorsunuz? Isinin ehli uzman insanlarla muhtemelen 3 aylik bir programla sertifika alıp kendine yasam kocu diyen kişileri kiyaslamak... bilemedim, bu ne dolandirilma arzusudur böyle?
Teşekkür ederim cevabınız için. Yani mesela bakış açımızı değiştirmeye yönelik danışmanlık yapmıyorlar mı? Tam olarak nasıl uygulamaları varMerhaba
Öncelikle ihtiyacınız olan şey nedir ona bakmak lazım
Psikolog ve yaşam koçu cok ayrı kavramlar
Ayrıca yasam koclarinin seans ucretleri de psikologdan farkli değil
Yazdığınız şeylere bakılırsa bir yasam kocu sizin takıntılarınızla ilgilenmez. Yasam koclugu saglikli bireyler ile yapilan bir yol arkadasligidir. Sizin hedeflerinize dogru yururken size koçluk yapar, farkındalık kazandirir.
Takıntılar psikolojik sebeplere bagli olabilir bunun icin bir psikologdan destek almanız gerekir. Lütfen işin uzmanina gidin, ehil olmayanlara giderek ruh ve beden sağlığınızı riske atmayın.
(Kisisel gelisim amaçlı ileri seviye yaşam koçluğu eğitimi almış biri olarak yazıyorum)
Yaşam koçları daha pahalı değil mi? Ben işinize yarayacağını pek sanmıyorum ya maalesef. Bulunduğunuz şehirde belediyelerde ücretsiz psikolog hizmeti var mı diye bir kontrol edin isterseniz. Birde bilmiyorum ama online psikolog seansları daha uygun fiyatlı olabilir.Merhabalar. Hayatımda değiştirmem gereken şeyler var ama psikoloğa gitmem mümkün değil şuanda. Bazı konuları artık kendi kendime çözemediğimi fark ettim. Bende çok bazen iş ile ilgili bazen ilişki hayatım ile ilgili takıntı yaptığım şeyler oluyor. kafamı rahatlatamıyorum. Yaşam koçu bu konuda bana yardımcı olabilir mi sizce? Ya da ne önerirsiniz tecrübesi olanlar?
Cok ilginc.Kıyasladığımı hangi kelimeden çıkardınız anlamadım. Psikoloğa gitmek istiyorum ama mümkün değil şuan. Konu para da değil. Mecburen yaşam koçu ihtimalini düşünüyorum. Onun yerini tutar demedim mecburen düşünüyorum.
Maalesef keşke gidebilsem psikoloğa alya gibi sıra sıra gezerdim heraldeYaşam koçu nedir yalütfen paranızı 3 saatlik sertifikası olan kişilere kaptırmayın.
Psikoloğa gidemeyecek ne var anlamadım ki para da sorun değil diyorsunuz
Yaşam koçları daha pahalı değil mi?
Yasam koclugu danismanlik da degildir psikologluk da...Teşekkür ederim cevabınız için. Yani mesela bakış açımızı değiştirmeye yönelik danışmanlık yapmıyorlar mı? Tam olarak nasıl uygulamaları var
Haaa birde aile koçu. Bu sebeple de üçüncü evliliğini de bitirdi . Kendine faydası olmayan sana ne yapabilir ihtiyaç duyuyorsan gereçk diploması olan psikoloğa gitYaşam koçu dediğiniz kişiler haftalık 5 saat dinleyerek 3-5 bin TL arasına sertifikayla ortaya çıkan ben bilirim havasında gezinen kendini birşey sanan ağzı laf yapan tipler nerden mi biliyorum eski adam olamadık eşim elektrikçi ydi avize takıyordu evlerde bu dediğim sertifika alarak şimdilerde instagramında yirmi alanda koç güya... Yaşam koçu eğitim koçu hayat koçu spor koçu emlak koçu
Evet bosanan aile kocu oluyor iliskisi bozuk olan ilişki koçu... Bir kadin var facebookta kadin aile iliskisi guzellemesi yapıyor ama diger yandan da erkeklere giydiriyor kendisi de bosanmis oglunu da bagimli biri olarak yetistirmis oğluşum paşam modunda yani disaridan bir gozle bakinca hic inandirici gelmiyor bana o kadinin soyledikleri. Bir de dişil enerji egitimleri veriyorHaaa birde aile koçu. Bu sebeple de üçüncü evliliğini de bitirdi . Kendine faydası olmayan sana ne yapabilir ihtiyaç duyuyorsan gereçk diploması olan psikoloğa git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?