Doğrudur, yazılanlardan okudugunu ve anladığinız kadarıyla böyle bir sonuca ulaşmanızi anlamlı buluyorum. Hayata bakışinız pencereniz yasadıklarınız ve anladııklarınız size bu yorumu yaptırıyor. Kızımin yanıma su an için gelmeyeceğini dile getirmesi kızimla aramda şu an bur iletisim ve iliski olmadıği anlamına gelmiyor. Uzaklıgın verdiği sikıntılar kaçınılmaz elbette. Inanın bu uzaklığın ceremesini de bir tek ben cekiyorum. Yeri geliyor dunyanın bir ucundan 3 gun 4 gun sonra evime dönüp hiç dinlenmeden kizimi gormeye gidip, sonra Istanbula tekrar dönup isime baska yerlere gitmek uzere basliyorum. Allah bana bu işten ekmek yemegi nasip ettiki simdilik bu isten parami kazaniyorum. Bu yazdigim performansı kizim takdir eder ve bana her daim onu gormek ve para kazanmsk icin cektigim sikintilarin ustesinden gelebildigim icin takdirle konusur. Asla bir güne kizimin agzindan "sen gercek anne degilsin" gibi bir cumle duymadim. Yanimda yasamayi simdilik istememesi sartlar geregi. Kizim da kendi kararini veriyor işine geleni seciyor ki ne mutlu ona...Özel hayatima evliligime bakisi ise inanin sizden cok cok daha anlayisli. her daim genc bir anne olarak beni anladigini soyler ama sartlar uymuyor bana, duzenimi seviyorum, simdilik gelmicem der. Mevzu da farkli yerlere dayandi artik. Aslinda baska bir sey sormus dertlesmistim. Ki kizim da şu anki evliligimin evrildiği bu boyutta yanımıza da gelmesin elbette. Bu evliligi bitiriyorum çünkü.Gerçek anneler ne olursa olsun ergenlik çağına gelmiş kızıni babasına bırakmaz. Net.
Sorun sizde.
Son düzenleme: