• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci Evlilik ve Çocuklar

Gerçek anneler ne olursa olsun ergenlik çağına gelmiş kızıni babasına bırakmaz. Net.
Sorun sizde.
Doğrudur, yazılanlardan okudugunu ve anladığinız kadarıyla böyle bir sonuca ulaşmanızi anlamlı buluyorum. Hayata bakışinız pencereniz yasadıklarınız ve anladııklarınız size bu yorumu yaptırıyor. Kızımin yanıma su an için gelmeyeceğini dile getirmesi kızimla aramda şu an bur iletisim ve iliski olmadıği anlamına gelmiyor. Uzaklıgın verdiği sikıntılar kaçınılmaz elbette. Inanın bu uzaklığın ceremesini de bir tek ben cekiyorum. Yeri geliyor dunyanın bir ucundan 3 gun 4 gun sonra evime dönüp hiç dinlenmeden kizimi gormeye gidip, sonra Istanbula tekrar dönup isime baska yerlere gitmek uzere basliyorum. Allah bana bu işten ekmek yemegi nasip ettiki simdilik bu isten parami kazaniyorum. Bu yazdigim performansı kizim takdir eder ve bana her daim onu gormek ve para kazanmsk icin cektigim sikintilarin ustesinden gelebildigim icin takdirle konusur. Asla bir güne kizimin agzindan "sen gercek anne degilsin" gibi bir cumle duymadim. Yanimda yasamayi simdilik istememesi sartlar geregi. Kizim da kendi kararini veriyor işine geleni seciyor ki ne mutlu ona...Özel hayatima evliligime bakisi ise inanin sizden cok cok daha anlayisli. her daim genc bir anne olarak beni anladigini soyler ama sartlar uymuyor bana, duzenimi seviyorum, simdilik gelmicem der. Mevzu da farkli yerlere dayandi artik. Aslinda baska bir sey sormus dertlesmistim. Ki kizim da şu anki evliligimin evrildiği bu boyutta yanımıza da gelmesin elbette. Bu evliligi bitiriyorum çünkü.

Son düzenleme:
boş verin elin adamını ve oğlunu, ne halleri varsa görsünler. enerjinizi kızınıza saklayın. daha sık gidin. daha sık görüşün.
evet. evli olduğum için tabiki daha da zorlanıyordum. Bir taraftan kizım, bir taraftan iş, bir taraftan evlilik derken nasıl da parçalanmişim. Ustesinden gelmeye çaliştıgım bu döngüyü sadece iş ve kızım ikilisine bırakmak için çoktan kararlarımı aldım. Oh be desem.. oh beeee...

Sadece bu konuya yorun yapmak için giriş yaptım. Öncelikle kızınızı düşünen bir annesiniz.
Kimse anneliğinizi sorgulayamaz. Hosteslerin çok yoğun bir programları var. Yurtdışı programları vs de var. Bu uzun uçuş dönemlerinde babadan daha mantıklı bir yer yok. Ele bırakmamış. Sanki sokağa bırakmış gibi tavırlar. Çocuğu babasında. Başkasında değil.
Hayır bir de şunu anlamıyorum. Neden kadın boşandıktan sonra kendi hayatına odaklanınca ayıplanıyor? Erkek istediğini yapınca ona laf yok. Ama kadınlar kendi nı çocuğuna adayacak. Evlendirecek. Hayatını kendine göre düzenlediği için gelinleri tarafından da ayıplanacak. Taktı kafayı oğluna kızına vs. Diye...Pardon da bu kadınlar ne yapsa suç. Hani eşitlik. Lafta...
Kadın kadının kurdu arkadaş.
Sonra da erkekleri suçlarız.
Evliliğiniz konusunda da yorumda bulunamayacağım. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sadece bu konuya yorun yapmak için giriş yaptım. Öncelikle kızınızı düşünen bir annesiniz.
Kimse anneliğinizi sorgulayamaz. Hosteslerin çok yoğun bir programları var. Yurtdışı programları vs de var. Bu uzun uçuş dönemlerinde babadan daha mantıklı bir yer yok. Ele bırakmamış. Sanki sokağa bırakmış gibi tavırlar. Çocuğu babasında. Başkasında değil.
Hayır bir de şunu anlamıyorum. Neden kadın boşandıktan sonra kendi hayatına odaklanınca ayıplanıyor? Erkek istediğini yapınca ona laf yok. Ama kadınlar kendi nı çocuğuna adayacak. Evlendirecek. Hayatını kendine göre düzenlediği için gelinleri tarafından da ayıplanacak. Taktı kafayı oğluna kızına vs. Diye...Pardon da bu kadınlar ne yapsa suç. Hani eşitlik. Lafta...
Kadın kadının kurdu arkadaş.
Sonra da erkekleri suçlarız.
Evliliğiniz konusunda da yorumda bulunamayacağım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Cunku kadin dogurdu o yuzden kadinin tekrar mutlu olmaya hakki yok bazilarina gore.. bi kez dogurduysa kadinligindan mutlulugundan herseyinden vazgecmeli

Ayrilmayi düşünüyorsunuz galiba bencede iyi edersiniz tamam çocuğunu sokağa atmayın tabiki ama birazda saygı ogretsin yani sizde esisiniz sonuçta ama adam sizi eşi gibi gormuyo demekki kizinizi yaniniza almiosunuz diye laf söyleyenler olmuş takmayın bosevr in en iyisi bu devirde insan kendi babasına guvenemiyo üvey baba bide genç ve ergen erkek çocuk var sizde yoldasiniz en iyisi babasinda kalmasi annelik uzaktanta yapilabilir zor ama sartlariniz bunu gerektiriyorsa yapacak bişey yok

Back