15 bin lira sermaye verip daha para garantili işler yapabilir bence. 15 bin lira verecek ve elinde avucunda olan şey bir hiç. Diploma yok, materyal yok vs vs...sadece baş hekimin 'ben sana insan yonlendiririm' vaadi var

Bence böyle işler zengin işi. Zenginsen ve zengin bir çevren varsa denenebilir. Para parayı çeker cunku. Ama orta halli bir insan , hatta 15 bin lirayi bile ablasindan alacak bir insan onca zengini nasıl bulacak ki? Lüks bir ofisi mı olacak,davet edebileceği? Güzel yerde kiralar zaten kurs parasından çok. Peki zenginlerin evine mı gidecek seans için? Demezler mi 'İETT otobüsüyle geldi , kendine hayrı yok' diye?
Yani o kesimde bir baslangic çok zor... Orta halli kesim desek, insanlar delirmedikce psilologa gitmiyorlar,orta halli insan yaşam koçuna mı gidecek?
Bir ihtimal online yoldan şansını deneyebilir ama bilmiyroum...
Tanıdığım yaşam kocuna gelince, bir tane vardı. Eski çalıştığım yerde amirimin ev arkadaşı. Amirim yoga eğitmenligi eğitimi alıyordu , hatta beni öğrencisi yapmıştı, iş çıkışları ücretsiz yoga öğretirdi. O mesela istifa edip başka şehirde ormanın içinde yoga kampları düzenleyecek kadar bir hayat kurdu kendine.
Onun ev arkadaşı da şirketten iki kıza yaşam koçluğu yapıyordu, eğitim sürecindeyken öğrencisi olarak. Ama sonra ne yaptı , çok bilmiyorum.