Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

hepsi madalion.comdan

işyerimde odama aldığım saat

misafir odasına aldığım saat ve abajur bu desenlede bir de halı alıcam

veee solingen'den kendime aldıklarım

oy oyyy nelerde almış neler abajuruna bayıldım ve saatinee güle güle kullan canım

canım yeni aldıklarında her zamanki gibi süperler güzel günlerde kullanman dileğiyle

evim.net çılgınlığım

10 tl'lik saatlerim biri mutfağa diğeri çocuk odasına

aşkıma, güneşime aldığım anahtarlık

misafir lavabosuna minik bi paspas

mutfak peçeteliğim

veee misafir odasına abajur ve saatlerimle çok yakışacak bir Apex marka halı

yine zevkini konusturmussun sekerim :) gule gule kullan. her seyin bitti ne guzel ivir zivirla ugrasiyosun cok tatli cok. :)

canım tüm aldıkların çok zevkli gerçekten takip etmek büyük keyif keşke ilk sayfada toplasan da daha kolay baksak

canım yeni aldıklarında her zamanki gibi süperler güzel günlerde kullanman dileğiyle

yine zevkini konusturmussun sekerim :) gule gule kullan. her seyin bitti ne guzel ivir zivirla ugrasiyosun cok tatli cok. :)

canım tüm aldıkların çok zevkli gerçekten takip etmek büyük keyif keşke ilk sayfada toplasan da daha kolay baksak

canım son aldıkların çok güzel güle güle kullan

çok sağolun canlarım uygun bi zamanda hepsini derleyip toplayıp ilk sayfama koyucam. bu aralar ev mobilya vs derdine düştüm sayfamla çok uğraşamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…